neviem ci viete, ale za tyzden sa otvara decathlon v Bratislave.
Dufam, ze to nebudete brat ako reklamu, ale mam od nich celkom dost veci na sportovanie, hlavne ich domace znacky a ceny na urovni ciny, kvalita na strednej europskej - spokojnost .
Zazraky sa sice nekonaju, ale vcera som tu v NL kupil MTB kratasy v akcii, lebo minulorocny model za 9.95eura - bezna cena 19,90 a podobne.
Len su schovani v Boroch, tak aby sa o nich aspon trosku vedelo.
má niekto skúsenosť? mal som niekedy 520 a 530 a toto mi príde ako niečo medzi. potrebujem to na občasné jazdenie po cyklisťáku a nejaké výlety.
Smrad ukradne tovar a vysacky s rfid cipom pribali na predajni k inemu. Tym padom aj kasa a inventura sedi. Kedze na pokladniach neblokuju polozku po polozke, ale tovar sa nahadze do diery, nepozorny zakaznik zaplati.
Poucenie: kontrolujte si v dekaci blocky, ci na nich nemate viac ako ste kupili...
Davajte si preto pozor a radsej si pred navstevou ich predajni znizte limit na karte na nizsiu sadzbu
Davajte si preto pozor a radsej si pred navstevou ich predajni znizte limit na karte na nizsiu sadzbu
A presne pre toto ma manzelka nechce pustit sameho do dekacu ???
Väčšina atletických značiek ako asics, nike, adidas a o bulharskom metri cyklistickych značiek ani nehovorím robí úzke strihy a ich veľkostné tabuľky sú hnoj platné a je to orientované na pekných obrázkových atlétov. Decathlon ako keby vedel že je orientovaný na začínajúcich hobbíkov čo asi niesú v top forme. Ja viem že sa výrobcovia snažia aby ich športove oblečenie vyzeralo dobre na atletických postavách ale pripadá mi to ako keby ostatný šli bokom alebo proste u nich sa tie veľkosti až tak dobre nepredávajp. A ja si potom nemám čo kúpiť na seba na šport. Problém sú stále stehná a rukávy prípadne šírka ramien. Ja som stavbou tela hrubý severský drevorubač aj keď som v období ktore ja nazývam že som vo "forme" a to je u mňa až 95 kg. To môžem behať v boxerských teplákoch bez funkčných technológií odvetrávania potu a o kúpe lycry...to ma všade uškrtí zaživa a podobne. A tu decathlon exceluje že má sprievodcu veľkosťami čo dá vek , výšku a váhu. A potom či hľadám voľný strih alebo priľahlý strih. A či zvyčajne mám vačší vrchý diel odevu alebo spodný, či mam ploche, male alebo pivné brucho a väčšinou sa trafím do veľkosti. Problém je že kvalita spracovania z obrázku , kvalita švov, použitých materiálov ma naživo niekedy až tak neosloví.
Bolo by dobré Jackob47 opraviť hmotnostné údaje na stránke (predné 843g na 930g, zadné z 943g na 1098g).