Lokalizácia
Formulár sa odosiela
podla mna tu nikto nic take nenapisal,13 kg je normalna vaha biku v tejto kategorii,tu bola spominana hranica pod 11 kg

Bez teleskopu a s neobmedzenym rozpoctom by sa aj pod 11 tvrdsie jazditelny EN bajk poskladat dal. S 2,4" XC plastami by to slo aj s teleskopom.
Zobraziť komentár 18.01.2015 - 19:45:25
02
ja by som si to rad vyskusal :) ak mi niekto potom na jar pozicia teleskopku, ci s nou budem vediet skakat napr alebo take veci, lebo sem tam ma kopne sedlovka ...
Zobraziť komentár 18.01.2015 - 19:45:49
00
nie je to o pohodlnosti ale o plynulejsej jazde si myslim :)

je to o pohodlnosti ;) pretoze XC-ckar by ti ukazal ako sa to da zist aj s vysunutym sedlom....(to ake by to bolo pohodlne je druha vec :)

tj. je to o pohodli :)
Zobraziť komentár 18.01.2015 - 19:46:07
00
misko ale ty neries profikov, ja ked vidim na maratonoch ludi co vdaka kondicke koncis predo mnou ako vobec nevedia jazdit, ... tak im by teleskopka uricite pridala na istote, tomu kur
Zobraziť komentár 18.01.2015 - 19:48:37
00
tak potom mi potom vysvetli preco na DHckach maju sedlo nizko ked je to o pohodli to by potom mali mat vsetci sedlo do nebies aby ukazali ze vedia jazdit? :)
Zobraziť komentár 18.01.2015 - 19:54:20
00
misko ale ty neries profikov, ja ked vidim na maratonoch ludi co vdaka kondicke koncis predo mnou ako vobec nevedia jazdit, ... tak im by teleskopka uricite pridala na istote, tomu kur

preboha... taky clovek asi nebude jazdit nomada nie?? a co sa tu vobec chytas toho ze ja riesim profikov??
ved profikov zacal riesit uplne niekto iny.. ja som mu len kontroval ;)
on napisal ze ja vravim ze profici jazdiaci s teleskopkou vlastne nevedia jazdit..
za 1. to som ja nikdy nenapisal
a za 2. ten profik by to dal aj s klasickou sedlovkou bez toho aby ju zasunul...
za 3. preco by to robil ked si to moze ulahcit?
za 4. riesilo sa to ze ci sa da poskladat schopny EN bajk s hmotnostou okolo 11 kg...ANO da :)
Zobraziť komentár 18.01.2015 - 19:56:34
01
Teleskopku tam mas aby si nahanal kazdu moznu sekundu :) na tych enduro pretekoch.. Bez teleskopky si jednoducho pomalsi. Pretekarom ide o pohodlie? Ide im o sekundy.
Zobraziť komentár 18.01.2015 - 19:58:46
04
v náročnom, dajme tomu v strmom alebo skákavom zjazde, nemá šancu byť rovnaký jazdec, na rovnakom biku so sedlom hore rýchlejší, než so sedlom dole... a môže to byť hocijaký Jarda :-) čiže teleskop má navrch jednoznačne
Zobraziť komentár 18.01.2015 - 19:59:10
02
ano toto ti mozem dat za pravdu ze s vysunutym sedlom sa jazdit v pohode da ale akou rychlostou a jaky teren je druha vec a vobec nehovorim o tom ked sa chces na biku viac vyblaznit alebo dat nieco technickejsie :)
Zobraziť komentár 18.01.2015 - 20:00:17
01
lenze teraz uz ste zase odbocili a zacinate hladat ine dovody.....primarna odpoved samalama bola ze s pevnou sedlovkou a dalsimi XC komponentami to uz nebude prave ENDURO.. co je blbost.....
Zobraziť komentár 18.01.2015 - 20:02:42
00
Zmente domenu na mpbiker.sk...
Zobraziť komentár 18.01.2015 - 20:04:34
015
Kupis si bike za 10k a pred kazdym drzkodrticom budes zosadavat a zhadzovat sedlovku a potom zas pred kazdym kopcekom nahadzovat naspat aby si si ***** kolena. :D
Zobraziť komentár 18.01.2015 - 20:06:41
01
preboha... taky clovek asi nebude jazdit nomada nie?? a co sa tu vobec chytas toho ze ja riesim profikov??
ved profikov zacal riesit uplne niekto iny.. ja som mu len kontroval ;)
on napisal ze ja vravim ze profici jazdiaci s teleskopkou vlastne nevedia jazdit..
za 1. to som ja nikdy nenapisal
a za 2. ten profik by to dal aj s klasickou sedlovkou bez toho aby ju zasunul...
za 3. preco by to robil ked si to moze ulahcit?
za 4. riesilo sa to ze ci sa da poskladat schopny EN bajk s hmotnostou okolo 11 kg...ANO da :)

mna by strasne zaujimalo co je podla teba schopny EN bike ktory vazi 11kg,fakt,daj mi sem nejaku fotku takeho biku
Zobraziť komentár 18.01.2015 - 20:09:54
00
chlapci s vami sa neda...

mathosh som nevedel ze ja nemozem nic napisat...

MageZ povodne sa riesilo predsa to ze ten bajk sa tak poskladat neda aby mal cca 11kg......a to tu hned niekolko ludi vyvratilo...tak sa tu niekto zacal chytat velmi rychlo toho ze na takych komponentoch to uz nieje EN bajk.... ked sa napisalo ze aj na takych komponentoch to clovek dokaze odjazdit...... tak niekto dalsi do toho zase pripisal profikov atd...atd....
proste zase tu niekto hlada sposob ako vykluckovat z toho ze nema pravdu a otocit to vo svoj prospech aby pravdu mal...

ale vsetko podstatne uz napisal Žigo a jasne ukazal ze taky bajk sa da dostat na 11kg a pritom to zostane EN bajk ;)

a teleskopka je o pohodli...presne ako pises magez...niekto by bez nej musel zosadat...(niekto to dokaze aj s vysunutym sedlom a niekto nie) ;) a niekto si to radsej ulahci teleskopkou (na com nevidim nic zle) len netvrdte ze bajk bez teleskopky nieje EN bajk :)
Zobraziť komentár 18.01.2015 - 20:14:39
00
Samalama napisal to par stran dozadu Branko22 a dokonca aj s teleskopkou ;)
Zobraziť komentár 18.01.2015 - 20:16:42
01

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up