No nic nepotesili ste ma, asi pojdem do carbonu. Mne o nejaku unikatnost aby som sa mohol predvadzat neslo, skor o tu zivotnost titanu. Co sa GTcka tak je v pohode dnes som ho dal spravit, ide mi o to ze si myslim ze je cas prejst na full tak som sa rozhliadal po novom biku.
asi siel podla shimana.. na stranke uvadzaju XTR, Saint, XT tak to rovno zobral 3 najvyssie rady

Jop mas pravdu moja chyba, aj mi to dnes v obchode povedali, to vies nemam cas vsetko studovat a zas taky fanatik niesom aby som vsetko vedel radsej na tom
biku jazdim nez o nom citam

Sorry ze som vas tak doplietol to bolo aj tym ze som nespal a pisal som tu o 4 rano, ze? Inak ked uz novy bike tak full nech to ma aspon zmysel kedze HT uz mam 3. No uvidime mal by som sa ist aspon vyspat, este raz sorry ale aspon sa tu rozprudila debata o Ti
bikoch 
Inak nemam vobec skusenosti s Full bikom zatial, mozte mi povedat ako je to pri dlhsich vyjazdoch po ceste napriklad? Nehupe to moc? Lebo ja niekedy na turach pri 120km idem tak 80 cestu a 40 les tak ci to tam nebude prilis problematicke s fullom a namahavejsie.