Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
Dobrý deň, používam aplikáciu strava na mobile a občas sa mi stane, že keď mám spustenú aplikáciu a niekde zastanem a spustim na mobile nejakú inú aplikáciu (IG,FB,) tak mi aplikácia prestane zaznamenávať trasu, a ked chcem jazdu ukončiť tak mi už iba spojí posledné miesto kedy mi merala a miesto kde som ukončil rovnou čiarou neviete že či je problém v nastaveniach aplikácie alebo mobilu za odpoveď dakujem
ziadne poriadky sa robit nejdu ...
len nebude pribudat do tabuliek novy bordel ...
ten sucasny tam ostane nadalej
"These changes will be for all activities moving forward – we can’t yet capture past activities. "
"These changes will be for all activities moving forward – we can’t yet capture past activities. "
Veď tak som to myslela
Starých aktivít sa to netýka.
flagovanie nespravne oznacenych aktivit, zlych gps dat, alebo segmentov zaznamenanych v aute ci autobuse lebo si ludia zabudnu vypnut tracking je moja oblubena kratochvila ale tak je fajn pokial to bude vediet system odhalit aj automaticky.
Caute,pred par rokmi som pouzival stravu a fungovala aj bez internetu,teraz som si nainstaloval znova a nefunguje,treba mat zapnuty net,da sa to nejak obist?pripadne vie niekto o inej app,ktora funguje offline,staci mi len udaj o prejdenych km,nepotrebujem app,ktora ma mnozstvo udajov.
Funguje aj offline...treba povolit gps aj na pozadi a povypinat pre stravu vsetky obmedzenia/setrenia baterie...data su len na nacitanie udajov resp nahranie udajov na server/net
Pocita kilometre a aj ukazuje. Endomondo bola zrejme appka ktora v sebe hromadila kopu udajov a tak zaberala vela miesta...teraz (vacsinou) je vsetko na nete a cez appku to len zobrazis v mobile
Dent. Samozrejme, zapnes gps a ides. Upload samozrejme cez data/wifi.
Endomondo praveze zaberala malo miesta, vsak tam boli iba udaje o vyjazde. Mal som ju na mobile s Androidom 1.6., ci kolko Strava zabera vela, momentalne 216MB a ako pises, vsetko na nete. To je da sa povedat jedina vec, co mi naozaj vadi, ze si aspon svoje vyjazdy neviem pozriet offline.
Keďže Stravu môžeš používať ako apku ale takisto cez prehliadač (v PC, ale kľudne aj v mobile...), tak logicky tie údaje musia byť niekde "zavesené" a ty ich odtiaľ ťaháš tam kde potrebuješ...
Strava je moderna appka ktora zaznamenava vela udajov preto je to na nete a nie offline...ak chces nieco offline treba nejaku jednoduchu app...mozno stopar na mapy.cz ale nie som si isty
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Musíš mať aktivitu verejnú. A potom si daj Refresh
GPS ponechat zapnute po uzamknuti telefonu
Check out this post on Strava from The Strava Club. https://strava.app.link/6Els7aXNpAb
drop table kom;
drop table qom;
drop table cr;
Check out this post on Strava from The Strava Club. https://strava.app.link/6Els7aXNpAb
Veď tak som to myslela
Starých aktivít sa to netýka.
V Strave to nejde.
Endomondo praveze zaberala malo miesta, vsak tam boli iba udaje o vyjazde. Mal som ju na mobile s Androidom 1.6., ci kolko