Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
volod, dik za radu, vyskusane, funguje to perfektne. trosku som maturoval s exportom, ale nakoniec som prisiel na to kade na tu stravu. odlahlo mi, nemusim menit fon. diky 1000x!!!
edelweiss Neprisiel som na iny sposob uploadu z Locusu na Stravu nez ulozeny gpx subor hodit na Google drive a potom manualne cez pc nahodit do Stravy. Je nejaka jednoduchsia cesta?
edelweiss Neprisiel som na iny sposob uploadu z Locusu na Stravu nez ulozeny gpx subor hodit na Google drive a potom manualne cez pc nahodit do Stravy. Je nejaka jednoduchsia cesta?
ved v Locuse pri exporte vyjazdu treba zadat Strava a mas to tam ...
Nuz keby som to tam videl, tak to tak robim a nepytam sa Vyskusam sa v tom pohrabat po najblizsej turistike. Menil som mobil a nemam zatial ziadny zaznam ulozeny na vyskusanie.
Nuz keby som to tam videl, tak to tak robim a nepytam sa Vyskusam sa v tom pohrabat po najblizsej turistike. Menil som mobil a nemam zatial ziadny zaznam ulozeny na vyskusanie.
Exportovat sa da normalne aj v Locus Free. Ale treba urobit najskor prvy zaznam, lebo kym tam neni, tak sa tam k tomu tracku neobrazuje ziadne menu, lebo track neexistuje. Alebo teda aspon moznost exportu tam nie je. Potom, ked tam uz nejaky zaznam je, treba ho otvorit takto: Cez hlavne menu (vodorovne ciarky vlavo hore) a tam Tracks (kostrbata vlnovka). Otvori zoznam trackov. Pri tracku, ktory chcem exportovat stlacit 3 vertikalne bodky, tam da okrem inych moznosti aj moznost export. stlacit export. V exporte je uplne hore farebna ikonka "GPX" (prednastavena), na tu kliknut a zmenit ju na "Strava". Potom si to uz bude pamatat, neprehodi to nazad na gpx, ale zostane tam Strava nastavena, kym to sam nezmenis na iny export type. Po nastaveni na stravu uz len stlacit exportovat. Na strave je to okamzite. Nazov aktivity si uz menim v strave. Locus prideli len nazov v podobe datumu a por. cisla (nejak tak). Bodaj by mi tu niektori typci takto poradili, ked som sa na to pytal a nerobili si zo mna srandu. Takze ja opat dakujem Volodajovi, ktory mi vnukol myslienku, aby som to vyskusal cez Locus. Mna toto napadlo, lebo som ho uz mal nainstalovany kvoli offline mape, ale som tuto myslienku hned odlozil, lebo som uz vedel, ze problem je s pocitadlom casu v gpx a preto som si myslel, ze ma zachrani uz len nove zariadenie. takze mozem odlozit kupu garminu, to som rad. bodaj by tu kazdy daval take rady ako volodaj a typci nadrzani vtipkovat bodaj by sa zdrzali do buducna svojich zbytocnych skodoradostnych prispevkov, ktore nikoho nezaujimaju! Hadam tu nie sme preto, aby sme si nadavali do IT neandertalcov, ale preto, aby sme si pomahali.
To je len pre 25 aktivit. Ked som "zacinal" so stravou v roku 2012, tak som GC aktivity exportol skriptom a do stravy poslal vsetky aktivity na [email protected] a ono to importlo.
Tapiriik som uz davno nepouzil a teraz mi pise toto "Due to new limitations in Garmin Connect's API, tapiriik can no longer upload activities to your Garmin Connect account, download historical activities from before you connected to tapiriik, or detect private acitivites (all activities uploaded to your Garmin Connect account will be synchronized)." Takze tahat data z GC by nemal byt problem, aj ked par ludi spomina problem https://github.com/cpfair/tapiriik/issues/507 - pravdepodobne sa to da vyriesit odpojenim a pripojenim.
Edit: ano, tapirik bez problemov taha stare udaje (vela ich nie je, kedze uz nebeham) a pekne ich zalohuje na servery, ktore nepouzivam.
Odoberiem/pridám GC účet a aj tak nič. Prdím teda na stravu, známi občas chcú gpx nejakého výjazdu čo som bol. Väčšina z nich je len na strave, tak som myslel, že si to budú môcť stiahnuť keď to tam presypem. Moc sa mi s tým trápiť nechce, to im radšej raz za čas to gpx pošlem a hotovo.
Dnes som bezal svoju tradicnu trasu co ma cca 8,3Km. Po skonceni som mal ale len 7,6Km. Nebadate ,ze vam ta nova strava meria trochu inak ako obvykle ? Zda sa ,ze presneost gps je horsia..(menej oblukov,viac rovnejsie)
ja pisem o poslednom update..predtym mi strava merala ok..akurat ze som updatoval aj android,tak neviem ci to nie je kvoli tomu,preto sa pytam,ci ludia nebadaju znizenu presnost
po poslednom update
ked pozries moju dnesnu trasu,vidiet ze tam akoby vypadaval signal,tj bezim mimo ciest.. https://www.strava.com/activities/2934401207
Ak bolo hnusné zamračené počasie, tak aplikácia si niekedy značí svoju vlastnú trasu s veľkou chybovosťou... síce to asi nie je chyba aplikácia ako takej, ale slabému GPS prijímaču v mobile.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ved v Locuse pri exporte vyjazdu treba zadat Strava a mas to tam ...
tu mas podrobny navod ...
https://docs.locusmap.eu/doku.php?id=manual:user_guide:tracks:export
zvolis "export" a typ exportu si nevyberies "gpx" ale vyberies zo zoznamu online sluzieb Stravu
volodaj pokial viem, tak Strava podporuje aj hromadny import. https://support.strava.com/hc/en-us/articles/216918007-Bulk-Uploading-Activities-to-Strava
Tapiriik som uz davno nepouzil a teraz mi pise toto "Due to new limitations in Garmin Connect's API, tapiriik can no longer upload activities to your Garmin Connect account, download historical activities from before you connected to tapiriik, or detect private acitivites (all activities uploaded to your Garmin Connect account will be synchronized)." Takze tahat data z GC by nemal byt problem, aj ked par ludi spomina problem https://github.com/cpfair/tapiriik/issues/507 - pravdepodobne sa to da vyriesit odpojenim a pripojenim.
Edit: ano, tapirik bez problemov taha stare udaje (vela ich nie je, kedze uz nebeham) a pekne ich zalohuje na servery, ktore nepouzivam.
po poslednom update
ked pozries moju dnesnu trasu,vidiet ze tam akoby vypadaval signal,tj bezim mimo ciest..
https://www.strava.com/activities/2934401207