Lokalizácia
Formulár sa odosiela
lubi sa mi tento nový specik

to je sanitarno-invalidny? alebo lava kluka s pedalom su za priplatok? :lol:

... a vzdy mi bolo divne, ako drzi ten pedal s kosikom smerom hore, nikdy sa mi to nepodarilo... (asi preto, ze som nikdy kosiky nejazdil :rock: )
Zobraziť komentár 21.01.2010 - 13:59:56
00
Dudo aj tak hovno jazdim do vitrinky je jedno že nemáš jednu kluku :D
no a stým košikom su 3 možnosti:
1.remienok košika sa dotýka pedálu a tak to to drži
2.pedál bol niečim podopretý po odfoteni sa to čo ho podopieralo vyretušovalo
3.pedál si ***** VIAGRU
podla mna je 3. odpoveď správna ;)
Zobraziť komentár 21.01.2010 - 14:05:10
00
Dudo aj tak hovno jazdim do vitrinky je jedno že nemáš jednu kluku :D
;)

to je dalsi stupen sjuper-brutaľnej gramariny :devil:
Zobraziť komentár 21.01.2010 - 14:08:53
00
Ja mám správne riešenie. Tie pedále majú veľmi dotiahnuté kónusy takže ich "napolohuješ" ako práve chceš. hehe
Zobraziť komentár 21.01.2010 - 16:13:06
00
Co som videl ako to robia niektore firmy, tak pred namontovanim pedala na kluku, navlecu medzi osku a samotne telo gumicku, potom sa pedal namontuje a gumickou sa zafixuje pozadovana poloha.
Zobraziť komentár 21.01.2010 - 16:21:38
00
Mam dojem, ze zatial nikto nespomenul tu najrozumnejsiu moznost - pedal je vyvazovany na pouzitie s kosikom, tzn. po namontovani kosika ho kosik svojou vahou "zrovna".
Zobraziť komentár 21.01.2010 - 17:05:48
00
Jezus vyskušaj a podel sa o výsledok :D mne sa to tak niky nepodarilo u mňa bola spravna alternativa 1. ;)
Zobraziť komentár 21.01.2010 - 17:34:13
00
Mam dojem, ze zatial nikto nespomenul tu najrozumnejsiu moznost - pedal je vyvazovany na pouzitie s kosikom, tzn. po namontovani kosika ho kosik svojou vahou "zrovna".

Nikoho to asi nenapadlo... Lebo zatiaľ všetky pedále, pokiaľ boli aspoň trochu funkčné, boli "postavené" na hranu. Dôvod je jednoduchý - pri klipsniach trochu špičkou ťukneš na hornú hranu smerom dozadu a vzápätí vkĺzne tretra pohybom dopredu do klipsne...
Obdobné je to aj pri nášlapných pedáloch, len trochu modifikované pri upísancieho systému - buď nacvakávaš kufor pri pohybe dopredu alebo dozadu, pričom práve náraz kufra na hranu dáva pedál do vodorovnej polohy a tým napomáha zacvaknutiu.
Zobraziť komentár 21.01.2010 - 22:00:39
00

sorry ale nedalo mi :lol:

inak JoKo pri nášlapoch je to práve opačne ako pri klipsniach, zadná časť je ťažšia...ale mám pocit, že si to len skomolene napísal ;)
Zobraziť komentár 21.01.2010 - 22:09:58
00
No vy už sa ako dobre viete vyjadriť, to by ani divá sviňa nepochopila! :rofl:
rasťo napíše: "remienok košika sa dotýka pedálu" - no samozrejme že sa ho dotýka, dokonca ním aj prechádza!
a borze: "navlecu medzi osku a samotne telo gumicku" - a to je kam? čo je ešte medzi oskou a telom?
8)
Zobraziť komentár 21.01.2010 - 22:46:11
00
myslel som kluky :-) ale VIGRA to istí
Zobraziť komentár 21.01.2010 - 22:48:41
00
Ja viem Rastík, že si to tak myslel, ale to by musel byť natočený špičkou viac dohora! ;)
Môj skromný názor:
Klasické pedále aj keď nie sú 100% symetrické, sú +- vyvážené, takže do akej polohy ich dáš, v takej zostanú, čo je ten prostredný prípad bez klipsní.
Keď namontuješ na pedál klipsňu, tá ho automaticky preváži dopredu, nato je potom na zadnej strane pedálu taký malý jazýčok, ktorý pomáha "nakopnúť" tretru do pedálu. Takže Jezus, klipsne ho nevyrovnávajú, ale prevažujú dopredu!
Na tom Rasťovom "specliku" je na osku pedálu nasunuté niečo čierne, čo tam nemá čo robiť, a to asi bráni otáčaniu - možno je to tá gumička čo spomínal borze, len nie je medzi oskou a telom, ale medzi telom a kľukou, na oske.
No a na tej poslednej "koze", podľa polohy kľuky a pedálu, asi prevliekli remienok poza kľuku.
Ale samozrejme, môže to byť úplne inak! 8)
Zobraziť komentár 21.01.2010 - 23:14:14
00
aj pri stojacích klipsňách sami čim dalej tým viac páči
Zobraziť komentár 21.01.2010 - 23:19:14
00
Ako by to ,,nieco cierne, co tam nema co robit,, branilo volnemu pohybu tela pedalu a tym ho udrzalo v pozadovanej polohe, ked sa to samotneho tela ani nedotyka ?
To si mozeme rovno vsetci navliect nico cierne a vsekym to bude stat !
Potrebne je predsa zafixovat telo k oske a to robili s pomocou gumicky.
Ale co ma potesilo, ze sa zacal pouzivat normalny vyraz a nie ,,kosik,,.
Zobraziť komentár 22.01.2010 - 00:51:47
00
Ze sa vobec zamyslate nad takou hovadinou. Ked bol grafik schopny vyretusovat celu lavu kluku, tak nevidim problem preco by nevedel vyretusovat hoci aj 2-ojmetroveho 150 kiloveho asistenta ktory drzi pedal vo vodorovnej polohe. ;)

prezentacia Globe bikes
Zobraziť komentár 22.01.2010 - 09:06:41
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up