Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
Minimálne organizátori pretekov Sliezsky kráľ nemajú, keďže v jednej kategórii na MTB s mužmi sú aj ženy 🤦🏼♀️ Rozumej slovensky, všetci hlava nehlava, muži, ženy spolu Posun na inú úroveň už toto Lebo jeden diplom vytlačený na tlačiarni a kvietok sú mega náklady.
A prečo by nemohla? Hádam nemáme voči babám cyklistkám predsudky 😉
Tym som chcel povedat ze mate moznost jazdit a dostat za to nieco...nie su to preteky nemusite sa riadit nejakym datumom skrz pocasie nemusite platit startovne...prostredie si mozete vybrat ake chcete furt je vam malo stale cosi nie je ok...ale to su len vyhovorky namiesto toho aby ste vystupili z komfortnej zony
Podľa mňa si si ma musel pomýliť. Ja som viac menej zo srandy, preto smajlík, napísal, že Everest v jednom výjazde je ? (skrátka šupa).
Po ďalšie, zdá sa mi čudné počúvať blahosklonné rady od niekoho, kto ma nepozná a nevie čo a ako jazdím. A tiež nevie či vôbec mám záujem o dres ktorý aj po zľave nemálo stojí.
Napokon: ja som len komentoval tvoju v podstate nemiestnu poznámku, že baba radí chalanom. Myslel si to asi dobre, ale povedal si opak, vyznieva to akoby baba chalanom radiť ani nemala.
A celé by som to už ďalej nekomentoval, nebyť tvojho mudrovania ako sa nevieme prekonať apod, keď napríklad vo vzťahu ku mne nevieš, jazdy tu nemám. Ak si chcel ale reagovať na niekoho iného, beriem späť.
... ja len podpi***** Piny lebo ona to da s prstom v nose ...
Som zvedavy, kedy posunie Everesting na dalsi level, Everesting so vsetkou vybavou a stravou na sebe/bikeu, tj. bez base campu v podobe auta s ulozenymi zasobami.
Som zvedavy, kedy posunie Everesting na dalsi level, Everesting so vsetkou vybavou a stravou na sebe/bikeu, tj. bez base campu v podobe auta s ulozenymi zasobami.
Idem ho v piatok
Už som ho kvôli počasiu preložila, snáď nebudem musieť znova. Posledné dva týždne počasie mordor.
Tam píšu, že to nefunguje len pri privátnom nastavení. Na Global Heatmap zatiaľ vidím svoje výjazdy (nikto nechodí tak často na biku na detské odelenie a ODCH ako ja ). Uvidím časom či sa to nezmení, na followerov som výjazdy prehodil nie tak dávno...
Tak upresňujem, na globálnej heatmap zmizli moje výjazdy do práce, takže naozaj to ukazuje iba verejné výjazdy. Takže tí čo sa spoliehali, že si podľa toho overia prejazdnosť, tak už sa to nedá v takom rozsahu ako v minulosti.
No na heatmapu pozor. Poznam dost ludi z TN a okolia, ktori radi nosia, alebo tlacia bike Skor kuknem trasu niekoho zo segmentu a rychlost aku mal na danom useku.
Tak upresňujem, na globálnej heatmap zmizli moje výjazdy do práce, takže naozaj to ukazuje iba verejné výjazdy. Takže tí čo sa spoliehali, že si podľa toho overia prejazdnosť, tak už sa to nedá v takom rozsahu ako v minulosti.
Myslim, ze vela ludi ozelie tvoje vyjazdy do prace ako zdroj pre overenie prejazdnosti
Už minule som kukal, že v prekryvnej vrstve na Freemap toho veľa zmizlo. Škoda, dosť často som to využíval. Dali sa tak celkom fajn nájsť rôzne ilegal traily.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A prečo by nemohla? Hádam nemáme voči babám cyklistkám predsudky 😉
Tym som chcel povedat ze mate moznost jazdit a dostat za to nieco...nie su to preteky nemusite sa riadit nejakym datumom skrz pocasie nemusite platit startovne...prostredie si mozete vybrat ake chcete furt je vam malo stale cosi nie je ok...ale to su len vyhovorky namiesto toho aby ste vystupili z komfortnej zony
Po ďalšie, zdá sa mi čudné počúvať blahosklonné rady od niekoho, kto ma nepozná a nevie čo a ako jazdím. A tiež nevie či vôbec mám záujem o dres ktorý aj po zľave nemálo stojí.
Napokon: ja som len komentoval tvoju v podstate nemiestnu poznámku, že baba radí chalanom. Myslel si to asi dobre, ale povedal si opak, vyznieva to akoby baba chalanom radiť ani nemala.
A celé by som to už ďalej nekomentoval, nebyť tvojho mudrovania ako sa nevieme prekonať apod, keď napríklad vo vzťahu ku mne nevieš, jazdy tu nemám. Ak si chcel ale reagovať na niekoho iného, beriem späť.
Btw vsetko najlepsie Žanetka 😉
Idem ho v piatok
Už som ho kvôli počasiu preložila, snáď nebudem musieť znova. Posledné dva týždne počasie mordor.
Check out this route on Strava: https://strava.app.link/DpRIqM604Jb — 10K ROAM EVERESTING
Myslim, ze vela ludi ozelie tvoje vyjazdy do prace ako zdroj pre overenie prejazdnosti
Beriem to tak, ze pri tvojej fyzicky/dusevne narocnej praci, je v poriadku na vecer vypnut zmysel pre humor.