Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
Dnes som bezal svoju tradicnu trasu co ma cca 8,3Km. Po skonceni som mal ale len 7,6Km. Nebadate ,ze vam ta nova strava meria trochu inak ako obvykle ? Zda sa ,ze presneost gps je horsia..(menej oblukov,viac rovnejsie)
to iste som si vsimol po aktualizacii telefonu na android 9. pri jazde v meste mi to ukazuje ze chodim krizom cez budovy a parky. zaznam z hodiniek je ovela presnejsi, aj ked sem tam im to tiez ujde. urobil som factory reset, ale odvtedy som este nemal moznost vyskusat to na tej mojej problematickej trase.
jop ide to pekne na ***** a neviem preco https://www.strava.com/activities/2957460449
droid 9 v tom nebude..predtym mi to s 9 slo dobre,akurat posledne 3 tyzdne takto
skusim nabuduce zmerat aj cez iny tracker
edit: teraz pozeram kamosov na strave a tiez tam maju kadejako mimo ciest pri behu....a to maju aj top fenixy niektori
Stava sa vam ze vam neidentifikuje ziadne segmenty? Normalne mi je to jedno, ale dnes som chcel porovnat cas na brausberg na full susp s na full hard biku
Jedna otázka trochu mimo tému, ak si založím účet na Strave, je zdarma? Doteraz som používal Endomondo, resp. nič a Strava ma láka, ale nemám chuť zakladať účet a potom zistiť, že je za poplatok. Na Google Play v recenziách ľudia píšu niečo o platených účtoch
zadarmo toho dokonca poskytne aj viac ako endomondo, tam si musim priplatit aby som videl statistiky a dalsie prkotiny, v strave zadarmo vidim segmenty, lepsie tam funguje komunita, vyzvy atd, pripadne existuju doplnky v chrome navyse
Stava sa vam ze vam neidentifikuje ziadne segmenty? Normalne mi je to jedno, ale dnes som chcel porovnat cas na brausberg na full susp s na full hard biku
Ano. Mne to urobilo teraz - z Race do Marianky cez Maly Slavin a vraj na trase nie su ziadne segmenty. ...
Urobilo to u pred par dnami a potom asi po hodine sa objavili.
Aspon viem, ze v tom nie som sam. Asi nestihaju.
dnes mi 8 Km trasu,co vzdy beham vyhodnotila strava app ako 2,2Km..od updatu k updatu,cim dalej tym lepsie
)nie je to v mobile..uz s nim sportujem 3 roky a toto nikdy nerobil)
ja som si dnes porovnal trasu zaznamenanú na Strave a tú istú som zaznačil na mapy.cz - kým dĺžka trasy sedela presne, výškové metre boli úplne rozdielne. Strava mi ukázala 280m, zatiaľčo mapy.cz 342m. máte skúsenosť s výškovými metrami, ako ich ukazuje Strava? a k tým segmentom - na mojej jazde zaznamenalo nejaký čas na segmentoch a keď som si potom pozrel ako sú na tom ostatní, ukázalo mi ich v tabuľke, no môj čas tam nebol...
Strava pokiaľ nemáš nejaký barometer ale len gps s mobilom tak to dosť lieta . Skupín na porovnanie času v segmente je viac . Ale niekde tam budeš hľadaj ?
Strava pokiaľ nemáš nejaký barometer ale len gps s mobilom tak to dosť lieta . Skupín na porovnanie času v segmente je viac . Ale niekde tam budeš hľadaj ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://2019.strava.com/en-us/
to iste som si vsimol po aktualizacii telefonu na android 9. pri jazde v meste mi to ukazuje ze chodim krizom cez budovy a parky. zaznam z hodiniek je ovela presnejsi, aj ked sem tam im to tiez ujde. urobil som factory reset, ale odvtedy som este nemal moznost vyskusat to na tej mojej problematickej trase.
https://www.strava.com/activities/2957460449
droid 9 v tom nebude..predtym mi to s 9 slo dobre,akurat posledne 3 tyzdne takto
skusim nabuduce zmerat aj cez iny tracker
edit: teraz pozeram kamosov na strave a tiez tam maju kadejako mimo ciest pri behu....a to maju aj top fenixy niektori
Ano. Mne to urobilo teraz - z Race do Marianky cez Maly Slavin a vraj na trase nie su ziadne segmenty. ...
Urobilo to u pred par dnami a potom asi po hodine sa objavili.
Aspon viem, ze v tom nie som sam. Asi nestihaju.
)nie je to v mobile..uz s nim sportujem 3 roky a toto nikdy nerobil)
no ako hľadám, tak hľadám, a nič, ehm...