Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
Jednoducho - ked som sobotu na Devinskej Kobyle splnil ciel, v tom okamihu sa mi vytratila vsetka motivacia a uplne ma opustila sila, od velkej unavy z celeho tyzdna som sa skoro uz ani nepohol dalej a skoro som tam odpadol.
Dnesny vyjazd som siel len z povinnosti, ze na Silvestra proste treba ist na vyjazd. Ale oficialne by som ho radsej zaratal do dalsieho roka.
Ok nevadi, necham to tak, vsak zajtra je zase dalsi vyjazd.
Tu z toho robíte cow-boy-ku. Nech zmení v gpx súbore dátum (ako bolo poradené vyššie) a hotovo. Sám som to niekoľkokrát robil, keď som bazmek zabudol zapnúť alebo ho nedajbože nemal. Kópia totožnej trasy.
Štatistiky nepustia....
To je vacsia cipovina ako wmagefaktor. Myslim celkovo tu myslienku zapocitat si vyjazd do druheho roka, lebo v tomto uz mam najazdene.
A tiez jazdit do rozbitia a potom ist rozbity na dalsi vyjazd, lebo sa to "musi"...
To je moj nazor
Ja som tiež šiel pred polnocou na kopec nad mestom. A popolnoci som si zapol nový výjazd, lebo ani nepamätám kedy naposledy som bol 1.1. na biku kedže 31.12. alebo 1.1. vždy slúžim a dlho nebolo na to ani počasie aby som na biku šiel do práce. Aj teraz sa mi to vypomstilo a prišiel som obalený blatom, bike sa ani neunúval umyť v takom čase. A od rána leje, tak do práce už autom…
musis v tom vyjazde kliknut na 3 bodky a dat "correct elevation" (alebo v appke "adjust elevation")
tak som skusil v Strave okrem "correct elevation" aj "CORRECT DISTANCE" pri zopar mojich vyjazdoch, a vzdy to cislo bolo vyssie, napriklad pri jednom 42 km vyjazde v karpatoch bol zrazu 45 km.
Pytam sa vseobecne vsetkych - aky mate na to nazor? Je to korektne? Je v tomto Strava presnejsia ako Garmin?
Alebo to takto robite aj vy bezne pri kazdom vyjazde a vzdy vyberiete to vyssie cislo? (obe polozky sa daju revertnut)
Alebo taketo upravovanie podla vas nie je korektne, a sluzi len na upravu ocividne nespravnych merani, ako som mal napriklad ja sobotu, ked cely den prsalo?
Som zvedavy na vase nazory a podla nich sa potom zariadim.
--ak sa toto tu uz niekedy riesilo, tak prosim odkaz.
Presne tak. Celkovo sa cudujem, ze niekto po lese moze jazdit bez senzoru rychlosti/vzdialenosti. Cisto gps v kopci a medzi stromami ukazuje hausnumera...
correct distance myslim nahodi vzdialenost aj so spideringom, cize ak stojis na mieste a gps signal okolo teba beha hore dole..a to nepouzivam.
correct elevation pouzivam vzdy kedze barometricky vyskomer nieje dokonaly a udaje z mapy by mali byt konstantne.
tak som skusil v Strave okrem "correct elevation" aj "CORRECT DISTANCE" pri zopar mojich vyjazdoch, a vzdy to cislo bolo vyssie, napriklad pri jednom 42 km vyjazde v karpatoch bol zrazu 45 km.
Pytam sa vseobecne vsetkych - aky mate na to nazor? Je to korektne? Je v tomto Strava presnejsia ako Garmin?
Alebo to takto robite aj vy bezne pri kazdom vyjazde a vzdy vyberiete to vyssie cislo? (obe polozky sa daju revertnut)
Alebo taketo upravovanie podla vas nie je korektne, a sluzi len na upravu ocividne nespravnych merani, ako som mal napriklad ja sobotu, ked cely den prsalo?
Pre dobro tvojho dusevneho zdravia by som sa na tieto veci rovno vykaslal. Pamatam si na jeden subor v "Climbing challenge" este v 2020 ked sa takto dvaja superi na konci mesiaca natahovali a vzajomne obvinovali z predbehnutia prave takymito prepoctami. Tajne sa sledovali a jeden o druhom presne vedeli kolko mali este v posledny den nastupane Viem o tom, lebo som bol vtedy treti a pekne som sa na tom bavil. Najvacsia sranda je, ze ani jeden z nich uz nejazdi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zmen si rucne datum v garmine alebo co to mas a potom mozno
Jednoducho - ked som sobotu na Devinskej Kobyle splnil ciel, v tom okamihu sa mi vytratila vsetka motivacia a uplne ma opustila sila, od velkej unavy z celeho tyzdna som sa skoro uz ani nepohol dalej a skoro som tam odpadol.
Dnesny vyjazd som siel len z povinnosti, ze na Silvestra proste treba ist na vyjazd. Ale oficialne by som ho radsej zaratal do dalsieho roka.
Ok nevadi, necham to tak, vsak zajtra je zase dalsi vyjazd.
Štatistiky nepustia....
A tiez jazdit do rozbitia a potom ist rozbity na dalsi vyjazd, lebo sa to "musi"...
To je moj nazor
Mám to na háku, aké čísla si tam nahráš
Mám to na háku, aké čísla si tam nahráš
To je mi jasne, len sa pytam ze ci tieto prepocty niekto riesite.
Schvalne si to skuste pri zopar svojich vyjazdoch, obe prepocitania.
correct elevation pouzivam vzdy kedze barometricky vyskomer nieje dokonaly a udaje z mapy by mali byt konstantne.
Pre dobro tvojho dusevneho zdravia by som sa na tieto veci rovno vykaslal. Pamatam si na jeden subor v "Climbing challenge" este v 2020 ked sa takto dvaja superi na konci mesiaca natahovali a vzajomne obvinovali z predbehnutia prave takymito prepoctami. Tajne sa sledovali a jeden o druhom presne vedeli kolko mali este v posledny den nastupane