Kategórie
Bike-techposledný komentár: 14. 2. 2010 o 18:06
Akcia -31% Isadore Signature Deep Winter dámsky dres, anthracite black
od 132 €
-31%
MOC 190 €
-11% icebreaker Merino 200 Sonebula tričko, Mid Navy/Royal Navy/Snow
79,99 €
-11%
MOC 109 €
-8% Devold Duo Active Merino 205 Zip Neck dámske tričko, marsala
od 76,99 €
-8%
MOC 93 €
no zeby som mal pivny pupuk sa moc neda povedat ale postava taka kompaktnejsia 181cm a teraz po zime nejakych 95kg na leto snad znova 90kg no v pase 97cm boky 112cm a ked si zmeram vrchny obvod stehna tak 64cm a aj ked trochu schudnem tak na obvode bokoch sa to velmi neprejavi
Bol som rano pred 8:00 a 2 osoby brali stojan pocas toho ako som obzeral veci, ale teraz tak rozmyslam, ci ho vobec vyuzijem, kedze kolesa nedavam az tak casto dole, a brzdy dam zatial radsej asi do servisu, mozno na umyvanie
Odkedy mám ten stojan, kolesá dávam dole tak často ako sa len dá
Potom som kupil asi predvlani take tenke bez vlozky a tie su na prechadzky/turistiku/do zahrady super, lahke, pruzne, vzdusne. Akurat maju kratke nohavice co mi na biku nevyhovuje.
btw mne sa nedelna akcia v Lidl trochu predrazila nechcenym otocenim do zakazu (asi mesiac novym) priamo pred zrakmi VB, pomohli mi a ochranili ma pred bohapustym dalsim minanim penazi...
Tí hajzli mi zobrali raz zobrali všetky peniaze čo som mal pri sebe na nákup, prešiel som na "diskutabilnú" červenú
Ja mám ten prvý už veľa rokov a dá sa. Teraz som kúpil druhý, bude pre syna. Viac ma zaujala tá aretačná páčka. Neviem či je to zlepšenie, ale nechce sa mi ho skladať. Synátor si ho berie preč za pár týždňov, ale počká ho v krabici.