Kategórie
Bike-techposledný komentár: 14. 2. 2010 o 18:06
Akcia -31% Isadore Signature Deep Winter dámsky dres, anthracite black
od 132 €
-31%
MOC 190 €
-13% Sportful BREAKOUT SUPERGIARA THERMAL dres, black huckleberry olive green
83,99 €
-13%
MOC 113 €
Výpredaj -20% Sportful FLOW SUPERGIARA THERMAL dámsky dres, blue pink
71,99 €
-20%
MOC 113 €
Výpredaj -18% Patagonia L/S Cap Cool Merino dámske tričko, Stormy Mauve
62,99 €
-18%
MOC 84,99 €
Výpredaj -29% UYN EVOLUTYON BIOTECH UW dámske tričko, Thaitian Tide
59,99 €
-29%
MOC 119 €
Výpredaj ORTOVOX Merino Thermovent Long Sleeve dámske tričko, mountain rose
94,99 €
MOC 131 €
asi nie , snad ich ocenis za dlhych zimnych vecerov
Tiež by som mohol teraz kľudne napísať, že nepochopím toho, kto si kúpi centrovaciu stolicu. Pred pár týždňami som bol donútený meniť ráfik a žiadnu centrovaciu stolicu som nepotreboval kupovať.
To som iba docentrovával. Väčšinu som urobil u nás v práci, v riaditeľovej kancelárii na konferenčnom stolíku.
Mal si tuto rýpalom čo ukázať ... teraz uvidíš reakcie poniektorých rodených "odborníkov - skoroprofíkov".
Jasné, že to funguje. Takto sa dá centrovať aj na bicykli. Ja som len využil časti starého rámu. Som už trochu pohodlnejší a vo svojom veku už aj horšie vidím. Inak, to nie je žiadna vychytávka, ale stará známa "amatérska pomôcka".
Ale vrátim sa k tomu LIDLU. Kúpil som si modrú "windstopperovú" bundu aj nohavice. Spolu bez pár centov za 30 €. No nekúp to, keď som to vždy doteraz kupoval za minimálne 4000 Sk. Čo sa kvality týka, na prvý pohľad vyzerá prekvapivo dobre.
no teraz som si kúpil nové a na traky a mám s nich dosť zmiešané pocity (hlavne vačky v zadu na chrbte mi prídu
Prikúpil som aj veľkú pumpu s nanometrom a tá je na 1000000% v pomere cena/výkon
Ja som dnes kupil dvoje tie okuliare vo Fabory v BA, tak uvidime, najskor vo stvrtok sa dostanem na bike, ale vyzera to slubne, cire bez UV filtra za 3.44 E, zlte s UV filtrom boli za 10 E, uvidime ako sa osvedcia.
Inak tie trekingove topanky som videl v Lidli uz dnes, aj za tu cenu.