Za mňa jednoznačne LOOK, sú aj najrozšírenejšie medzi cylistami a naviac kúpiš na ne kufre za najnižšiu cenu. Time sú krajšie, kufre drahšie a už sa dvom mojim známim stalo, že sa im odlomila ***** na pedále, potom sú už nepoužiteľné. A kupovať si speedplay? Hm..., drahé kufre, okolo 40 Eur a hmotnosť spolu s kuframi cca. 320 g.
naviac speedplay je kov na kov,... poznám dvoch cyklistov čo ich vozia a každému za určitú dobu začnú vrzať.. ale to stačí troška premazať a sú v pohode... a tie kufry veď polovica systému je v kufroch, a naviac sú kovové z vrchu ak si na ne človek kúpi tie plastové chráničky na chodenie myslím že vydržia veľmi veľmi dlho. Avšak speedplaye treba každých 4000km aspoň podľa návodu premazať a na to je potreba takú špeciálnu pištoľ... čo tam natlačí vazelínu.
Za mňa jednoznačne look. Mám základné look keo klasic mám ich druhú sezónu teraz mali 20000km a držia stále . Iba kufry mám už druhé.. lebo som v nich dosť chodil. To je jediná nevýhoda
Ahojte, objednal som si cestak, chcem ho na doplnenie po dazdoch, na jar a obcasny vyjazd. Prioritu bude mat moje FULL-ko a horske vyjazdy. Rozhodol som sa dat na cestak SPD aby som nemusel kupovat ine tretry, no uz ma stacili vysmiat. Je to naozaj tak zle, ked pojdem v MTB tretrach na cestak?Alebo prehanaju? Ma to niekto podobne?
ja mam na cestaku SPD a pohoda neni to idealne ale na to tvoje obcasne pouzitie ti to bude uplne stacit. Nemusis zbytocne kupovat kvoli tomu nove tretry
Musím vymeniť pravú kľuku ma vôľu v puzdre kde sa montuje pedál a stým asi neurobím nič mam tam karbónové kľuky FSA K- Force ??? Alebo sa to da nejako opraviť ???
Chces povedat ze ak nasrubujes pedal tak v zavite po dotiahnuti je vola?Alebo ak chytis dotiahnuty pedal v kluke a zatlacic nan hore a dole tak je vola tam ?
Vyskusaj namontovat druhy pedal aby si vedel ci to neni v pedale.To sa mi vobec nezda aby bola vola v zavite.To neni mozne.
Musím vymeniť pravú kľuku ma vôľu v puzdre kde sa montuje pedál a stým asi neurobím nič mam tam karbónové kľuky FSA K- Force ??? Alebo sa to da nejako opraviť ???
Ak sa ti poškodil závit v kľuke a vykazuje loker skús niektorý z produktov Loctite. Ak je vôľa menšia použi prípravok na zaisťovanie skrutiek napr. 234. Aj je vôľa väčšia tak použi prostriedok na podlepovanie ložísk. Následná demontáž bude troška náročnejšia no ak by to nešlo stačí osku pedála mierne zohriať .
dem, napíš presne, kde máš tú vôľu. Či to vôbec bude možné odstrániť, pretože hliníkový závit (Al valček) je nalisovaný do karbónovej kľuky. Alebo si niekedy v minulosti nakrivo nasadil pedálu a nasilu dotiahol?
ozivujem temu s novym bikom chcem nove pedale (doteraz som vozil MTB SPDcka). Uz o tom citam dost ale stale som nerozhodny - je tu niekto kto vyskusal viac znaciek a typov?
Mojim favoritom boli Time RXS (nekarbonove), za dobru cenu, lahke, nizke, avsak vraj dost "plavaju" co niektorym ludom nesedi (chcelo by to vyskusat). Na Look-y som najviac staznosti cital ohladom vrzgania, comu by som sa rad vyhol. Najistejsie je Shimano? Z hlinikovych by som asi bral racej 105ky oproti ultegram (5 ci kolko gramov rozdiel), ale docela sa mi vzhladom pacia karbonove ultegry, aj ked cena je tam uz dost vysoka... Da sa aspon v niektorych z nich nejak lepsie chodit? Byvam na 5. poschodi bez vytahu takze si musim bike pekne krasne znasat/vynasat vzdy ked niekam idem - toho sa bojim pri cestnych pedaloch asi najviac (prinajhorsom zbehnem v papuciach s tretrami v ruke, prezujem sa pri dverach a papuce hodim dakam dokuta vo vchode hh)
Ani v jednych kufroch sa nechodí dobre. Ja som mal Look keo a teraz SH 105. Za mňa SH a myslím, že aj viac vydržia-kufre. Majú take gumy možno preto.
Uf 5 poschodí v tretrách s bikom na pleci dobrá gymnastika
Vlado ak máš tú moju karbonovú sedlovku v BA dones ju prosím ťa hodil by som ju na zimák.Vajco na to vždy zabudne.
Pochodovanie po schodoch sa dá vyriešiť gumovými krytmi kufrov - mali by chrániť okraje kufrov pred obrúsením a ani by si nemal tak tancovať (šmýkať sa) na schodoch. Nemám však vyskúšané.
Po problémoch s kolenom, keď mi robilo tancovanie problémy, som pochodoval do/z druhého poschodia v šlapkách. Na spodnom schode som sa prezul, šlapky išli do schránky (našťastie dosť veľkej). Stav kolena sa zlepšil a tak opäť klepkám kuframi po schodoch. Ale je to len menšia polovica (paradox - menšia polovica...) tvojej cesty.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale nie, chcel by som ich skúsiť.
Za mňa jednoznačne look. Mám základné look keo klasic mám ich druhú sezónu teraz mali 20000km a držia stále
Pozeram, ze ich dost montuju na cestaky
http://flickriver.com/photos/millhiser/2261973950/
Vyskusaj namontovat druhy pedal aby si vedel ci to neni v pedale.To sa mi vobec nezda aby bola vola v zavite.To neni mozne.
Ak sa ti poškodil závit v kľuke a vykazuje loker skús niektorý z produktov Loctite. Ak je vôľa menšia použi prípravok na zaisťovanie skrutiek napr. 234. Aj je vôľa väčšia tak použi prostriedok na podlepovanie ložísk. Následná demontáž bude troška náročnejšia no ak by to nešlo stačí osku pedála mierne zohriať
Mojim favoritom boli Time RXS (nekarbonove), za dobru cenu, lahke, nizke, avsak vraj dost "plavaju" co niektorym ludom nesedi (chcelo by to vyskusat). Na Look-y som najviac staznosti cital ohladom vrzgania, comu by som sa rad vyhol. Najistejsie je Shimano? Z hlinikovych by som asi bral racej 105ky oproti ultegram (5 ci kolko gramov rozdiel), ale docela sa mi vzhladom pacia karbonove ultegry, aj ked cena je tam uz dost vysoka... Da sa aspon v niektorych z nich nejak lepsie chodit?
Uf 5 poschodí v tretrách s bikom na pleci dobrá gymnastika
Vlado ak máš tú moju karbonovú sedlovku v BA dones ju prosím ťa hodil by som ju na zimák.Vajco na to vždy zabudne.
Po problémoch s kolenom, keď mi robilo tancovanie problémy, som pochodoval do/z druhého poschodia v šlapkách. Na spodnom schode som sa prezul, šlapky išli do schránky (našťastie dosť veľkej). Stav kolena sa zlepšil a tak opäť klepkám kuframi po schodoch. Ale je to len menšia polovica (paradox - menšia polovica...) tvojej cesty.