Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
Tak ono zalezi ci povazujes, za zabavne ked KOM drzi niekto kto isiel menej ako 1/3 po traily a urobil cas 4:30 min na trali co robim za 7min. Keby sa to stalo nahodou, poviem, ze smola. Ale ten chalan cielene isiel trasu presne taku aby to strava este sparovala, ale dalo sa valit dolu kopcom po zvaznici 2/3useku rovno >40km/h https://www.strava.com/segments/30301806
kenai: tak ono ked sa do toho poriadne opries, tak si vies vyrobit aj ofejkovany gpx a potom jazdis prstom na mape .. kaslat na to, mne vadi, ze nejde oflagovat segment,resp. ked vidim, ze mi chytil somarstvo, tak si ho odtial vyhodim a hotovo. Nechcem cely vyjazd. Ak to teda uz nezmenili. Ale na segmentoch je plno kadejakych e-hovadin, tak co. Ja to pouzivam na sledovanie vlastnej kondicky, teda sledujem tie horekopcom. Smerom dole to povacsine nema moc zmysel, koncieva to aj tak na urovni, kedy zacinas pisat testament . Niekedy sa da spekulovat ako na segment, aby bol co najlepsi cas a da sa niekedy vselico vymysliet , potom je to take zaujimavejsie Ak niekto zamerne spekuluje podovodom aby ziskal KOM, tak je to smutne, smutne pre toho dotycneho.
na druhu stranu mat KOM v zjazde je samo o sebe hovadina kazdopadne Strava je pre mna hracka a aj keby som bol na vysokej zavodnej urovni urcite podla toho netrenujem, tak ako podla nej netrenuju profici ale maju na to ine specificke nastroje. Strava je taky sportovy FB pre mna.
To nemam ako flagnut, to by som musel flagnut cely vyjazd. To nie je jeho chyba, ze strava sparovala nieco co sparovat nemala. Mal by som flagnut stravu, nie jeho vyjazd.
Ano, v paxi je ovela horsie, ze to robi tu odchyklu sposobenu prvym a poslednym bodom. To totiz ovplyvnuje PR a to je pre mna dolezitejsie ako KOM. Skoda ze na to prdia, lebo ten clanok priamo navrhuje aj riesenie ale to by musela byt chut zo strany strava.com. Ako obvikle ich zaujimaju iba data ktore ziskaju, to co preznetuju ako vystup staci, ked bude tak nejak na oko.
To nemam ako flagnut, to by som musel flagnut cely vyjazd. To nie je jeho chyba, ze strava sparovala nieco co sparovat nemala. Mal by som flagnut stravu, nie jeho vyjazd.
Ale ty si pisal ze jazdec isiel vedome po zvaznici tak aby mu chytilo segment na traili takz vedome podvadzal a preto jeho cas na traili treba flagnut ako podvod.
Hej ale to je jedne segment z cleho vyjazdu. A co napisme ako dovod ? Ze isiel po lesnejs ceste a strava to vzla ako KOM na traily ? On len vyuzil nedokonalost systemu. A tiez je mozne ze tak isiel proste lebo sa ponahala a chcle si dat len par skokov alebo co. To nedokzes ze to bolo s cielom urobit KOM, aj ked mi pride ist zvaznicu, tam kde sa trail vzdaluje ist trail a ked sa vrati spat, zase ist zvaznicu ako velka zhoda nahod.
Mne sa tiez 2x stalo nieco podobne, ze mi kvoli zlemu signalu GPS zobrala Strava segment z trailu, pritom som isiel po zvaznici. Co som googlil, jedina moznost je flagnut cely vyjazd. Kedze moj cas sa aj tak ani zdaleka nepriblizoval k najlepsim, neriesil som to.
Hej ale to je jedne segment z cleho vyjazdu. A co napisme ako dovod ? Ze isiel po lesnejs ceste a strava to vzla ako KOM na traily ? On len vyuzil nedokonalost systemu. A tiez je mozne ze tak isiel proste lebo sa ponahala a chcle si dat len par skokov alebo co. To nedokzes ze to bolo s cielom urobit KOM, aj ked mi pride ist zvaznicu, tam kde sa trail vzdaluje ist trail a ked sa vrati spat, zase ist zvaznicu ako velka zhoda nahod.
Je jedno, ci to chel oebat, alebo nie, ten KOM mu proste nepatri.
Pri flagnuti napis, ze ten biker nesiel po segmente.
a nie je to jedno aký je KOM? trebalo by zrušiť všetky KOMy a bol by pokoj.
Základom fungovania Strava sú KOM. Takže pre veľmi veľa užívateľov to nie je jedno a sú ochotní aj podvádzať, aby získali KOM, alebo aby boli v top 10. Podobne aj tu v MTB rebríčkoch sa našli takí ktorý manipulovali z poveternostnými podmienkami, prípadne prevýšením, aby sa dostali na najvyššie priečky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.strava.com/segments/30301806
Ale ty si pisal ze jazdec isiel vedome po zvaznici tak aby mu chytilo segment na traili takz vedome podvadzal a preto jeho cas na traili treba flagnut ako podvod.
Anglicky vies, staci im to opisat a oni to skontroluju a ak to odsuhlasia tak cas odoberu z leaderboardu
Je jedno, ci to chel oebat, alebo nie, ten KOM mu proste nepatri.
Pri flagnuti napis, ze ten biker nesiel po segmente.
Základom fungovania Strava sú KOM. Takže pre veľmi veľa užívateľov to nie je jedno a sú ochotní aj podvádzať, aby získali KOM, alebo aby boli v top 10. Podobne aj tu v MTB rebríčkoch sa našli takí ktorý manipulovali z poveternostnými podmienkami, prípadne prevýšením, aby sa dostali na najvyššie priečky
ja na KOMY prdim, ale s tymto suhlasim
ak "niekto chce byť prvý", nech ide na preteky a tam ukáže že na to má. Dnes nie je problém si na strave a podobných platformách "vyrobiť" KOMy.