Lokalizácia
Formulár sa odosiela
viem, ze je vonku teplo, ale nebolo by lepsie sa ist niekde previezt do lesa, ako tu mlatit prazdnu slamu?
Zobraziť komentár 24.08.2012 - 15:51:56
00
MilanM to že tebe taštičky a rohy a neviemčo vyhovuje to neznamená že všetci ostatní ktorí to nenosia sú pubertiaci.To skôr takéto sprosté reči ako máš ty o niečom značia...tak si proste už uvedom že rohy a taštičky atď nie sú božské komponenty ktorý musí stoj čo stoj každý biker mať...
Zobraziť komentár 24.08.2012 - 16:15:56
00
Ale tiez neznamena, ze tam byt nemôzu a ze ti co to nosia to musia okamzite davat dole.
Odkial vsetci, co tu super radite aby si to dal kazdy dole viete, ze to tam nechce a ze mu to nevyhovuje ?
Neviete, ale pisete to preto, lebo to nie je "in"...
Na jednej strane tu kazdy pise "farba nejazdi" a na druhej tu odpadavate nad odrazkami...

Neviem, co mate vsetci so sprostymi recami. Co sproste som napisal ?
Ale celkom zabavne, ze sa jeduju mladici do 18.....
Neberte sa tak vazne, trochu nadhladu hosi...
Zobraziť komentár 24.08.2012 - 16:29:10
00
Toto osocovanie na stranke,ktora sa venuje fakt nekonfliktnej a zdravej teme je chore. Som konfliktny typ, na SMEcku by som vrazdil,ale naco toto tu riesit. Donesem bajk z obchodu ako mi ho dal predajca a uz problem s odrazkami... ako keby som nejazdil a nevedel,ze su mi na dve veci...
Kazdemu sa paci na bajku nieco ine,kazdemu ine vyhovuje,tiez som zacinal tastickami,dva drziaky na flase,neviem co... Momentalne mi vyhovuje ,,holy,, bajk a vsetko nosim v ruksaku(nejake vyhrady?:)).
Kratke rohy na xc bajku su skvela vec, na tento ich samozrejme nedam,ale asi mi budu chybat:)
Skusme skor vyuzivat tento priestor na vymenu informacii a skusenosti ako na malicherne rypanie do odraziek na bajku prave dovezeneho z predajne...

P.S.: Ak by to nahodou niekoho zaujimalo, ten bajk je skvely. vsestrannost bez kompromisov,ako som to cital v reviews.Bal som sa horekopcov,ale ked som vysiel to,co sa mi nikdy na HT nepodarilo,zabudol som,ze som niekedy HT mal.
Zobraziť komentár 24.08.2012 - 16:31:08
00
Ale tiez neznamena, ze tam byt nemôzu a ze ti co to nosia to musia okamzite davat dole.
Odkial vsetci, co tu super radite aby si to dal kazdy dole viete, ze to tam nechce a ze mu to nevyhovuje ?
Neviete, ale pisete to preto, lebo to nie je "in"...
Na jednej strane tu kazdy pise "farba nejazdi" a na druhej tu odpadavate nad odrazkami...

Neviem, co mate vsetci so sprostymi recami. Co sproste som napisal ?
Ale celkom zabavne, ze sa jeduju mladici do 18.....
Neberte sa tak vazne, trochu nadhladu hosi...

Ty si nejaký starý kozel alebo čo máš proti mladým? Na odrazky reagoval 25 ročný 28Marosko28, 32 ročný zihadlo 5 a 39 ročný bruco, tak láskavo drž hubu keď nevieš čo píšeš... Lebo začnem písať, že 42 ročný Milanovia sú agresívny ehmm s malými...
Zobraziť komentár 24.08.2012 - 16:40:24
00
viem, ze je vonku teplo, ale nebolo by lepsie sa ist niekde previezt do lesa, ako tu mlatit prazdnu slamu?

Ked to nejde, tak to nejde. Aj v praci mame teplo a celkom sa tu obcas bavim. Myslim na fore.
Zobraziť komentár 24.08.2012 - 16:40:57
00
kua dost mladez :D
reakcia bola len ako male doporucenie.. inac je bike paradny, tak co sa tu vsetci certite :D horuce hlavy , to mate z toho slniecka...
vypnut PC a sup do lesa
Zobraziť komentár 24.08.2012 - 16:43:10
00
Ty si nejaký starý kozel alebo čo máš proti mladým? Na odrazky reagoval 25 ročný 28Marosko28, 32 ročný zihadlo 5 a 39 ročný bruco, tak láskavo drž hubu keď nevieš čo píšeš... Lebo začnem písať, že 42 ročný Milanovia sú agresívny ehmm s malými...

Pocuvaj suhaj, ty nebudes celkom v poriadku....
Zobraziť komentár 24.08.2012 - 16:43:25
00
Ne len reakcie čo dávajú ľudia ako ty ma chladným nenechajú... Potom aby mi vonku každý starec p*čoval aj keď nič nespravím... A prečo? No lebo predsudky...
Zobraziť komentár 24.08.2012 - 16:44:44
00
A ty tie predsudky úspešne rúcaš :lol:
Zobraziť komentár 24.08.2012 - 16:48:38
00
Ne len reakcie čo dávajú ľudia ako ty ma chladným nenechajú... Potom aby mi vonku každý starec p*čoval aj keď nič nespravím... A prečo? No lebo predsudky...

Synak, ukludni sa... Okrem toho, ze sa nevies spravat môzes byt celkom fajn chlapec.
Zobraziť komentár 24.08.2012 - 16:52:47
00
pozrite sa všetci dozadu čo sa tu začalo riešiť. Lukáš tu dal svoj bike a obyčajné dva komentáre ohľadom toho že by mohol dať dole odrazky ktoré mu tam moc nepomôžu spustili túto diskusiu ktorá je úplne pritiahnutá za vlasy. Každý má svoj bike ktorý sa mu páči a vyhovuje mu taký aký je a keď chce tak si tam tie odrazky a rohy a taštičky odôvodní lebo niekomu vyhovuje voziť veci na chrbte,niekomu na bajku a niekomu treba vo výjazdoch aj rohy niekomu zase vadia...je jasné že keď tu nahodíte bajk s odrazkami rohami a podobne tak sa nájde pár ludí ktorí vám poradia nech to dáte dolu a či už je to vážnou alebo vtipnou formou,treba to brať s rezervou a nie tak ako na poslednej strane....
Zobraziť komentár 24.08.2012 - 17:06:18
00
ja som si hlavne vsimol,ze to je taky fenomen na forach mtbikera. mna to ani neuraza,ani nic.keby to bolo prvykrat,co to vidim,tak to vysvetlim a konec.ale je to tu stale... nejde konkretne o moje odrazky,ale o tento fenomen...
Zobraziť komentár 24.08.2012 - 17:32:09
00
Ved prave preto som reagoval tak ako som reagoval......
Zobraziť komentár 24.08.2012 - 17:54:14
00
fenoménov je tu viac :D vypichovanie odraziek a rohov a podobne,obsesia hájbájkami,rôzne farebné vypichovačky atď atď :D človek si zvykne :P
Zobraziť komentár 24.08.2012 - 17:56:54
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up