za 25 euro zazrak necakaj.... da sa najst niekde foto?.... na stranke LIDL nic nevidim.......
ja mamm tiez v podstate no name brusku ale stala cca 80 euro... ale je masivna/kovova, ziadne plasty.... problem u tychto low cost znaciek je, ze maju vysoke otacky (cca 1500 ot/min) a preto sa s tym treba naucit robit lebo zuby pri tych otackach "horia".... profi brusky (400 euro a viac) maju otacok okolo 400-500 .... preto s tymito bruskami treba brusit pomaly, kazdy zub aj na viackrat....
dalsia vec je potrebujes min. 2 kotuce (hrubsi na novu retaz a tensi na starsiu retaz ktora uz ma nizsie zuby)
kazdopadne sa s tym retaz nabrusit da aj ked je to babracka.... ale treba povedat ze na domace pouzitie mi to staci a osobne to riesim tak ze mam 3-4 retaze a ked ideme chystat drevo na zimu, vsetky si ich nachystam a ked mam niektoru tupu, vymenim ju za nabrusenu a rezem dalej..... pilnikom nebrusim skoro vobec... lebo ked chces pouzivat brusku, musis brusit podla najmensieho zubu na retazi a preto je lepsie brusit vsetko len bruskou, aby si mal zuby rovnake....ak totiz brusis pilnikom, vzdy niektory zrazis viac ako ostatne a potom na bruske musis zobrat zo zubov vela
(profi drevorubec to asi vie dobre brusit s pilnikom ale my amateri asi nie )
Kamos mal podobne zazracne hodiny z Lidla, bateria vydrzala 2 tyzdne aj po vymene. To fakt niekto pouziva tie veci? Som to bol pozret ale nic by som si tam na bicykel nekupil.
palo14cyklopocitac je nadpriemerny. Znami si kupili mikrovlnku z lidlu a nedaju na nu dopustit uz par rokov. Naozaj zalezi ci mas stastie na konkretny kusok
Tak tak, topanky mi vydrzali presne 3 hodiny
Odtrhol som celu podrazku, ktora ostala zamknuta v pedali a zvrsok mi ostal na nohe. Pri reklamacii do 5 minut som mal kesofku vo vrecku a siel som domov...
a co myslis ze robim?...... kupil som Shimano a nesadli tak som ich predal a zatial som sa k novym nedostal..... sedia mi dobre, nemam s nimi najmensi problem .... jasne ze ich raz vymenim za ine ale teraz boli ine priority
... ja mam na nich cez 3000km v MK
ja som Lidl tretry tiez jazdil ked som zacinal 3 roky dozadu a nebolo to nic extra,ale za 20 eur boli v pohode. dolezite aby sadla velkost,lebo ja som mal 43 a boli by o pol cisla mensie dobre, no 42 uz ma tlacili. teraz mam uz lepsie a samozrejme je to rozdiel, no da sa aj v tych Lidl tretrach fungovat ked sa inac neda, alebo clovek nie je moc fajnovy
Lidl Moldavska kosice - vypredaj zvyskov po akciach vo zlave:
"cestne" SPD tretry za 15, rukavice po 2 eura. Boli tam aj nejake gate, blikacky a oblecko.
Doplnili tovar, pribudli brasny na nosic, drziaky telefonov, tristvrtove nohavice aj nejake spodare s vlozkou. Tretry uz len od cisla 43 vyssie, rukavice uz len velkost 9 a 9,5...
Pred chvíľkou som došiel z predajne v Dubnici.-
čístička reťaze- 2,99€ 50%
gél vložky do topánok- 2,99€ na skúšku, som zvedavý, kedysi mi vložky od nich vydržali 2 roky v pracovných topánkach a s inými som cítil kolená, ale už ten model neponukaju..
sada šmirglov- 1,99€ 50%
hiking ponožky 2,99€ ... zaujímavé zloženie, uvidím čo to za kvalitu.
ešte som pozeral po univerzálnych klučoch, sade náradia 37/40.. ale odolal som
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja mamm tiez v podstate no name brusku ale stala cca 80 euro... ale je masivna/kovova, ziadne plasty.... problem u tychto low cost znaciek je, ze maju vysoke otacky (cca 1500 ot/min) a preto sa s tym treba naucit robit lebo zuby pri tych otackach "horia".... profi brusky (400 euro a viac) maju otacok okolo 400-500 .... preto s tymito bruskami treba brusit pomaly, kazdy zub aj na viackrat....
dalsia vec je potrebujes min. 2 kotuce (hrubsi na novu retaz a tensi na starsiu retaz ktora uz ma nizsie zuby)
kazdopadne sa s tym retaz nabrusit da aj ked je to babracka.... ale treba povedat ze na domace pouzitie mi to staci a osobne to riesim tak ze mam 3-4 retaze a ked ideme chystat drevo na zimu, vsetky si ich nachystam a ked mam niektoru tupu, vymenim ju za nabrusenu a rezem dalej..... pilnikom nebrusim skoro vobec... lebo ked chces pouzivat brusku, musis brusit podla najmensieho zubu na retazi a preto je lepsie brusit vsetko len bruskou, aby si mal zuby rovnake....ak totiz brusis pilnikom, vzdy niektory zrazis viac ako ostatne a potom na bruske musis zobrat zo zubov vela
(profi drevorubec to asi vie dobre brusit s pilnikom ale my amateri asi nie
http://www.mtbiker.sk/bazar/prislusenstvo-pulzmetre-a-computery/237105/merac-pulzu-runtec-z-lidlu.html
Odtrhol som celu podrazku, ktora ostala zamknuta v pedali a zvrsok mi ostal na nohe. Pri reklamacii do 5 minut som mal kesofku vo vrecku a siel som domov...
... ja mam na nich cez 3000km v MK
"cestne" SPD tretry za 15, rukavice po 2 eura. Boli tam aj nejake gate, blikacky a oblecko.
čístička reťaze- 2,99€ 50%
gél vložky do topánok- 2,99€ na skúšku, som zvedavý, kedysi mi vložky od nich vydržali 2 roky v pracovných topánkach a s inými som cítil kolená, ale už ten model neponukaju..
sada šmirglov- 1,99€ 50%
hiking ponožky 2,99€ ... zaujímavé zloženie, uvidím čo to za kvalitu.
ešte som pozeral po univerzálnych klučoch, sade náradia 37/40.. ale odolal som