Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
Keď dáš "add others" tak to znamená, že ak niekto, kto išiel s tebou, nerobil záznam, tak strava mu automaticky skopíruje celú tvoju jazdu aj s tvojími údajmi z jazdy na jeho účet. Preto to môžeš mať duplicitne, ak si to spravil, tak, že ťa niekto pridal na svoju jazdu a ešte si aj uploadoval svoju jazdu
Chcel som sa opytat či mi nevie niekto poradiť s live segment mám zaplatenú stravu a nenabiehajumi segmenty počas jazdy minulý rok mi to bez problému fungovalo, skontroloval som nastavanie v strave aj v garmine a stále to nejde tak keby mal niekto nejakú skúsenosť bol by som vďačný.
Chlapci, vďaka za snahu. Spyware od gúglu nepoužívam. Niečo pre normálny prehliadač náhodou nepoznáte?
https://www.srware.net/iron/ ... chrome bez tych googlackych somarin (ale aj bez licencovanych veci , nejaky player a cosik) .. sice dlho som neupdatoval, tak sa snad nepokazili
Chcel som sa opytat či mi nevie niekto poradiť s live segment mám zaplatenú stravu a nenabiehajumi segmenty počas jazdy minulý rok mi to bez problému fungovalo, skontroloval som nastavanie v strave aj v garmine a stále to nejde tak keby mal niekto nejakú skúsenosť bol by som vďačný.
V Garmine su dve nastavenia na povolenie segmentov. Pozri ci mas aktivne z uvodnej obrazovky tukni na Training/Strava live segments/ potom na tri ciarky Enable/Disable a Enable all. Tu aj uvidis ci nejake segmenty v zariadeni mas. Ak nie, tak odporucam klasicky zosynchronizovat cez kabel a Garmin Express. Ono to bezdrotove (wifi, BT) nie je niekedy 100%.
Potom chod do profilu aktivity a tam povol Segments.
Este pozri v Garmine to prve co som pisal u mna v 830tke je to Trening/Strava segmenty, kde by mali byt vypisane vsetky, ktore mas v zariadeni a skontroluj, ci su povelene.
V mobile to na rýchlo neviem nájsť. V PC sú tu. Ale toto asi nebude problém, že ich nemáš zapnuté. Lebo minimálne tie ohviezidčkované by si mal v zariadení vidieť tak ako píše Sesulak.
Este pozri v Garmine to prve co som pisal u mna v 830tke je to Trening/Strava segmenty, kde by mali byt vypisane vsetky, ktore mas v zariadeni a skontroluj, ci su povelene.
Tak dal som si písal Trening/Seg. Strava - real.čas/možnosti segmentov/zapnúť /povoliť všetky vypísalo že segmenty sa aktualizujú tak vyskúšam ráno nakoľko je čas pokročilí 😎.
Ďakujem za radu.
V mobile to na rýchlo neviem nájsť. V PC sú tu. Ale toto asi nebude problém, že ich nemáš zapnuté. Lebo minimálne tie ohviezidčkované by si mal v zariadení vidieť tak ako píše Sesulak.
Popular segment je On tak v tom to asi nebude ale vďaka vyskúšam čo som ponastavoval a uvidím ale aj tak mi to je divné pretože niekedy asi v októbri keď som prestal platiť Stravu tak mi to bez problému fungovalo ako roky predtým a teraz to nemôžem rozbehať ale Strava spravila výrazný apgrade tak si myslím ze môže byt problém aj tam.
pred zaciatkom light vyjazdu som si zapol na Huawei watch vyjazd, po 10 km som si zapol zo srandy aj vyjazd na Strave
mam zadany rovnaky vek, hmotnost aj vysku
vyjazd mal 1h30min, 40 km po rovine vysledok je ze v huawei health mam spalenych 500kcal a v strave, kde mam natocenych 10 km menej mam spalenych 1000kcal
Prečo mi prestalo automaticky ukazovať výsledky segmentov? Musím ísť cez comp do aktivity a na ľavej lište cez menu "Actions" vybrať "Refresh Activity Achievements". Nič som nerobil v nastaveniach, len to zrazu prestalo zobrazovať. Takže teraz musím kazdu aktivitu refreshnut...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://support.strava.com/hc/en-us/articles/216918277-Strava-Live-Segments-on-Garmin-Devices-Summit-
https://www.srware.net/iron/ ... chrome bez tych googlackych somarin (ale aj bez licencovanych veci , nejaky player a cosik) .. sice dlho som neupdatoval, tak sa snad nepokazili
V Garmine su dve nastavenia na povolenie segmentov. Pozri ci mas aktivne z uvodnej obrazovky tukni na Training/Strava live segments/ potom na tri ciarky Enable/Disable a Enable all. Tu aj uvidis ci nejake segmenty v zariadeni mas. Ak nie, tak odporucam klasicky zosynchronizovat cez kabel a Garmin Express. Ono to bezdrotove (wifi, BT) nie je niekedy 100%.
Potom chod do profilu aktivity a tam povol Segments.
Resp. si skontroluj ci toto vsetko mas zapnute.
Segmenty označené hviezdičkou mam a popular segment najdem kde prosím ťa?
Tak dal som si písal Trening/Seg. Strava - real.čas/možnosti segmentov/zapnúť /povoliť všetky vypísalo že segmenty sa aktualizujú tak vyskúšam ráno nakoľko je čas pokročilí 😎.
Ďakujem za radu.
Popular segment je On tak v tom to asi nebude ale vďaka vyskúšam čo som ponastavoval a uvidím ale aj tak mi to je divné pretože niekedy asi v októbri keď som prestal platiť Stravu tak mi to bez problému fungovalo ako roky predtým a teraz to nemôžem rozbehať ale Strava spravila výrazný apgrade tak si myslím ze môže byt problém aj tam.
Trening/Seg. Strava - real.čas/možnosti segmentov/zapnúť /
Ďakujem pekne za rady a snahu.😎
mam zadany rovnaky vek, hmotnost aj vysku
vyjazd mal 1h30min, 40 km po rovine vysledok je ze v huawei health mam spalenych 500kcal a v strave, kde mam natocenych 10 km menej mam spalenych 1000kcal
wtf?