Kategórie
Bike-techposledný komentár: 14. 2. 2010 o 18:06
Výpredaj icebreaker Merino 200 Oasis LS Crewe Ski Day dámske tričko, black/acid pink/aop
93,99 €
MOC 109,95 €
-8% Devold Duo Active Merino 205 Zip Neck dámske tričko, marsala
od 76,99 €
-8%
MOC 93 €
Výpredaj -23% Devold Lauparen Merino 190 dámske tričko, orchid/lilac/ink
74,99 €
-23%
MOC 96,99 €
Brynje Super Thermo tričko s výstuhami na pleciach, námornícka modrá
58,40 €
MOC 64,90 €
-10% Devold Lauparen Merino 190 Zip Neck tričko, ink/lichen/black
92,99 €
-10%
MOC 103 €
Veľkosť nádrže logicky ovplyvňuje veľkosť zariadenia, takže výrobca volí kompromis a nevyhovie všetkým.
Ale ak ti 5l nestačí, nie je problém pribaliť do auta skladaciu plastovú bandasku. Napriklad https://www.4camping.sk/p/kanister-vango-8l/
Možno zistíš, že čas na kávu nezostane.
"prevádzka na 12 V zásuvku v aute/akumulátor"
"12 V Li-ion batéria (2,0 Ah)"
Tu pumpu som pozeral,je kovova,ziadny vakel pri fukani ako umele co mam.Skusane naprazdno.Vazi 169g.Ako vsak nafuka koleso som nemal moznost vyskusat.
Osobne som s tým čudom z Lidla spokojný. Tlak je postačujúci na umývanie biku (samozrejme do wapky to má sakramentsky ďaleko) a nie je až taký silný, že by sa nedalo umývať aj telo. Bike vozím v aute a preto čistič iste dobre využijem. Doposiaľ som používal ručný tlakový postrekovač. Stojí síce menej než 10 € ale vydrží tak jeden rok. Výstupný prúd vody je u ručného biedny i pri maximálnom ručnom natlakovaní.
Lídlacky tlakový čistič odporúčam aj tým, ktorí bike parkujú v paneláku.
A ešte dopĺňam, že hneď po zakúpení som ho vyskúšal ešte na parkovisku pred Lídlom. Kompresor začal po chvíľke ísť nepravidelne. Tak som čistič hneď aj vymenil za druhý.
V papieroch som sa dočítal, že na plne nabitú batériu cca. 54 minút.
Okrem batérie to môže ísť aj samostatne pripojením na zásuvku v aute.