Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
Založil som si stravu. Mal by som takú otázku. Má 2 zariadenia, 1 používam na commuteri a druhé na dlhšie jazdy atď. Dá sa nejak priradiť v strave, že by mi to automatcky to zariadenie dalo, že to je bike - commuting? A nemiešalo by sa mi to s druhým zariadením? V oboch si viem navoliť, že je to road, mtb, gravel atď... Len ako mi to zoberie strava?
aj moje kratke jazdy a vencenie psa ludom vadia ale mne sa to nastavovat pre kazdu jazdu nechce, aj tu som pisal kedysi, ze nech to importuje len vyjazdy nad 10km, ale zjavne sa to zatial nepodarilo
A potrebujete vobec takych sledovatelov ? Ved ked im to vadi, nech sa s tym vyrovnaju alebo nech vas nesleduju. Strava je v prvom rade vasa evidencia aktivit.
A potrebujete vobec takych sledovatelov ? Ved ked im to vadi, nech sa s tym vyrovnaju alebo nech vas nesleduju. Strava je v prvom rade vasa evidencia aktivit.
A potrebuju vobec vencenie psa zverejnovat verejne ? Ved nech si nastavia defaultne len pre seba a nasledne moze zmenit na verejny ten ten ktory chce
Ja som vsetkych narcisov s 5timi prechadzkami s detmi okolo domu denne musel odstranit... mozu si uz zverejnovat co chcu, nesledujem
Vidíš, aké jednoduché. Ja trackujem všetko dlhšie ako 1-2 km kvôli výmenám reťaze a pod. Pri jazde na/z vlaku a pod. sa toho celkom dosť nazbiera. Prepínať sa mi to nechce. Keď to niekomu vadí, tak nech dá unfollow a vybavené.
myslim ze ten mute je celkom fajn. Kedze aj tak vzdy editujem kazdu aktivu a davam vyskove podla strava data tak uz tam mozem rovno fajknut aj mute activity.
Ale teda ano ide o to aby tvoj vlastny feed zobrazoval len to zaujimave od ludi ktorych sledujes..tam by mohlo byt pravidlo ze aky typ aktivity, ci ma alebo nema fotku, pripadne pravidlo na vyskove/pocet km
A potrebuju vobec vencenie psa zverejnovat verejne ? Ved nech si nastavia defaultne len pre seba a nasledne moze zmenit na verejny ten ten ktory chce
Ja som vsetkych narcisov s 5timi prechadzkami s detmi okolo domu denne musel odstranit... mozu si uz zverejnovat co chcu, nesledujem
Myslim, ze ludia su skor lenivi a nechce sa im nastavovat nic extra.
Zaujimave definovanie narcisov. Ja by som za narcisov oznacil skor tych co maju vela followerov, ktorych vobec ani osobne nepoznaju
Ešte raz to zopakujem..... každý nech si zverejňuje čo chce, ale filtrami si ja nastavím, čo ja chcem vidieť.....
Preto si myslím, že tie filtre by veľmi pomohli a ich implementácia si myslím, že by nebola nejak veľmi náročná....
nuž ked garmin sa zdá byť drahy ale Vydrží ti týžden, zaplatíš nim a máš tam freemap.sk , ešte e-sim v ďalšej generácii a mobil môžem nechať doma:) Ja som začal behávať najprv som to skrýval ale nechce sa mi jednotlivé aktivity skrývať- odkrývať ale malo by sa to tak robit - moj názor pokial nedajú naozaj filtre aj mne by to pomohlo. Lebo kto sleduje viacej ľudí môžu mu uniknut pri tých nepodstatných aktivitách tie ktoré by si chcel pozriet
tiez mam nastavene defaultne skryte jazdy a zverejnim len co chcem a kedy chcem. kedze logujem len dlhe jazdy aj tak zverejnim vsetko myslim ze kto loguje aj kosenie v zahrade by sprehladnil ludom casovu os a tych par jazd co by naozaj stali za zverejnenie by v klude odklikol manualne.
mohlo by sa z toho stat take nepisane eticke pravidlo pouzivatela stravy.
Inak som sa hral s tými všetkými odporúčanymi apkami a max som dostal na stravu tri dni dozadu, 11.8. už nevie. To je posledný záznam, čo tam ešte nieje
nikdy som nevidel huawei appku tak neviem ako to tam presne funguje, ale napr na garmin connecte vidim vsetky aktivity a viem si na ktorukolvek kliknut a stiahnut z nej subor ktory viem potom manualne uploadovat do Stravy. Tak len predpokladam ze obdobne by to malo/mohlo ist aj v huawei.
Problem bol vlastne co? Ze po ukonceni aktivity sa to ulozilo do huawei ale neaploadovalo do Stravy?
Nahrávanie na Stravu ma najlepšie vyriešené Wahoo....z aplikácie to vieš reupload-nuť aj opakovane na Stravu. Z Connectu /Garmin/ sa to upload-ne raz a keď chceš druhýkrát /napríklad si vymazal na Strave ,.../ tak treba vyexportovať súbor /tcx, gpx,.../a manuálne nahrať na Stravu. Toto by mohol Garmin vyriešiť podobne ako má Wahoo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Suhlasim s tebou, tiez by som takuto moznost filtrovania privital.
Ale teda ano ide o to aby tvoj vlastny feed zobrazoval len to zaujimave od ludi ktorych sledujes..tam by mohlo byt pravidlo ze aky typ aktivity, ci ma alebo nema fotku, pripadne pravidlo na vyskove/pocet km
Myslim, ze ludia su skor lenivi a nechce sa im nastavovat nic extra.
Zaujimave definovanie narcisov. Ja by som za narcisov oznacil skor tych co maju vela followerov, ktorych vobec ani osobne nepoznaju
Preto si myslím, že tie filtre by veľmi pomohli a ich implementácia si myslím, že by nebola nejak veľmi náročná....
mohlo by sa z toho stat take nepisane eticke pravidlo pouzivatela stravy.
Nevieš poradiť ako?
Inak som sa hral s tými všetkými odporúčanymi apkami a max som dostal na stravu tri dni dozadu, 11.8. už nevie. To je posledný záznam, čo tam ešte nieje
Problem bol vlastne co? Ze po ukonceni aktivity sa to ulozilo do huawei ale neaploadovalo do Stravy?
Aj mi to tam napise nejaky segment, ale ani za boha sa k tomu neviem doklikat ked kliknem na vyjazd. Chlapci by sa tam mali zamysliet.