Ahojte. Neviem natiahnut aktivity na GC. Prisiel som domov, pripojil Edge 800 k PC a spustil Garmin Express. Vyckal kym sa syncne a tak cakal ci sa to zobrazi na Strave. Nezobrazilo sa. Hladal som kde to viazne, a aktivitu nenatiahlo ani na GC. Neviete co s tym?
Lebo nemajú práve hustú sieť staníc, ktoré využívajú. Mne napr. berie počasie niekde z Horného Hričova, čo je za horami dolami od Martina a počasie tam majú úplne iné. Takže tebe berie možno Lomnický štít
Ahojte,
mozno otazka nie na problem s aplikaciou Connect ale na problem so samotnymi hodinkami. Vcera sa mi na hodinkach zobrazil modry trojuholnik. Skusal som to resetnut ale to nepomaha a nezapnu sa. Stalo sa to uz niekedy niekomu?
PS: Mam Garmin Fenix 5
Vedel by niekto opravit fit subor?
Neda sa uploadovat mobilnou aplikaciou, ani Garmin Express, ani manualne.
Web nastroj, ktory som predtym pouzival (http://garmin.kiesewetter.nl/) nie je dostupny a ked ho opravym cez fitfiletools, tak ani opraveny subor nejde nahrat....
Poprosím Vás o pomoc so zdieľaním polohy livetrack:
Nefunguje mi automatické spustenie (aj keď to mám zapnuté v Garmine connecte). Vtedy to nejde spustiť ručne (v poriadku) a napíše info - Začatím aktivity na zariadení (hodinkách Instict 2) začnete zdieľať svoju polohu. Spustil som aktivitu s GPS na hodinkách, a nič mi neoznámilo, žiadny livetrack, že sa spustil, ani nerozposlalo maily (je pravda, že som to skúšal vonku bez mobilných dát, ale bola tam wifi z domu, telefón som mal pri sebe a spárovaný s hodinkami). Keď vypnem auto spustenie a spustím to ručne v G. Connecte na mobile, tak sa maily rozpošlú. Tam v odkaze sa na mape objavila poloha, keď som začal aktivitu, opäť skúšané bez dát len cez wifi. Prečo to teda ručne funguje a pri automaticky sa nič nedeje? Nechce sa mi vždy, keď budem chcieť zdieľať polohu, zakaždým to púšťať v mobile.
Možno budú práve tie dáta problém - keď som bol v oblasti bez signálu, tak mi to tiež robilo nejaké divné veci a až keď sa signál našiel, tak sa to normálne spustilo a išlo bez problémov.
Prepáčte prosím, že vstupujem do témy, ale tiež hľadám niekoho kto má skúsenosť s Garmin Fenix x Plus. Nechce mi odoslať sms na núdzový kontakt, spárovaný, odsúhlasený, všetko aktualizované. Funkcia je to Dopravná udalosť-hlásenie. V hodinkách pri simulovanom páde funkciu spustí ale v hornej časti, hodinky bz mali do 30 sek. odoslať SMS ale len vibrujú a je vypísané na nich 299. Skúšal som odpárovať, reštartovať. Ďakujem za radu
Ano, mám. Ono totiž keď manuálne podržím tlačitko LIGHT na dlžku 3 zavibrovaní tak odpočítava a hodinky odošlú SMS na ten kontakt bez problému. Pri tom automatickom odosielaní je to číslo 299 a asi po 1,30 sa odpočíta o jedno a stále vibrujú.
Poprosím Vás o pomoc so zdieľaním polohy livetrack:
Nefunguje mi automatické spustenie (aj keď to mám zapnuté v Garmine connecte). Vtedy to nejde spustiť ručne (v poriadku) a napíše info - Začatím aktivity na zariadení (hodinkách Instict 2) začnete zdieľať svoju polohu. Spustil som aktivitu s GPS na hodinkách, a nič mi neoznámilo, žiadny livetrack, že sa spustil, ani nerozposlalo maily (je pravda, že som to skúšal vonku bez mobilných dát, ale bola tam wifi z domu, telefón som mal pri sebe a spárovaný s hodinkami). Keď vypnem auto spustenie a spustím to ručne v G. Connecte na mobile, tak sa maily rozpošlú. Tam v odkaze sa na mape objavila poloha, keď som začal aktivitu, opäť skúšané bez dát len cez wifi. Prečo to teda ručne funguje a pri automaticky sa nič nedeje? Nechce sa mi vždy, keď budem chcieť zdieľať polohu, zakaždým to púšťať v mobile.
Ďakujem za odpovede.
Ahoj, prišiel si pls na nieco? Mne to robi asi od septembra to iste a na hodinkach na chvíľu zobrazi "relacia live track zlyhala" a nic sa nedeje...skusal som všetko možné....dakujem
Dobrý deň. Poprosím o radu Fenix 5x plus mi neodosiela bezpečnostné upozornenie- správu o udalosti-páde z bicykla. Pri ručnom odoslaní teda podržaní LIGHT správu odošle aj kontakt ju dostane. Ale to automatické odosielanie sa len spustí, začne vibrovať a v hodinkách vypíše číslo 299. Prikladám foto. Všetko je aktualizované, predpokladám, že zapnuté aj v App aj hodinkách, Odpárovanie a reštart nepomohol. Ďakujem za radu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zaznamenane s Fenix 3HR
mozno otazka nie na problem s aplikaciou Connect ale na problem so samotnymi hodinkami. Vcera sa mi na hodinkach zobrazil modry trojuholnik. Skusal som to resetnut ale to nepomaha a nezapnu sa. Stalo sa to uz niekedy niekomu?
PS: Mam Garmin Fenix 5
dakujem za odpoved
Neda sa uploadovat mobilnou aplikaciou, ani Garmin Express, ani manualne.
Web nastroj, ktory som predtym pouzival (http://garmin.kiesewetter.nl/) nie je dostupny a ked ho opravym cez fitfiletools, tak ani opraveny subor nejde nahrat....
ten RAR subor mi nejde otvorit....
Dalo by sa poslat priamo ten FIT subor do emailu?
Dakujem!
Ďakujem za odpovede.
Nepamätám si, že by som to niekedy skúšal s Wi-Fi
Ďakujem za odpovede.
Ahoj, prišiel si pls na nieco? Mne to robi asi od septembra to iste a na hodinkach na chvíľu zobrazi "relacia live track zlyhala" a nic sa nedeje...skusal som všetko možné....dakujem