Kritiku posuniem správnym smerom ... nemyslím si, že by to bol problém nevedomosti, alebo neznalosti. Nejdem sa nikoho zastávať, ak raz brzdy neboli dobre spravené, tak nie je o čom. Mal si im to dať reklamovať.
Tým si nemôžeš byť istý nikdy nikde, ani vo Velosprinte... ale chápem taký prístup.
Najlepšie je aj tak servisovať si veci sám, vtedy môžeš mať istotu, že si sa s tým vyhral a ak to aj vieš, tak lepšie to nik nespraví. Samozrejme to chce skúsenosti.
jasne keby som to vedel urobit sam tak nebeham po servisoch ale nemam nato ani naradie ani skusenosti takze v tomto sa musim spoliehat na niekoho druheho
kubicasport/velo sprint su naozaj skusení,vyznaju sa....len doporucujem...
Riviu v zivote!!! ten starý hniliak co tam robi je oprsknutý uz len ked sa divate na nejaku vec...minule sa ma pyta ci nieco potrebujem...hovorim mu "len pozeram zatial" a za 3minuty sa ma pyta..."to naozaj nic nechces? na obzeranie by bolo ludi" ...a co sme mu dali spravit tak nic nespravil poriadne..vytahanu retaz sice "dokazal" vymenit ale ze skakala na kazdom pastorku to uz nepovedal...a staru retaz si nechal...NIKDY!!
ja odporucam Velo Sprint, dal som tam koleso na centrovanie a na vratenom mi chybal kryt na ventile ale skutocny problem bol v tom ze koleso bolo podla mna dost silno nahustene. Ked som preskakoval obrubnik explodovala mi dusa a nastastie mi to vytahalo aj plast, cize ten mozem teraz vyhodit. (Obrubniky som skakal predtym bez problemov, mal som tlak cca 2,5-3 bar)
kubicasport/velo sprint su naozaj skusení,vyznaju sa....len doporucujem...
Riviu v zivote!!! ten starý hniliak co tam robi je oprsknutý uz len ked sa divate na nejaku vec...minule sa ma pyta ci nieco potrebujem...hovorim mu "len pozeram zatial" a za 3minuty sa ma pyta..."to naozaj nic nechces? na obzeranie by bolo ludi" ...a co sme mu dali spravit tak nic nespravil poriadne..vytahanu retaz sice "dokazal" vymenit ale ze skakala na kazdom pastorku to uz nepovedal...a staru retaz si nechal...NIKDY!!
Len ako pikošku- koho myslel "starým hniliakom"? Schválne.
no ja som na Riviu pocul len same chvaly a majitel na mna urobil dobry dojem, takze len tolko
ale aj najdokonalejsie sa obcas pokazi a je mozne, ze zla zhoda nevhodnych nahod ti privodila taku skusenost. V kazdom pripade Rivii fandim a prajem vela spokojnych zakaznikov
tak ja mám v rivii skúsenosť len s prvou záručnou prehliadkou, robil mi ju starší mechanik (mená nepoznám), ale bol som spokojný. Vysvetlil mi, čo s bikom robil, na čo si dať pozor, proste ako v každom dobrom servise.
A s predavačom si vždy trochu pokeciam , ale uznávam že jeho prístup každému nemusí vyhovovať...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Najlepšie je aj tak servisovať si veci sám, vtedy môžeš mať istotu, že si sa s tým vyhral a ak to aj vieš, tak lepšie to nik nespraví. Samozrejme to chce skúsenosti.
Len ako pikošku- koho myslel "starým hniliakom"? Schválne.
ale aj najdokonalejsie sa obcas pokazi a je mozne, ze zla zhoda nevhodnych nahod ti privodila taku skusenost. V kazdom pripade Rivii fandim a prajem vela spokojnych zakaznikov
A s predavačom si vždy trochu pokeciam