Kategórie
Bike-techposledný komentár: 14. 2. 2010 o 18:06
-18% Bergans of Norway Inner:Pure Merino Half Zip tričko, navy blue
63,99 €
-18%
MOC 97,99 €
-10% ORTOVOX 120 Competition Light Long Sleeve dámske tričko, dark arctic grey
90,99 €
-10%
MOC 101 €
Výpredaj -26% icebreaker 125 ZoneKnit™ Merino Blend Thermal tričko, Cloud Ray/Hyper
59,99 €
-26%
MOC 89,99 €
Výpredaj Smartwool Classic Thermal Merino Base Layer Hoodie tričko, black/charcoal heather
94,99 €
MOC 129 €
Výpredaj -22% Devold BREEZE MERINO 150 dámske tričko, beetroot
75,99 €
-22%
MOC 97,99 €
Akcia -22% Karpos DINAMICO OCTA dámske tričko, midnight/vulcan
od 56,99 €
-22%
MOC 86,99 €
Ozaj, celkom sa mi pozdava aj ta chladiaca taska. Mozem vediet vase nazory na tento tovar? cus..
Ja som tam teraz kupil dlhe gate za 10. No nekup to za tu cenu. Su prijatelne. Uz mam stade pumpu s manomentrom za 190 Sk (inde stali tisicku) a mam ju asi 5 rokov.
stala 180Sk ... vydrzala 2 roky.. potom, prdlo tesnenie....
radsej investujem uz do poriadnej
stala 180Sk ... vydrzala 2 roky.. potom, prdlo tesnenie....
radsej investujem uz do poriadnej
Ja mam poriadnu z Lidla, lebo neprdlo nič.
Apropo LIDL. Jeho cenova politika je o niečom inom, než pušťať nekvalitu za nizku cenu. Proste nakupia 20 kamionov pump s manometrom a hodia to do siete a kedze to chcu predat za 3 dni, tak to stalo 180 Sk miesto tisicky. Len teda ten problem je, že to nemaju cely rok. V specializovanej predajni na biky platiš komfort už len za to, že to maju cely rok. Tož je to asi takto. Žiadny zazrak.
jednoducho dali tu najlecnejsiu moznu gimicku / akoze tesnenie.
ked som to otvoril a vidle co je tam za suvix, ani som sa necudoval ze to ruplo. bol to hnoj.
ale ak niekto fuka kolesa raz za pol roka, pre neho je dobra
ja som casto menil plaste, a fukal nou aj nafukovacku v lete
Mimochodom troska som googlil, ten tachac nebude bohvieco. Nepresny, problemy s bezdr.prenosom...
no na bratislavu na bicykli je este trochu zima
Saldi by si mala odfotit a dat do bazaru. Inac ked sme pri tych malych pumpach, nikdy som si s nimi nevedel nafukat dusu. Islo to bud tazko alebo vobec.