neviem ci viete, ale za tyzden sa otvara decathlon v Bratislave.
Dufam, ze to nebudete brat ako reklamu, ale mam od nich celkom dost veci na sportovanie, hlavne ich domace znacky a ceny na urovni ciny, kvalita na strednej europskej - spokojnost .
Zazraky sa sice nekonaju, ale vcera som tu v NL kupil MTB kratasy v akcii, lebo minulorocny model za 9.95eura - bezna cena 19,90 a podobne.
Len su schovani v Boroch, tak aby sa o nich aspon trosku vedelo.
Je ale naozaj teplá a jazdím v nej až keď je pod nulou a to si dávam iba termo a bundu - na mňa je rozhodne príliš teplá.
StanoLevice Pre predstavu mam 179cm a cca 73kg a sedi mi Mko, pod nou stale dost miesta na vrstvenie
A tie nove fullsuspension Rockrider xc 900s aj budú tento rok k dispozícii?
Mal si problém iba so zahmlievaním?
Bolo to stmievanie a zosvetlovanie dosť rýchle?
Pri nízkych teplotách dochádza k zmene tónu skiel rýchlejšie
vs.
V chladnom počasí (pod 10 °C) sa zmena zafarbenia výrazne spomaľuje.
Ps: na .de stranke je len ten 2. text, co sa zda logickejsie (ked uz o 5 minut mame svetovy den logiky;))
Dokonca ani rozmer rafiku nemusi byt, rovnaký,kvoli brzde (lebo ju na trenazeri netreba)
Budes pouzivat v byte, dome/garazi?
Kvoli hluku sa pytam.
Mam 2rozne 'klasicke' odporove/valcove. Kazdy ma svoje vyhody/nevyhody.
Skusenosti a doporucenia najdes v inej teme Trenazery tu. K podrobnejsej odpovedi sa dostanem tak o 2dni najskor.
Dokonca ani rozmer rafiku nemusi byt, rovnaký,kvoli brzde (lebo ju na trenazeri netreba)
Budes pouzivat v byte, dome/garazi?
Kvoli hluku sa pytam.
Mam 2rozne 'klasicke' odporove/valcove. Kazdy ma svoje vyhody/nevyhody.
Skusenosti a doporucenia najdes v inej teme Trenazery tu. K podrobnejsej odpovedi sa dostanem tak o 2dni najskor.
Aha tak to som netušil, no na Decathlone som hladal práve koleso s upevnením na kotúčové brzdy, ale všetko boli iba ráfkové, ako som hovoril nevyznám sa
Bývam v dome, takže s hlukom by nemal byť až tak problém, samozrejme aby to nebolo počuť cez 2 steny do ďalších izieb.
Marli už odpovedal za mňa, reálne je jedno, čo za koleso dáš dozadu, len aby bolo na rýchloupinák a na orech pasovala 9r kazeta, nepotrebuješ ani uchytenie na kotúč, len aby to spĺňalo rozmer 700 (ešte aj o tomto by sme vedeli polemizovať, ale pre zachovanie zdravého rozumu nebudeme
MaTTho myslíš tieto? https://www.decathlon.sk/mtb-rockrider-xc-900-s-karbon-id_8614815.html
čo sa týka novej full carbon verzie, tak až jeseň