Kategórie
Bike-techposledný komentár: 14. 2. 2010 o 18:06
Výpredaj -20% Sportful FLOW SUPERGIARA THERMAL dámsky dres, blue pink
71,99 €
-20%
MOC 113 €
-17% Devold Duo Active Merino 205 Zip Neck tričko, čierna
od 69,99 €
-17%
MOC 92,99 €
-14% La Sportiva Wool40 Aero Longsleeve tričko, čierna/žltá
od 54,90 €
-14%
MOC 68,90 €
Výpredaj -10% Smartwool Classic Thermal Merino detské tričko, blueberry
52,99 €
-10%
MOC 64,99 €
Máte niekto toto :
...od pondelka majú byť na predajni za 39,90
Moje staré ( ešte pod značkou / Florabest / tiež LIDL ) už minulý rok haprovali 🫤
K týmto by som nemusel ani rebrík vyťahovať 😆
Test noznic za mnou. Tazke to je. Treba co najoptimalnejsie si to dat cez rameno tak aby aspon cast hmotnosti isla tam. Zatial rezu dobre, hladko. Ale po chvili to vydava taky zvuk ako by sa nieco chcelo rozpadnut.
Mám aj tento systém … systém rotujúcich trysiek od Karcheru je veeelmi slabučký čajík oproti systemu Karcher s rotujúcou motorovou kefou a prúdom vysokotlakovéj vody , čo som tu pridal . Áno , aj na zámkovú dlažbu . No neviem odhadnúť aké hlboké špáry tam máš .
Tri roky záruka to istí 😉
Dík za info. Asi pôjdem zajtra do toho.
...a keby sa mi náhodou neujdú v predajni, tak budem ďalej drať Florabest do úplnej deštrukcie 😂
Osud rozhodne
Pre tých, čo to nemajú vychytané, alebo chcú veľký sud:
https://www.youtube.com/watch?v=3IdphelaJLc
Uvidíme 😁
Uvidíme 😁
Sused s tým tvaroval tujku pred pár rokmi ( nie PARKSIDE ale niečo lacné z OBI )
Celkom mu to s tým pekne išlo.
LiFePo ale stoja 500-800€ podľa výrobcu a Ah- hodin… kupoval som jedny z poslednych 100ah na sonar a elektromotor do člnu pred ešte zdražením Líthia vo svete za nejakých 450€ . Dnes bežne 600-900€ za 100Ah … tak si to DAj do kalkuláčky a uvidis , že takéto vozidlo nemá zmysel kupovať na baterky … zvlášť ak Béďa travnicek ti to predá v benzíne Pod 2.000€ a s trosku inym výkonom , odjazdom , operačným radiusom . Za mna nič moc … zvlášť ak s mojou Husqvarnou 4X4 obrobim 800m2 za pol hodinky a ešte si aj “ zašportujem “ . Aj keď takýto trajtorik by som veelmi chcel , ale zatiaľ nepotrebujem obdobne ako Ebike .
Mám tuto kupovanú pred 2-3 rokmi a lacnejšia bola o niekoľko 10€ …
https://www.esolarshop.sk/katalog/lifepo4-128v-100ah-bateria-ecowatt-smart-bms
Ale tak ci onak, kosacky treba zakazat, aj keby boli z marcipanu 😁
Aku ridery/traktory maju obrovske vyhody. Ziadne servisovanie (olej, filtre, sviecky, remene, prevodovka), ziadne zazimovanie, ziadne prevazanie a skladovanie benzinu v bandaskach, nizsia hlucnost, ziadny smrad z vyfuku...
Ak postacuje kapacita baterii aspon na polovicu pozemku, tak za mna je to uz aj s tymto obmedzenim jasna volba. Ak na jedno nabitie vybavim cely pozemok, tak by som ani nerozmyslal. Riesit, ze benzinova alternativa je lacnejsia, je v tomto kontexte usmevne.
https://interforst.sk/produkt/roboticka-kosacka-luba-2-awd-mini-awd-1500/?utm_source=Google%20Shopping&utm_campaign=Google%20feed&utm_medium=cpc&utm_term=9614&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwqIm_BhDnARIsAKBYcmu-7JMY9JlPE1VbmvnQ6aQ-aaVh55EqtWXy9rUsPz70_KphOqSWr08aAl8cEALw_wcB
problem je hlavne hluk, a ten vydavaju aj elektricke .. ale inak ano, ak by sa pouzivali len elektricke, bolo by to lepsie. Ale v takom USA uz dho je poriadna kosacka socialny statut
Roboticke kosacky sa mi pacia, ale raz sa mozno vzburia