Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
Ja som to uz musel zaplatit, planovanie v Garmine alebo freemap bolo na zaplakanie Vie niekto naco je dobry "Updated Developer Program", mi prisiel email a v podstate ma to nezaujima a nepotrebujem to len neviem ci ma neodstrihnu ked to nebudem akceptovat.
Mne ako free neplatičovi zapli vcera Subscription Preview na 30 dni (bez toho, aby som chcel, žiadal, aspon o ziadnom odkliknuti nicoho nemam vedomost)
Presne aj mne. Tiez som sa cudoval, ze si nepamatam, ze by som na nieco klikol, lebo vzdy som to preskocil a nechcel, resp. setril ked budem viac jazdit v lete, ze to vyskusam, co zaujimave tam najdem. Ale ako som pozeral tie funkcie/sluzby, grafy, zony, mapy atd. tak ma to zatial vobec nezaujalo.
Zdravím. Mám otazocku ohladom live segmentov. Myslim ze to tu uz bolo riesene aj som si to cele precital a spravil vsetky nastavenia, bohu zial mi to nepomohlo. Mam garmin edge 830. mam zaplatene predplatne na strave asi dva mesiace. cca mesiac mi fungovali live segmenty a teraz mi nefunguje zobrazenie ze sa zacina segment ani koniec segmentu. Neviem uz co mam robit. keby mal niekto napad v com to je prosim poradte. V skratke: zapnute live segmenty mam, v garmine mam nastavene segmenty strava, v zariadeni mam nahrate segmenty vidim ich tam a mam ich aj povolene,
Zdravím. Mám otazocku ohladom live segmentov. Myslim ze to tu uz bolo riesene aj som si to cele precital a spravil vsetky nastavenia, bohu zial mi to nepomohlo. Mam garmin edge 830. mam zaplatene predplatne na strave asi dva mesiace. cca mesiac mi fungovali live segmenty a teraz mi nefunguje zobrazenie ze sa zacina segment ani koniec segmentu. Neviem uz co mam robit. keby mal niekto napad v com to je prosim poradte. V skratke: zapnute live segmenty mam, v garmine mam nastavene segmenty strava, v zariadeni mam nahrate segmenty vidim ich tam a mam ich aj povolene,
Tiež mám platenú Stravu a Garmin Edge 830. Kde sa zapínajú prosím live segmenty? Ani som nevedela, že také niečo je
Ďakovala
V Garmin connect chod do segmentov a tu si to mozes zapnut. Synchronizovane su tie co mas oznacene hviezdickou ako oblubene.
ano to vsetko mam spravene a predsa nejde. Skusil som este vsetky segmenty odstranit (un starnut) jak zo stravi tak zo zariadenia edge 830 nanovo som starol segmenty a synchronizobal telefon, hodinky aj edge 830. segmenty mam nanovo v zariadeni dal som ich cez trening/ segmenty / povolit vsetky. uvidime zajtra pojdem na bajk ci to pomohlo
Mne to tiež prestalo fungovať z ničoho nič a minule mi na Strave tuším, v appke, vyskočila hláška či ich chcem aktivovať (live segmenty). Akoby som ich nemal aktivované. Neurobili nejakú zmenu Terms and conditions tak ako s flyby?
To by sa zrejme prejavilo vsetkym. Mne funguju live segmenty stale a nemusel som nic nikde znovu povolovat. Pri flybys to bolo ako pises, bolo ich treba znovu zapnut
tak asi som na to uz prisiel, bude to v tomto. Pojdem to dnes vyskusat.
- When you use the navigate function to follow a course, Strava segments do not work. Only Garmin Segments work in parallel to navigation. Strave segments work when navigation is off. They also work if you start a track with the Strava IQ App on the Edge.
- Strava segments will work when following a course provided that the course was created on Strava and loaded to the Edge using the Strava Route app.
tak asi som na to uz prisiel, bude to v tomto. Pojdem to dnes vyskusat.
- When you use the navigate function to follow a course, Strava segments do not work. Only Garmin Segments work in parallel to navigation. Strave segments work when navigation is off. They also work if you start a track with the Strava IQ App on the Edge.
- Strava segments will work when following a course provided that the course was created on Strava and loaded to the Edge using the Strava Route app.
je to tak. Teraz som to bol odskusat na segmente kusok odomna. Vzdy som si planoval trasu na mapy.cz potom vyexportoval a vytvoril drahu v garmin connect nasledne zosynchronizovbal s edge 830. Toto mi nefungovalo a nevedel som v com je problem a po dlhom badani som prisiel na to v com je problem. Teraz som si vytvoril mapu v mapy.cz vyexportoval som ju do gpx nahral do stravi a zosynchronizoval s edge 830 a fungovalo to krasne segment ukazalo. Tak isto mapa vytvorena priamo v strave fungovala bezproblemovo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tiež mám platenú Stravu a Garmin Edge 830. Kde sa zapínajú prosím live segmenty? Ani som nevedela, že také niečo je
Ďakovala
ano to vsetko mam spravene a predsa nejde. Skusil som este vsetky segmenty odstranit (un starnut) jak zo stravi tak zo zariadenia edge 830 nanovo som starol segmenty a synchronizobal telefon, hodinky aj edge 830. segmenty mam nanovo v zariadeni dal som ich cez trening/ segmenty / povolit vsetky. uvidime zajtra pojdem na bajk ci to pomohlo
je to tak. Teraz som to bol odskusat na segmente kusok odomna. Vzdy som si planoval trasu na mapy.cz potom vyexportoval a vytvoril drahu v garmin connect nasledne zosynchronizovbal s edge 830. Toto mi nefungovalo a nevedel som v com je problem a po dlhom badani som prisiel na to v com je problem. Teraz som si vytvoril mapu v mapy.cz vyexportoval som ju do gpx nahral do stravi a zosynchronizoval s edge 830 a fungovalo to krasne segment ukazalo. Tak isto mapa vytvorena priamo v strave fungovala bezproblemovo.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Na úvod týpek hovorí, že aj keď použiješ Gamrin cyklo PC, tak to ide. Takže asi áno. Ešte keby to tak Garmin Connect dokázal.