Kategórie
Bike-techposledný komentár: 14. 2. 2010 o 18:06
Výpredaj -15% Smartwool Classic Thermal Merino detské tričko, purple iris mtn scape
54,99 €
-15%
MOC 67,99 €
Výpredaj -25% Craft ADV Warm Intensity dámske tričko, tmavomodrá
50,99 €
-25%
MOC 74,99 €
-21% Johaug Elevate Wool Long Sleeve dámske tričko, tmavomodrá
od 69,90 €
-21%
MOC 99 €
-10% Smartwool Thermal Merino Base Crew dámske tričko, nightfall blue heather
108 €
-10%
MOC 119,95 €
Akcia -10% GOREWEAR M GWS BL Thermo Turtleneck tričko, light grey/white
od 80,99 €
-10%
MOC 99,99 €
Kym som nepresedlal na ine (viacnasobne drahsie, ale to nie je podstatne), tak som na cestaku mal dva rozne medicusy, na city/trekingovom tiez wittkop medicus, sedeli mi super. Pri niektorych modeloch boli problemy s ohnutim ližín (ano, je to gramaticky spravne, tiezsom neveril), mne sa nestalo - hmotnost ppdobne ako Ty. Tieto derave vetracie si zase ludia upravovali vlozenim niecoho (kvoli vetru/vode na citlive partie).
Za mna spokojnost,za tu cenu - mam aj nejake rezervne, ked sa nahodou ISM Adamo pokazi/vysedi.
Nameral som si rozchod 120mm, tak uvažujem o tomto
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/sedla/bbb-bsd-72-sportcomfort-anatomic-sedadlo.html
Pozriem aj tie čo spomínaš...
BBB BSD-72 SportComfort Anatomic sedlo, 150 mm
34,99 €
MOC 42,99 €chcem sa opýtať na servisný stojan, používa ho niekto s karbónovým rámom? Je to v pohode alebo sa radšej pozrieť po niečom inom?
Vďaka
Taká výmena sedlovky ti môže značne obmedziť využitie stojana. Ja aj reťaz mažem v stojane, aby som sa nemusel zohýnať.
Tak skús nájsť jednoduhšie riešenie. Chalani tu píšu, že s citom, ale ja poznám jedného veľkého a silného bajkera, ktorý jednoducho cit veľmi nemá. Nie je zvyknutý a preto ľahko niečo znásilní...