Aj na Slovensku som našla taký obchod do akých chodím v Anglicku kde teraz zväčša žijem,či Švajčiarsku kde som študovala.Robím fitnes trénerku,tak mám čas a dlhšie chodím a vyberám kým sa rozhodnem.Obrovský výber bicyklov aký tam majú ma ale prekvapil.Aj ostatných doplnkov ako fľašky,batohy,dresy...Kúpila som si tam bicykel aj preto že ho mali za najlepšiu cenu.Ale hlavne mi dobre poradili ktorý.To bolo pre mňa najdôležitejšie.Lebo každý mi radil niečo iné.Ale tu sa ma dlhšie pýtali a potom mi dali vybrať z viacerých bicyklov.Jazdí sa na ňom výborne .Výborný personál v tomto obchode je asi za úspechom aký majú.Preto ak neviete či už aj viete aký si chcete kúpiť,odporúčam bycigle.com v P.Bystrici.Koho zaujíma čo mi poradili a je také dobré a rýchle-tu to je.A tomuto obchodu prajem veľa,veľa spokojných zákazníkov.
môžem len potvrdiť. ako pravidelný nákupca salomon obuvi u nich aj komponentov na bike. vedia perfektne poradiť.bude to asi tým že sú dosť úspešní bikeri. tu po okolí sa v MTB maratónoch a v cyklokrose umiestňujú na popredných priečkach. seriózne jednanie,ochota zľaviť.nevnucujú tovar.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.