Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
Ahojte. Mám Garmin 530 s hrudným pásom. V zime by som chcel začať behávať a preto otázka (možno blbá). Mobil mi cez bluetooth pás nájde. Ak zároveň spustím stravu a na sebe budem mať hruďák, zaznamená mi hodnoty do stravy??? Prípadne iná apka (ak teda je to vôbec možné)...Ď
Väčšina Garmin pásov používa ANT+ protokol a nie BT. Takže ti ho nájde len vtedy ak má tvoj mobil podporu ANT+. Niekde na nete bola kedysi stránka ktoré mobily ho majú. Ak ju nemáš, tak len kúpiť pás, ktorý podporuje BT. A Strava neviem ako je to teraz s podporou hrudných pásov. Kedysi ju mali, potom ju zrušili a nedávno písal, že by ju zase chceli spustiť.
adolini - Ak ti nájde mobil hrudný pas tak potom by ti to malo fungovať. Co sa týka Stravy, tak ako sa píše vyššie, bolo to zrušené, teraz nedávno vyšla informácia, že sa k podpore BLE chcú vrátiť aj keď asi len ako platenú featuru. Ak ti môžem odporučiť, stiahni si aplikáciu Ride with GPS, v nej si nastavis to, že ti to ma automaticky zapisovať do Stravy a máš po riešený problém so všetkými senzormi. Táto aplikácia ti zaznamenáva trasu, všetky senzory atď. Ja ju používam len na nahrávanie, potom už používam všetky vymoženosti stravy. Ja to tak používam od prvej chvíle co zrušili pred dvoma rokmi podporu senzorov.
Ostogiste - sú, len defaultne sa pred týždňom pre všetkých nastavilo súkromie, takže ľudia si to musia po zapínať. Až keď ich bude dosť tak sa to vráti do starých koľají.
ENDOMONDO
31.decembra konči fungovanie Endomonda a podľa návodu som si už preklopil záznamy do sesterskej aplikácie UA MapMyRide. Na moje sklamanie ako časovkára tam chýba (vo free verzii) rozpis jazdy po 1 km na Endomondo sa dalo dokonca prepnúť na 500m. Druhá vec je že mapa jazdy je tiež bez označenia prejazdov po 1km.
Chcel by som sa opýtať doterajších užívateľov Endomonda akú aplikáciu budú používať teraz? Samozrejme Stravu mám a poznám ju ale pre moje potreby bolo Endomondo podstatne lepšie.
Obree vyskúšaj locus. Tam je 10, 5, 2, 1 km alebo si môžeš definovať vlastnú vzdialenosť dokonca aj 100m. Ja mám pro verziu, či to pôjde aj vo free verzii treba skúsiť
Obree Ak myslíš niečo také... tak to vie Garmin Connect - toto je síce beh ale samozrejme sa to dá nastaviť aj pre cyklistiku. Nemusíš mať Garmin zariadenie (aj keď je to potom menej pohodlné) - vieš tam aktivitu naimportovať
edit: síce tam vieš naiportovať hociaké GPX ale potom tam tie "okruhy" asi nebudeš mať. To robí zariadenie.
Ďakujem páni za info. Konkrétne ten Locus v obchode netuším ktorý to je vyhadzuje mi to skôr mapové apky pod týmto menom. No a Garmin s tým že tam musím exportovať mi nepríde ako úplne ideálne. Dochádzajú maily už aj v slovenčine o konci Endomonda tak snáď sa ozvú a podelia o info aj iný užívatelia.
Locus je len pre Android A ano, je to primarne mapova aplikacia, ale umoznuje aj trackovanie. Ale je to uplne... nechapem, ako to niekto dokaze pouzivat na trackovanie Ale to nechapem pri vsetkych aplikaciach. Proste hodinky / tachac je lepsie riesenie.
vikino1RideWithGPS (potrebujes Basic 6 $/mesiac alebo Premium 10 $/mesiac), co je v podstate pre UA nastupca Endomonda. Pripadne Strava (15 Eur/mesacne), alebo keby si mal Garmin alebo Wahoo zariadenie, tak live tracking mas zadara
Locus je len pre Android A ano, je to primarne mapova aplikacia, ale umoznuje aj trackovanie. Ale je to uplne... nechapem, ako to niekto dokaze pouzivat na trackovanie Ale to nechapem pri vsetkych aplikaciach. Proste hodinky / tachac je lepsie riesenie.
Bez problemom zaznamenavam vyjazdy Locusom uz zopar rokov.
Online tracking funguje bezproblemovo tiez.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ostogiste - sú, len defaultne sa pred týždňom pre všetkých nastavilo súkromie, takže ľudia si to musia po zapínať. Až keď ich bude dosť tak sa to vráti do starých koľají.
31.decembra konči fungovanie Endomonda a podľa návodu som si už preklopil záznamy do sesterskej aplikácie UA MapMyRide. Na moje sklamanie ako časovkára tam chýba (vo free verzii) rozpis jazdy po 1 km na Endomondo sa dalo dokonca prepnúť na 500m. Druhá vec je že mapa jazdy je tiež bez označenia prejazdov po 1km.
Chcel by som sa opýtať doterajších užívateľov Endomonda akú aplikáciu budú používať teraz? Samozrejme Stravu mám a poznám ju ale pre moje potreby bolo Endomondo podstatne lepšie.
edit: síce tam vieš naiportovať hociaké GPX ale potom tam tie "okruhy" asi nebudeš mať. To robí zariadenie.
Ale fakt je že Endomondo mi bude chýbať.
Bez problemom zaznamenavam vyjazdy Locusom uz zopar rokov.
Online tracking funguje bezproblemovo tiez.