Lokalizácia
Formulár sa odosiela
jj, na to co pises Ti postacuje hardtail
Zobraziť komentár 01.03.2010 - 18:57:50
00
tecumseh problem je skor v tom ze nemam auto takze aj ked idem niekam jazdit neokukane kopce tak sa tam trepem na biku. Ja som nepovedal ze jazdim vacsinou po ceste, povedal som ze je docela bezne pri dlhsich vyjazdoch ze ta cesta je aj 2/3

Vies to mas jako keby si chcel jazdit nejaky offroad 100km od bydliska na aute, oplati sa ti mat nejaky nizko polozeny kabriolet len preto ze ides 100km po ceste nato aby si si zajazdil 10-20km offroad? Ak by si si vobec po prvej uzlabine zajazdil ze :D Alebo si kupis SUVecko? Zamysli sa.
Zobraziť komentár 01.03.2010 - 18:59:42
00
jj, na to co pises Ti postacuje hardtail

Oki diky, takze je to problem pri dlhsich vyjazdoch s tym fullom?
Zobraziť komentár 01.03.2010 - 19:00:13
00
Načo zo sebou trepať niečo naviše, keď to nevyužiješ?
Zobraziť komentár 01.03.2010 - 19:06:11
00
Chlapi to vy sa vazne k tym horam vozite a az tam nasadnete na bike? Mne to tak prijde, nemyslim to ako nejaky utok len som udiveny :)
Zobraziť komentár 01.03.2010 - 19:09:49
00
ani nie. Ak zvolis full, ktory ide dobre za pedalom (epic, anthem-z chrtej kategorie resp. blur xc, trance, stupjumper-z maraton/pohodovej kategorie) nemusi to byt na skodu. Ak vyhladavas v terene aj nejaky rozbitejsi povrch, full samozrejme pomoze. Ale upozornujem, nikdy to nebude na tvrdom udusanom podklade, ceste pevnak. Vzdy je to kompromis.
Ja som fullista a poviem Ti, niekedy si na hardtail pospominam :)
Len ja jazdim cesty pokial sa to da minimalne...V zasade len ked je humus v lese, tak presedlavam na cesty.
Zobraziť komentár 01.03.2010 - 19:12:43
00
romanx diky, presne toho som sa bal, ale stale som na vazkach je pravda ze chcem zacat viacej chodit teren, napriklad tam kde som si predtym les obehol by som sa pokusil skrz. Ono to predtym neslo aj kvoli kondicke a vahe, avsak za minulu sezonu som zhodil 20kg a tuto sezonu chcem dat dalsich 15kg a uvidime, kondicka uz je vyrazne lepsia. Asi to posunem o nejaky ten mesiac mozno aj sezonu mno uvidime je tu viac faktorov.

Inak z tych bikov co si napisal poznam a skusal som len Stumpjumper a moc mi nesadol, moj favorit ak by som do toho siel je momentalne Cannondale Rush Carbon, aky mas nan nazor?
Zobraziť komentár 01.03.2010 - 19:26:07
00
ked zvolis vhodny ram tak hojdat sa ti nebude.
dalsia otazka je ake zdvihy chces a aky teren jazdis?
a zaroven opat otazka ake prachy za to chces dat, chces si ho skladat sam alebo kupit hotovku..
Zobraziť komentár 01.03.2010 - 19:34:00
00
přesně tak na 120mm ramu se dá postavit rychlá lehká raketa, a jede parádně pohodlí je pak sice průměrné, ale pořád lepší než HT forum ti tady moc nepomůže chce to zkusit projet pár kol a pak konkrétně diskutovat, takhle je to složité
Zobraziť komentár 01.03.2010 - 19:36:47
00
Co sa tyka Cannondalov, tak tie zrovna nemusim (jednocap) :P
Ja by som navstivil najblizsiu predajnu Giantu a vyskusal Trance X (podla vybavy X0 alebo X1). Je to pohodlny bike a pritom velmi rychly. Ma velmi dobre referencie.
Ak nejaku exkluzivitku, tak potom maratonskeho Santa Cruz Blur XC v karbone (aby som si prihrial polievocku)
Zobraziť komentár 01.03.2010 - 19:48:06
00
Mozno zas vyzniem ako laik ale romanx co znamena jednocap? Tu aby sa clovek na kupu biku pripravil jak na skusku a este aby nevyzeral jak mimon, ach jaj kde su casy ked som si siel kupit bike a mohol som kupit BMX ci RMX nebol problem vyberat :)
Zobraziť komentár 01.03.2010 - 20:12:59
00
system zadneho odpruzenia.. vsetko ma svoje pre a proti..
zalezi co a ako jazdis, mozno ani nepoznas rozdiiel :)
Zobraziť komentár 01.03.2010 - 20:14:49
00
tu to mas zhrnute: http://www.bikemagazin.sk/clanok/items/Jednocap-stvorcap-vycap....html?page=2

Ako vravi Miro, mozno ani nepoznas rozdiely. Ak si pamatas ako sa spraval Rush (jednocap), bolo by dobre si ho skonfrontovat napr. s tym Trancom (Maestro = s virtualnym bodom otacania), FSR (si uz skusal-Stumpjumper), pripadne nejaky 4cap (napr. Cube AMS). Samozrejme su velke rozdiely v spravani sa konkretneho systemu odpruzenia u roznych vyrobcov, ale aspon orientacne budes vediet na com si. Potom ziskas predstavu, co by Ti eventualne mohlo sediet.
Zobraziť komentár 01.03.2010 - 20:27:54
00
pýtať sa najskôr na Ti a potm prejsť na novodur no ale každému ako je libo.sHTiF odkial si Viedeň máš daleko z domova?
Zobraziť komentár 02.03.2010 - 00:08:57
00
... moj favorit ak by som do toho siel je momentalne Cannondale Rush Carbon, aky mas nan nazor?

mozem vrelo odporucit, Cannondale ma taku vychytavku, ktoru urcite ine fully nemaju... vola sa to tlmic s viacerymi polohami... napr. ked ides po ceste, tak si zadnu stavbu zamknes, ked slapes do kopca, nastavis si propedal a ked ides z kopca, tlmic otvoris... (jednocap ani lefty u CD nekomentujem...) :rofl:

neriesi nahodou toto tvoju dilemu? :?:

ale suhlasim s rastom: od Ti HT ku Carbon Full... hm hm
Zobraziť komentár 02.03.2010 - 09:57:16
00
keyboard_arrow_up