Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Dakujem, uz som pozrel spravu, ale zatial sa to da vybavit vsetko v ramci zaruky, aj v servise maju pochopenie :D , tak nebudem spekulovat. Kable tipujem aj ja.
12.10.2024 - 20:44:33
01
Mám 2 kamaratov, ktorým robí Bosch to isté, ani jeden nemá led remote, obaja majú mini remote. Tak v ovládači by som asi chybu nehľadal. Mne to robilo tiež, menil som baterku v led remote a pomohlo len na chvíľu, pokračovalo to ďalej. Vypínal sa len keď bola bateria okolo 50% a menej. Nerobilo to hneď na začiatku výjazdu. Jazdím vždy s plne nabitou. Ďalej sme si všimli, že to robí, keď dôjde k prudkej zmene náklonu ebiku, napr. prejazd odvodňovacieho zľabu, alebo prechod z roviny do prudkého stúpania. Povolil som úchyty baterky, všetko nastavil, podoťahoval a už mám pokoj dlhšiu dobu. Jednému to robí na Canyone strive on, sú o tom už nejaké videá na YT. To ma aj odradilo od jeho kúpy. Tam tvrdia, že je to zámkom batérie, ktorá je vyberatelná zo spodu. Každopádne Bosch ani Canyon nevedia jednoznačne závadu odstrániť, je to len klasické skúšanie výmeny dielov. ...najhorší je pocit, keď tomu ebiku prestaneš dôverovať a čakáš či ťa nenechá niekde v lese 30km od domu.
13.10.2024 - 12:01:53
02
Ano hlavne sa to deje v kopci na takych strkovych cestach/rolete. Ale zase minule som siel Inovec cez Turnu hore a dole po ceste a nic za vyse 50km. Potom idem tuto za dom do Vinohradov a spravi to v prvom kopci..., bez toho aby som vyberal bateriu. Mam uz lokality, kde to chodim testovat :tmi: Prvy dlhy stupak na Chatu pod Ostrym je tutovka. Kontakty baterie mam tiez v merku. Je to urobene tak, ze tie dotykove plochy su ltt. Vidno odtlacky na tych kovovych vystupkoch na bicykli, niektore su ani nie 1mm od hrany. V maji som asi "trafil" spravnu polohu baterie a bol pokoj vyse 300km.
13.10.2024 - 12:41:23
00
thumb_up0thumb_down
17.10.2024 - 14:17:59
01
Niekde som čital že bude zameniteľny z gen 4 pomocou nejakého držiaku?
17.10.2024 - 14:44:58
00
boli také fámy pred oficiálnym zverejnením, ale nepotvrdili sa. dá sa zameniť za SX, resp. majú rovnaké montážne body
17.10.2024 - 15:18:37
00
Vývoj ide do predu to je super, určite sa my to pači gen.5, aké je to jemne a komunikuje to lepšie...
citujem 6:05 systém tam začal trochu radiť aniž by uľpene chtel, to mi troška vadí ked to rozhoduje za mňa....
a hlavne som sa nikde nedozvedel, nielen z tohto videa ale celkovo keď uplynú dva roky, čiže po záruke, potom čo?

Oficiálni pozáruční servis Bosch neje, sú nejaký majstri čo to robia, ale nič 100% zo zárukou....akurát ta Anglicka firma je super, ale je Brexit takže komplikácie....
To som chcel povedať, Bosch Váš donúti kúpiť novy motor cca. 850€, to je ich politika, opraví nerobia, iba kus za kus, pokazený za novy + cvakaj
ak sa mýlim tak ma prosím opravte....

Naposledy upravil EGLIL dňa 18.10.2024 - 20:58:22, celkovo upravené 1 krát.

18.10.2024 - 20:23:06
00
arrow_leftEGLIL napísal:
Vývoj ide do predu to je super, určite sa my to pači gen.5, aké je to jemne a komunikuje to lepšie...
citujem 6:05 systém tam začal trochu radiť aniž by uľpene chtel, to mi troška vadí ked to rozhoduje za mňa....
a hlavne som sa nikde nedozvedel, nielen z tohto videa ale celkovo keď uplynú dva roky, čiže po záruke, potom čo?

Oficiálni pozáruční servis Bosch neje, sú nejaký majstri čo to robia, ale nič 100% zo zárukou....akurát ta Anglicka firma je super, ale je Brexit takže komplikácie....
To som chcel povedať, Bosch Váš donúti kúpiť novy motor cca. 850€, to je ich politika, opraví nerobia, iba kus za kus, pokazený za novy + cvakaj
ak sa milým tak ma prosím opravte....

V gramatike sa mýliš riadne ... :)
18.10.2024 - 20:48:59
10
Oki maš pravdu, opravene....
18.10.2024 - 21:00:05
00
Áno to radenie asi neni celkom košer,ale nie všetky budú z automatom trp k tomu motoru môže isť hocaké radenie.ten servis není to také zlé niečo sa opraviť dá no viem že bosch nemá problem vymeniť motor v rámci zárky a dokonca dáva zľavy aj po skončeni záruky na výmenu.
18.10.2024 - 21:33:16
01
chcem sa spytat...na tych volne dostupnych nabijacich staniciach, kde je nabijaci kabel pre bosch iba 3-pinovy, tak takym "smart bajk" nabijat asi nie je možne ?
23.10.2024 - 11:34:59
00
nie veru, treba mať so sebou nabíjačku
23.10.2024 - 12:07:48
00
Nedavno bol novy update pre Smart System, ktory priniesol o.i. hill start. Vcera som to odskusal, je to fajn ficura v strmine.

Inak moja saga s ebikom pokracuje. Problem sa vyskytuje aj s novym motorom. Teraz jazdim s bratovou bateriou a po 160km je zatial klud. Takze tipujem vadnu bateriu. Ked sa to prejavi s mojou, je to jasne.
06.11.2024 - 08:00:15
02
neviem či to niečomu pomôže, ale v Bosch skupine na FB niekto vymyslel petíciu za odmknutie dát pre cyklocompy tretej strany
https://www.ipetitions.com/petition/bosch-unlock-our-data
06.11.2024 - 19:44:18
00
Sesulak
Tak držím palce hore, pretože táto skrytá chyba úplne pokazí akýkoľvek tvoj výjazd i radosť z biku.
Ja uvažujem o zakúpení Stereo Hybrid HPC One44 SLX pre rok 2025 ,už s G5 motorom a 800 Wh bateriou. Snáď "nemecký súdruhovia" prišli nato ako, a takéto skryté problémy sa na tomto modeli už neprejavia.
Alebo ísť rovno do kellys theos F no STÁLE s motorom shimano ešte zastaralím EP800 (EP8)-z roku páne2018??
Kellys s modernejším pohonom EP801 MOŽNO bude, ale až na jar 2025.Určite zase za nehorázne sumy, oproti konkurencii.
Čo vy na to, nemá skúsenosti ani so shimanom ani s boshkou. :rofl: Dík za radu. :handshake:
06.11.2024 - 19:57:11
00
keyboard_arrow_up