Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
caute, neviete co znamenaju tie zelene stvorce na Stathunters mape?
Attachment:
Snímka856.JPG
V jednoduchosti:
Malý štvorec = bol si tam (GPS trasa)
Červený štvorec = nie je obklopený zo všetkých strán nejakým susedom
Zelený štvorec = spojitá oblasť obklopená štvorcami, na hranici sú červené, ktorým z min jednej strany chýba sused (ešte sa dá nastaviť že ti zobrazí len najväčšiu takúto oblasť ako máš ty, ja mám nastavené, že mi nazeleno zobrazí všetky ohraničené oblasti)
Modrý štvorec = najväčšia spojitá oblasť všetkých prejdených polí v tvare štvorca
Tiež si chcem vyfarbiť čo najväčšiu časť Oravy nazeleno
gronkjear: cez to sa da zaplnat navstivene stvorceky ?
Originál je Veloviewer - len to je platené ak chceš si takto zobraziť všetky jazdy na Strave
Statshunters to má v základnej funkcii - normálne prepojíš so Strava účtom
Oravu a SK mám už viac vyfarbenú, som si ten modrý štvorec aj vypol, lebo ma iba iritoval, takto mám iba zelenočervenú mapu Mapa je ešte zo začiatku roka, kedy som si ešte nevyfarbil aj 2 nové cesty do BA a späť Raz som si dal trasu v okolí Or. Polhory tak aby som si zafarbil niektoré ostávajúce políčka, za iných okolnosti by som taký okruh nikdy nešiel, aj sa mi to vypomstilo, prvý krát v živote som vtedy roztrhol reťaz Na mňa fungujú takéto mapové zobrazovače ako cykloštvorce a teplémapy
Originál je Veloviewer - len to je platené ak chceš si takto zobraziť všetky jazdy na Strave
Oravu a SK mám už viac vyfarbenú, som si ten modrý štvorec aj vypol, lebo ma iba iritoval, takto mám iba zelenočervenú mapu Mapa je ešte zo začiatku roka, kedy som si ešte nevyfarbil aj 2 nové cesty do BA a späť Raz som si dal trasu v okolí Or. Polhory tak aby som si zafarbil niektoré ostávajúce políčka, za iných okolnosti by som taký okruh nikdy nešiel, aj sa mi to vypomstilo, prvý krát v živote som vtedy roztrhol reťaz Na mňa fungujú takéto mapové zobrazovače ako cykloštvorce a teplémapy
Tiež ma objav stathunters nakopol vyfarbovať políčka Stravu som začal používať v čase, keď moje jazdenie malo prudko klesajúci trend a teraz len smutno pozerám do mapy, kde všade som kedysi bol a nemám to vyfarbené. Na začiatok skúšam vyplniť prázdne miesta v blízkom okolí, aj keď je to niekedy na viac krát, keď je každý štvorček v inej doline a prepojiť ich do jedného výjazdu je celkom komplikované. Ale ako motivácia navyše je to super
Pozrel som tú diskusiu na b-f a teda takým štýlom to isto neplánujem naháňať, že si niekde na 20-30m vojdem do štvorca a idem na ďalší. Skôr hľadám spôsob, ako prejazd bielym štvorcom nejako rozumne zakomponovať do výjazdu. Cestičiek je všade dosť, tak by to väčšinou nemal byť problém a aspoň človek nechodí stále tú istú trasu.
stvorce na takom Klenovskom Vepri su skor krvave, nez biele .. a v kosodrevinach pride vhod dobra technika nosenia
vrcholom potom byva zber bielych stvorcekov napr. po zltej na Tisovecky hrad z okruhlej skaly
vzdy sa najde nejaky pokemon, ktoreho treba nahanat .. clovek potrebuje stale nieco objavovat a prekonavat.
Mne uz ti pokemoni pocas tejto doby kovidovej na vyjazdoch aj chybaju. Ale minuly tyzden som bol na vyjazde s Lukasom, tak snad sa nabuduce aj ty pridas
tile hunting robím odkedy si platím 10 libier ročne za veloviewer.
A je to sranda, napr. tu som išiel po políčku, ktoré bolo v poli a na OSM tam bola off-road cesta, dokonca heatmaps ukazovali, že tadiaľ niekto prešiel, a keď nakoniec som tade šiel, cesta bola zoraná a ja som potom len tlačil bike cez pole asi 1 km .
sasulnik: ano, zorane cesty to je klasika, jedna taka mi pije krv uz dlho -nad Striebornicou na Grnicu , nastastie to byva krartky usek, cez ktory polovnici vzdy vyjazdnia cestu nanovo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V jednoduchosti:
Malý štvorec = bol si tam (GPS trasa)
Červený štvorec = nie je obklopený zo všetkých strán nejakým susedom
Zelený štvorec = spojitá oblasť obklopená štvorcami, na hranici sú červené, ktorým z min jednej strany chýba sused (ešte sa dá nastaviť že ti zobrazí len najväčšiu takúto oblasť ako máš ty, ja mám nastavené, že mi nazeleno zobrazí všetky ohraničené oblasti)
Modrý štvorec = najväčšia spojitá oblasť všetkých prejdených polí v tvare štvorca
Tiež si chcem vyfarbiť čo najväčšiu časť Oravy nazeleno
Oravu a SK mám už viac vyfarbenú, som si ten modrý štvorec aj vypol, lebo ma iba iritoval, takto mám iba zelenočervenú mapu
na člne
Oravu a SK mám už viac vyfarbenú, som si ten modrý štvorec aj vypol, lebo ma iba iritoval, takto mám iba zelenočervenú mapu
Tiež ma objav stathunters nakopol vyfarbovať políčka
Ale na b-f maju na to temu:
https://www.bike-forum.cz/forum/tile-hunting
vrcholom potom byva zber bielych stvorcekov napr. po zltej na Tisovecky hrad z okruhlej skaly
Mne uz ti pokemoni pocas tejto doby kovidovej na vyjazdoch aj chybaju. Ale minuly tyzden som bol na vyjazde s Lukasom, tak snad sa nabuduce aj ty pridas
A je to sranda, napr. tu som išiel po políčku, ktoré bolo v poli a na OSM tam bola off-road cesta, dokonca heatmaps ukazovali, že tadiaľ niekto prešiel, a keď nakoniec som tade šiel, cesta bola zoraná a ja som potom len tlačil bike cez pole asi 1 km
Najvacsi extrém mám cca 300 metrov cez repku, cely človek má svrbel ešte dva dni
ppv: teraz som skusil a vyzera, ze ide