Nemam problem so Sigmou. Uz roky sa drzim znacky. Momentalne BC14.12 Alt tachometer a PC9 tepak. Zasadne dratove. Bezdrat je o jednu moznost necakane vybitej baterky naviac. Takze Jackob47 mas aj zdovodnenie?
PS Raz som si kupil Crivit tachometer v Lidli nech mam nieco v rezerve a pacilo sa mi, ze ma teplomer ale na moje starnuce oko to malo na displayi velmi tenulinke znaky - necitatelne. Tak mi to dost dlho trvalo, nez sa mi to podarilo dakomu darovat.
sigma je naozaj bezproblémová ak sa nerátajú základné modely do 40€....
konkrétne 8.12 a 12.12 sú vcelku reklamované.....
ale vyššie modely sú naozaj super pokial človek nepotrebuje GPS(v takom prípade garmin) ale rox9.1, rox6, rox5 a sigma bc 2209 bezproblémovo aj rox10 je super ale hovorím kebyže idem do GPS tacháču tak už radšej garmin..
Ja mám tiež sigmu, asi 7 rokov, ale už jej zvoní hrana, hodiny sa nuluju same od seba, kontakty sú už mizerne a často blbne.
Osobne som bol milo prekvapeny lidlovým tachometrom čo všetko za par eur dokáže , podsvietenie, nastavenie počiatočných km, a kopu inych funkcii som u tachometra za 7e fakt nečakal, síce je škaredy a plast pôsobí lacnym dojmom, ale ak to vydrzi tie 3roky, na ktoré ma zaruku, tak nie je o čom
To sa tu ozaj porovnáva lidl tachac za pár eur s prístrojom X drahsim?
Za cenu pár spomínaných sa dá vykúpiť celá várka v lidli, ešte ostane aj na sójový kmeň
Pred tou lidl akciou na okuliare som avizoval, ze ich testnem a porovnám s okuliarmy z decathlonu..
Tie fotochromaticke Bislett mi ale vôbec nesadli na tvar, ani po dlhšom nastavovaní..
A z Cr som mal info, zevraj je to totožny model co mali v lidli, tak som to neporiesil..
Ale ak by u nás mali tie fotochromaticke za 15e tak ich beriem aj keby nesedia:)
Ešte som niečo do oblečenia nakúpil a to tú krikľavo-žltú bundu do vetra a dažďa, cyklo-ponožky zeleno-žlté a to funkčné tielko čierno-zelené Bunda, posledné dva kusy, z toho posledná v tejto farbe a veľkosti funkčné tielká boli ešte, ale nie moc veľa už, hlavne nie tie menšie veľkosti ako M, menšie nebolo , ponožiek bolo dosť...dresy, kraťase tiež pomenej už, ostatné veci ako pumpy, tacháče atď. tých ešte veľa a to v LIDL Vráble a to som bol poobede o 14-15tej asi, nie hneď ráno.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
toto by sa zislo na viacere chodnicky v okoli BA
PS Raz som si kupil Crivit tachometer v Lidli nech mam nieco v rezerve a pacilo sa mi, ze ma teplomer ale na moje starnuce oko to malo na displayi velmi tenulinke znaky - necitatelne. Tak mi to dost dlho trvalo, nez sa mi to podarilo dakomu darovat.
konkrétne 8.12 a 12.12 sú vcelku reklamované.....
ale vyššie modely sú naozaj super pokial človek nepotrebuje GPS(v takom prípade garmin) ale rox9.1, rox6, rox5 a sigma bc 2209 bezproblémovo
Osobne som bol milo prekvapeny lidlovým tachometrom čo všetko za par eur dokáže , podsvietenie, nastavenie počiatočných km, a kopu inych funkcii som u tachometra za 7e fakt nečakal, síce je škaredy a plast pôsobí lacnym dojmom, ale ak to vydrzi tie 3roky, na ktoré ma zaruku, tak nie je o čom
Za cenu pár spomínaných sa dá vykúpiť celá várka v lidli, ešte ostane aj na sójový kmeň
https://www.offerscheck.org/crivit-pro-photochromic-multi-sport-glasses/lidl/2016/kw-17/285400
Vaha 21g ....
Tie fotochromaticke Bislett mi ale vôbec nesadli na tvar, ani po dlhšom nastavovaní..
A z Cr som mal info, zevraj je to totožny model co mali v lidli, tak som to neporiesil..
Ale ak by u nás mali tie fotochromaticke za 15e tak ich beriem aj keby nesedia:)
Dojazdený je vtedy, keď si na ňom samé deviatky?