Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
10 (vlastnych) najlepsich vysledkov v PC free verzii si mozes zobrazit pre lubovolny segment, staci si to zvolit v nastaveniach:
Display Preferences / Default Leaderboard View / My results
Ak chces nasledne vidiet 10 najlepsich, staci odkliknut Overall (All-time)
Strava prepla všetkých užívateľov na flybys do režimu No One...asi si to bude musieť každý kto chce aby ho bolo vidieť opäť prepnúť do režimu Everyone.
To by nebol problem len skoda ze si v Strave tymto krokom sa mi podkopavaju svoje ficurky. Uz mi to tam v Strave pripada ze tam robia trochu pripeceni ludia skrabat si ucho druhou rukou cez hlavu to im ide na jednicku ako ten prispevok na predoslej stanke. Pozriet si svoje top 10 v PC verzii ok ale skuste si kliknit na All time a opat sa dostat na svoje top 10 takych veci je tam viacej. Neviem ci oni aj citaju co ludia pisu ci si idu svoju lajnu
Ved aj na facebooku je vsetko standardne povolene a ak pouzivatel chce, tak si to poschovava. Tak isto mala fungovat aj strava. Tymto pokaslali socialny aspekt na com to cele stavali.
podobne features, ktore umoznuju inym lahko zistis kde byvas, akosa volas, kade sa pohybujes, kedy a s kym, by nikdy nemali byt standardne povolene ....
mne je to osobne jedno, ale rozumiem preco je to problem a osobne sa cudujem, ze k tomuto kroku nepristupili uz davno, resp. to od nich nepozadovali urady ...
ked to vypli, tak aspon kazdeho na to upozornili ... takto mozno ludia aspon zistia, ze taka moznost vobec bola
Podobná sledovacia fičúrka je aj v samotnom googli. Je štandardne zapnutá a veľa ľudí o nej ani nevie. Človek si vďaka nej vie každý jeden deň svojho života pozrieť kade sa pohyboval, kde bol.
10 (vlastnych) najlepsich vysledkov v PC free verzii si mozes zobrazit pre lubovolny segment, staci si to zvolit v nastaveniach:
Diky za odpoved, ale nepotesil si ma, zakazdym to cez settings prepinat, to uz teda neni velmi user friendly. chcu nas dokopat, aby sme si zaplatili na co nas navykli.
ved to staci nastavit raz a potom si uz prepinas priamo v zobrazeni segmentu medzi moznostami all time a all time women, ale ako uz pisal infinitipp vyssie, nie je to moc user friendly a ak chces znova zobrazit svojich top 10 casov, tak musis segment zavriet a znova otvorit
Chcel by som sa spýtať, či sa dá nahlásiť jeden výkon na Segmente.
Vytváral som Segment a borec tam je na 1. mieste s časom, ktorý tam može dať tak na aute:
Flagni ho a mas. Takych co si zabudli vypnut hodinky a nasadli do auta som uz poflagoval ajajaj
Alebo si to nahravaju cez mobil a blbne im strava alebo to nahravaju cez nejaku blbu apku a potom davaju na stravu.
Alebo o tom ani nevedia. Ja som zriadila účet na STRAVA len pár dní dozadu a preniesla som súbory z garminu. Na garmine ich mám cez 5000 a vzalo mi ich aj tak len 769 a všetko mi to hodilo ako BEH. Každú jednu aktivitu, či to bol skialp, bike, túra... Pracne to opravujem po večeroch pri vínku už dva dni, aby som nebola za podvodníka Takže tak... Ale tiež som natrafila na ľudí a teda je ich dosť, ktorí e-bike radia medzi mountainbike a KOM a QMS majú na mrte
ved to staci nastavit raz a potom si uz prepinas priamo v zobrazeni segmentu medzi moznostami all time a all time women, ale ako uz pisal infinitipp vyssie, nie je to moc user friendly a ak chces znova zobrazit svojich top 10 casov, tak musis segment zavriet a znova otvorit
diky, to ma nenapadlo, s tymto sa da uz zit, hoci to neni uplne ono.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To by nebol problem
mne je to osobne jedno, ale rozumiem preco je to problem a osobne sa cudujem, ze k tomuto kroku nepristupili uz davno, resp. to od nich nepozadovali urady ...
ked to vypli, tak aspon kazdeho na to upozornili ... takto mozno ludia aspon zistia, ze taka moznost vobec bola
Diky za odpoved, ale nepotesil si ma, zakazdym to cez settings prepinat, to uz teda neni velmi user friendly. chcu nas dokopat, aby sme si zaplatili na co nas navykli.
Mozem vediet o co sa jedna a ako to funguje? Raz som nejak zablúdil na segmenty v Garmine, ale uz neviem dojist na to kde to bolo
Vytváral som Segment a borec tam je na 1. mieste s časom, ktorý tam može dať tak na aute:
Nech ho drží niekto, kto si ho skutočne vyjazdil. (zatiaľ to nie som ja
Alebo si to nahravaju cez mobil a blbne im strava alebo to nahravaju cez nejaku blbu apku a potom davaju na stravu.
Vo webovej verzii aj v mobilnej Tréning / Segmenty
diky, to ma nenapadlo, s tymto sa da uz zit, hoci to neni uplne ono.