Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
savings CTM CHARISMA 1.0 27.5 dámsky bicykel, biela perleť/mint
289 €
savings
MOC 459 €
Výpredaj -40% Superior XC889 29 dámsky bicykel, gloss white metallic/copper
719 €
-40%
MOC 1 199 €
-15% BMC Twostroke AL ONE 29 bicykel, poison green/black
1 099 €
-15%
MOC 2 099 €
-20% Orbea OCCAM M30 29 bicykel, ice green/jade green carbon view
3 499 €
-20%
MOC 4 399 €
savings Marin Alpine Trail Carbon 2 29 bicykel, čierna/strieborná
od 3 099 €
savings
MOC 4 899 €
Výpredaj -18% Orbea OIZ H10 29 bicykel, white chic/shadow coral
3 049 €
-18%
MOC 3 699 €
Akcia -23% Superior XF 999 TR 29 bicykel, matte black/olive metallic
od 3 549 €
-23%
MOC 5 299 €
Novinka -17% Rock Machine Whizz FS I 50 29 bicykel, matte deep ocean blue
1 999 €
-17%
MOC 2 899 €
Obavam sa, ze toto bude problematicke aj darovat.
grafika ramu - jedine mozne vysvetlenie tych otrasnych motivov je, ze dizajneri vykradli stary Kelly's dizajn (a to je btw. ten najhnusnejsi dizajn co poznam)
cervene Gripshity - uplne najhorsie
cervene bovdeny - tragedia
cervene sedlo - hroza
Tie zvysne "detaily" ako strieborny vyplet a modre sprostosti na Foxe su uz len banalita v porovnani s tymi vecami vyssie.
Fakt som nechcel byt taky kriticky, ale nemozem si pomoct.
P.S. Na tej interierovej fotke s ciernou sedlovkou a sedlom je to v porovnani s tou exterierovou povyjazdovou fotkou o kusok lepsie vdaka tej ciernej na sedle aj sedlovke, ale aj odtial vedie este velmi dlha a trnista cesta k idealnemu stavu.
- vymenit sedlo za cierne (bude vyslyseno, kedze Gobi uz doziva a mam v plane Prologo Scratch Pro, a to je bud cierne alebo biele);
- vymenit sedlovu objimku za ciernu (no problem, takych mam kopu, cize 2).
Ostatne vyslysene nebude, bowdeny sa mi prerabat vobec nechce. A v reale to vyzera ovela lepsie, vid. aj nazor na Sarisskom pojazdenicku (kto videl nazivo). Mimochodom, grafika je najviac kritizovanym prvkom na MTBR Pivot fore, tiez mi nesedi 10x logo Pivot na rame, ale nedali si povedat. A to este neviete, ze skrutky capov a spodne vahadlo su v originali modre na kazdom rame, ale tie som dal preeloxovat na cierno. Nic to vsetko vsak nemeni na tom, ze ram sa sprava ako slusne vychovany DW link a je velmi tuhy, co mu mozu vsetky Vase ramy len zavidiet
To si presne vystihol
Este par detailov, s Foxou a KS seatpost vazi 11.4kg (ako na foto, bez blatnika vzadu), s Pace Fighter by mal vazit 11.1kg (oba s NN 2.4"/2.25"). S tazkou 270g sedlovkou Thomson Elite a Pace fork 10.57kg. Aby som nezabudol, ze zdvih je 150 (Pace Fighter) resp. 140 (Fox Talas)/145mm a oba kotuce su 180mm.
Daj si ho aj do profilu (http://peterg.mtbiker.sk/)
Dajte sem nejaky dalsi skaredy bajk, ten Petov vo mne po case znovu vzbudil chut kritizovat.
Ani nebolo treba neak daleko chodit
pridavam tank na ktorom som sa vozil 7-8 rokov dozadu. vpredu 20mm pevna os
letuareg, to je co za vidlicu ze to ma 20 mm os? Podla korunky by som tipol Macochu, ale vonkajsie nohy vela nenapovedaju. Inak az na ten plastovy kryt prevodnika a nezladenu farbu vidlice so zvyskom to nie je na veterana tragicke.