Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
dal som na stravu par fotiek cvaknutych fotakom, jemne doupravovanych v PC a potom dodatocne pridanych do vyjazdov, ale tie fotky mi tam uplne sprznilo. su v ovela horsej kvalite, ako v PC, alebo aj tu na fore a okrem toho su aj vselijako poprehadzovane
pozrel som vyjazd tu na mtbikeri, pricom mam automaticky upload zo stravy a tu su tie fotky zase v lepsej kvalite ako na strave, odkial si ich vlastne mtbiker natiahol
Doteraz som daval aktivity vacsinou ako "only you" kedze mi tam to lajkovanie lezie na nervy. Problem bol ten, ze mi to taketo aktivity nezaratalo v profile do celkovych Km, teda ked sa niekto pozrel do mojho profilu, tak tam videl iba Km co som mal za tie viditelne aktivity. Ja som tam samozrejme videl plny pocet Km.
Takto ked dam Mute, tak je aktivita viditelna pre folowerov, a aj sa zapocita do celkovych Km..ale Strava ju nehodi do Home, len ju mam v profile.
Za dalsie, priatelke, ktora ma na mna notifikaciu to cinkne aj tak, takze bude rada, ze uvidi viac mojich aktivit ako doteraz.
Ci som v rebricku neviem, take veci neriesim, ale zrejme ano.
hmm a to je len v apke alebo? lebo na webe to neviem najst
ja si davam only you na niektore aktivity ktore nechcem aby videli followeri niektori ale tym padom to nejde do leaderboardu. Obcas zamrzi ak je dobry cas.
mne by sa siklo keby sa dala urobit nejaka skupina favourite followerov a dat viditelnost len im pripadne zakazat viditelnost niekomu konkretnemu.
Ahojte, existuje nejaký trik ako zdieľať aktivitu pre ľudí, ktorí nie sú registrovaní na strave tak, aby videli popis aktivity a fotky? Aktivitu mám nastavenú ako public, no pre non strava users sa zobrazuje veľmi stručne bez popisu a len s malým náhľadom fotiek, na ktoré sa nedá kliknúť (navyše z 12fotiek sa zobrazujú len 4 a na zvyšné sa nedá dostať).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
so len o porovnanie toho co uploadol na stravu ten moj cinsky srot a ake udaje ma strava..11% vyskovych mi dala strava viac
pozrel som vyjazd tu na mtbikeri, pricom mam automaticky upload zo stravy a tu su tie fotky zase v lepsej kvalite ako na strave, odkial si ich vlastne mtbiker natiahol
Takto ked dam Mute, tak je aktivita viditelna pre folowerov, a aj sa zapocita do celkovych Km..ale Strava ju nehodi do Home, len ju mam v profile.
Za dalsie, priatelke, ktora ma na mna notifikaciu to cinkne aj tak, takze bude rada, ze uvidi viac mojich aktivit ako doteraz.
Ci som v rebricku neviem, take veci neriesim, ale zrejme ano.
ja si davam only you na niektore aktivity ktore nechcem aby videli followeri niektori ale tym padom to nejde do leaderboardu. Obcas zamrzi ak je dobry cas.
mne by sa siklo keby sa dala urobit nejaka skupina favourite followerov a dat viditelnost len im pripadne zakazat viditelnost niekomu konkretnemu.
https://www.dcrainmaker.com/2021/09/strava-activity-muting.html