Ja mám asi rovnakú ako Lubik. Kefu mám k tomu tiež z Lidlu ale staršiu. Ono to vlastne ani kefa nie je lebo tie štetinky slúžia len kontakt s povrchom. A umývajú dve trysky ktoré rotujú. Čistí to veľmi dobre a vďaka tomu, že je to uzavreté neprska špinu kade tade. Tá moja "wapka" je výkonovo OK ale nejaký výkon naviac môže byť fajn.
...od pondelka majú byť na predajni za 39,90
Moje staré ( ešte pod značkou / Florabest / tiež LIDL ) už minulý rok haprovali 🫤
K týmto by som nemusel ani rebrík vyťahovať 😆
Test noznic za mnou. Tazke to je. Treba co najoptimalnejsie si to dat cez rameno tak aby aspon cast hmotnosti isla tam. Zatial rezu dobre, hladko. Ale po chvili to vydava taky zvuk ako by sa nieco chcelo rozpadnut.
Ja mám asi rovnakú ako Lubik. Kefu mám k tomu tiež z Lidlu ale staršiu. Ono to vlastne ani kefa nie je lebo tie štetinky slúžia len kontakt s povrchom. A umývajú dve trysky ktoré rotujú. Čistí to veľmi dobre a vďaka tomu, že je to uzavreté neprska špinu kade tade. Tá moja "wapka" je výkonovo OK ale nejaký výkon naviac môže byť fajn.
Mám aj tento systém … systém rotujúcich trysiek od Karcheru je veeelmi slabučký čajík oproti systemu Karcher s rotujúcou motorovou kefou a prúdom vysokotlakovéj vody , čo som tu pridal . Áno , aj na zámkovú dlažbu . No neviem odhadnúť aké hlboké špáry tam máš .
Na veľkú plochu je možno lepšie 1-2 krát ročne požičať nejaké profi riešenie. Ja mám cca 50m2 aj to veľmi členité. Tá rotačná kefa sa dá použiť aj na fasádu a pod. Nezaberá veľa miesta a "wapku" pri dome človek využije vždy. Preto pre mňa je to riešenie praktickejšie (a lacnejšie) ako jednoučelový stroj.
Test noznic za mnou. Tazke to je. Treba co najoptimalnejsie si to dat cez rameno tak aby aspon cast hmotnosti isla tam. Zatial rezu dobre, hladko. Ale po chvili to vydava taky zvuk ako by sa nieco chcelo rozpadnut.
Tri roky záruka to istí 😉
Dík za info. Asi pôjdem zajtra do toho.
...a keby sa mi náhodou neujdú v predajni, tak budem ďalej drať Florabest do úplnej deštrukcie 😂
Osud rozhodne
Na fb pisu, ze to ma asi olovene baterky , tak zrejme 4 kusy auto baterii , tak prerobit na LiFePo, ale stale je to drahe. Mne teraz ukazuje 3k penazi.
LiFePo ale stoja 500-800€ podľa výrobcu a Ah- hodin… kupoval som jedny z poslednych 100ah na sonar a elektromotor do člnu pred ešte zdražením Líthia vo svete za nejakých 450€ . Dnes bežne 600-900€ za 100Ah … tak si to DAj do kalkuláčky a uvidis , že takéto vozidlo nemá zmysel kupovať na baterky … zvlášť ak Béďa travnicek ti to predá v benzíne Pod 2.000€ a s trosku inym výkonom , odjazdom , operačným radiusom . Za mna nič moc … zvlášť ak s mojou Husqvarnou 4X4 obrobim 800m2 za pol hodinky a ešte si aj “ zašportujem “ . Aj keď takýto trajtorik by som veelmi chcel , ale zatiaľ nepotrebujem obdobne ako Ebike .
ramon1: vsak mne to nepis , ja viem,,ale Jezusovi pis,ja som daval len info, za mna je take vozitko nanic,drahe a neucinne, aj ked teda,ne*****ale ani do hory na cely den nepojdem s aku pilou.
Ale tak ci onak, kosacky treba zakazat, aj keby boli z marcipanu 😁
Pozor na to, co zakazujes. Pila je tiez kosacka, len trochu kompaktnejsia verzia a na hrubsie stonky.
Aku ridery/traktory maju obrovske vyhody. Ziadne servisovanie (olej, filtre, sviecky, remene, prevodovka), ziadne zazimovanie, ziadne prevazanie a skladovanie benzinu v bandaskach, nizsia hlucnost, ziadny smrad z vyfuku...
Ak postacuje kapacita baterii aspon na polovicu pozemku, tak za mna je to uz aj s tymto obmedzenim jasna volba. Ak na jedno nabitie vybavim cely pozemok, tak by som ani nerozmyslal. Riesit, ze benzinova alternativa je lacnejsia, je v tomto kontexte usmevne.
Ked tu uz furt riesite zahradne veci a nie dnesnych plochych -12% na cely nakup, tak mate niekto real skusenosti s robotickou kosackou ? Na clenity pozemok s terennymi nerovnostami, nie zastrihavanie vyzehleneho golfoveho travnicka ?
Pozor na to, co zakazujes. Pila je tiez kosacka, len trochu kompaktnejsia verzia a na hrubsie stonky.
problem je hlavne hluk, a ten vydavaju aj elektricke .. ale inak ano, ak by sa pouzivali len elektricke, bolo by to lepsie. Ale v takom USA uz dho je poriadna kosacka socialny statut
Roboticke kosacky sa mi pacia, ale raz sa mozno vzburia .. ale inak super. Lebo to vela nevazi, ako ten kosackovy vozik, chodi sa dobijat, este by mohla povysavat Casom s tym dojde aj Lidl, ak teda uz daco take nema.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Máte niekto toto :
...od pondelka majú byť na predajni za 39,90
Moje staré ( ešte pod značkou / Florabest / tiež LIDL ) už minulý rok haprovali 🫤
K týmto by som nemusel ani rebrík vyťahovať 😆
Mám aj tento systém … systém rotujúcich trysiek od Karcheru je veeelmi slabučký čajík oproti systemu Karcher s rotujúcou motorovou kefou a prúdom vysokotlakovéj vody , čo som tu pridal . Áno , aj na zámkovú dlažbu . No neviem odhadnúť aké hlboké špáry tam máš .
Tri roky záruka to istí 😉
Dík za info. Asi pôjdem zajtra do toho.
...a keby sa mi náhodou neujdú v predajni, tak budem ďalej drať Florabest do úplnej deštrukcie 😂
Osud rozhodne
Pre tých, čo to nemajú vychytané, alebo chcú veľký sud:
https://www.youtube.com/watch?v=3IdphelaJLc
Uvidíme 😁
Uvidíme 😁
Sused s tým tvaroval tujku pred pár rokmi ( nie PARKSIDE ale niečo lacné z OBI )
Celkom mu to s tým pekne išlo.
LiFePo ale stoja 500-800€ podľa výrobcu a Ah- hodin… kupoval som jedny z poslednych 100ah na sonar a elektromotor do člnu pred ešte zdražením Líthia vo svete za nejakých 450€ . Dnes bežne 600-900€ za 100Ah … tak si to DAj do kalkuláčky a uvidis , že takéto vozidlo nemá zmysel kupovať na baterky … zvlášť ak Béďa travnicek ti to predá v benzíne Pod 2.000€ a s trosku inym výkonom , odjazdom , operačným radiusom . Za mna nič moc … zvlášť ak s mojou Husqvarnou 4X4 obrobim 800m2 za pol hodinky a ešte si aj “ zašportujem “ . Aj keď takýto trajtorik by som veelmi chcel , ale zatiaľ nepotrebujem obdobne ako Ebike .
Mám tuto kupovanú pred 2-3 rokmi a lacnejšia bola o niekoľko 10€ …
https://www.esolarshop.sk/katalog/lifepo4-128v-100ah-bateria-ecowatt-smart-bms
Ale tak ci onak, kosacky treba zakazat, aj keby boli z marcipanu 😁
Aku ridery/traktory maju obrovske vyhody. Ziadne servisovanie (olej, filtre, sviecky, remene, prevodovka), ziadne zazimovanie, ziadne prevazanie a skladovanie benzinu v bandaskach, nizsia hlucnost, ziadny smrad z vyfuku...
Ak postacuje kapacita baterii aspon na polovicu pozemku, tak za mna je to uz aj s tymto obmedzenim jasna volba. Ak na jedno nabitie vybavim cely pozemok, tak by som ani nerozmyslal. Riesit, ze benzinova alternativa je lacnejsia, je v tomto kontexte usmevne.
https://interforst.sk/produkt/roboticka-kosacka-luba-2-awd-mini-awd-1500/?utm_source=Google%20Shopping&utm_campaign=Google%20feed&utm_medium=cpc&utm_term=9614&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwqIm_BhDnARIsAKBYcmu-7JMY9JlPE1VbmvnQ6aQ-aaVh55EqtWXy9rUsPz70_KphOqSWr08aAl8cEALw_wcB
problem je hlavne hluk, a ten vydavaju aj elektricke .. ale inak ano, ak by sa pouzivali len elektricke, bolo by to lepsie. Ale v takom USA uz dho je poriadna kosacka socialny statut
Roboticke kosacky sa mi pacia, ale raz sa mozno vzburia