Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Jednoducho zhrnuté a podtrhnuté: Pokiaľ to Trek nebude ochotný firmvérovo povoliť, môžeš mať konektory aké chceš, nebude to fungovať...
15.11.2024 - 13:12:08
01
Zdravim vospolok... chcem sa opýtať potrebujem appku Bosch flow.. dať na druhy nový telefón...aký je postup?..v starom to treba odhlásiť a odinštalovať?!.. normálne má prihlási na novom?.... nechcel by som dáko nedopatrením zablokovať bike ???.. mám aj gps modul
26.11.2024 - 05:47:58
00
Citaj tu:
https://www.bosch-ebike.com/cz/help-center/asset-asf-00939
26.11.2024 - 07:39:46
02
Ďakujem 🙏💪.. nevedel som to nájsť
26.11.2024 - 07:53:42
00
Ahojte. Mám otázku na servismanov ohladne skladovania aku BOSCH. Berme, že v 625Wh aku sú radené články 10S5P. Rád by som sadu skladoval pri 3,85V/čl = 38,5V.
Vedel by pls. niekto odmerať - povedať, kolko % -tám to zodpovedá na ukazovateli nabitia? Skladujem totiž takto modelárske LiPol sady a vydržia aj 10 rokov v použitelnom stave. Ďakujem
26.11.2024 - 16:31:14
00
arrow_leftMirecGHOST napísal:
Zdravim vospolok... chcem sa opýtať potrebujem appku Bosch flow.. dať na druhy nový telefón...aký je postup?..v starom to treba odhlásiť a odinštalovať?!.. normálne má prihlási na novom?.... nechcel by som dáko nedopatrením zablokovať bike ???.. mám aj gps modul

veru na toto pozor !!! kamarát takto požičal niekomu svoj ebike (Trek), dotyčný človek čo si ho požičal si ho bral na dovolenku kdesi do čiech. nainštaloval si teda appku aj on (samozrejme pod iným userom) a reku že naštartuje bike a bike nič. tak kdesi v tramtárii v čechách riešili zablokovaný bike. musel isť do autorizovanej predajne Treku, tam kontaktovali majiteľa ktorý im musel poslať sken overeného čestného prehlásenia že je majiteľ a že ten bike len požičal niekomu. celá táto štrapácia stála dotyčného človeka tuším 70 eur plus cesta asi 50 km do autorizáku (v Děčíne) a späť. plus stratený čas dva dni z dovolenky.
26.11.2024 - 16:52:38
05
arrow_leftluky64 napísal:
veru na toto pozor !!! kamarát takto požičal niekomu svoj ebike (Trek), dotyčný človek čo si ho požičal si ho bral na dovolenku kdesi do čiech. nainštaloval si teda appku aj on (samozrejme pod iným userom) a reku že naštartuje bike a bike nič. tak kdesi v tramtárii v čechách riešili zablokovaný bike. musel isť do autorizovanej predajne Treku, tam kontaktovali majiteľa ktorý im musel poslať sken overeného čestného prehlásenia že je majiteľ a že ten bike len požičal niekomu. celá táto štrapácia stála dotyčného človeka tuším 70 eur plus cesta asi 50 km do autorizáku (v Děčíne) a späť. plus stratený čas dva dni z dovolenky.

Ďakujem všetko prebehlo hladko....dorabal som a dával aj cyklopocitac Kiox 300..aby som nemusel nosiť dva telefóny už.... mal som jeden taký bicyklovi ?? v tom aj apku flow.. teraz mám už displej a apku vo svojom telefóne ktorý mám stále pri sebe...a mám prehľad o biku ??
27.11.2024 - 18:52:18
00
arrow_leftMiCoBB napísal:
Vďaka za odpoved

Čiže kúpiť ešte klasické ségrovky a bojovať ?

Ja som si malou flexkou od Proxonu kliešte upravil, inak to bol boj.
27.11.2024 - 19:03:41
00
arrow_leftdanola29 napísal:
Ahojte. Mám otázku na servismanov ohladne skladovania aku BOSCH. Berme, že v 625Wh aku sú radené články 10S5P. Rád by som sadu skladoval pri 3,85V/čl = 38,5V.
Vedel by pls. niekto odmerať - povedať, kolko % -tám to zodpovedá na ukazovateli nabitia? Skladujem totiž takto modelárske LiPol sady a vydržia aj 10 rokov v použitelnom stave. Ďakujem

Kuk 😉 https://www.bosch-ebike.com/sk/connect/help-center/care-for-bosch-ebike-system-2/asset-ast-00048
27.11.2024 - 19:24:31
00
Ahojte, objednal som manzelke ebike s Bosh 4gn, so smart systemom+Kiox300. nerozumiem jednej veci. Nainstalujem si apku do napr mojho telefonu, zriadim ucet/pouzivatela/prihlasovacie udaje. ponastavujem cely system/motor. Je nutne pri pouzivani bajku mat vzdy pri sebe telefon, alebo staci iba prvotna aktivacia? Viem aj na manzelkin telefon nainstalovat apku a prihlasit sa uz s existujucimi (mojimi) prihlasovacimi udajmi? Vdaka, Miro
28.11.2024 - 08:56:11
00
my sme bajk objednavali do predajne. ked prisiel, zena sa isla najskor previezt. ziadnu appku sme vtedy nemali....vies sa istotne na jeden ucet prihlasit z viac mobilov. ta appka sluzi na nastavovanie, trackovanie vyjazdu, rozne statistiky a odhadovany dojazd, alarm (ak maš) tym online deaktivuješ - pri prevoze autom trebars. ja mam smartphone grip na rajdach a ked v appke prepnem do rezimu mapa, tak vidim kde sa mocem prave. navyse telefon je nabijany z baterie bajku, co je pri viac hodinovom vyjazde super vec.
28.11.2024 - 09:10:15
00
1/ telefon pri jazde nepotrebujes mat pri sebe. Ked ho ale mas, tak ti flow vypluje trasu a vsetky podrobnosti o nej. Vies si to poslat na stravu a pod...
2/ na druhy telefon mozes tiez naistalovat flow, dokonca si mozes vytvorit vlastne konto. Pokial ti nejde o zaznam trasy tak kludne mozes pouzivat jedno konto.
28.11.2024 - 09:12:01
00
arrow_leftjozefnec00 napísal:
Ja som si malou flexkou od Proxonu kliešte upravil, inak to bol boj.

Mohol by si poslat foto, prosim pekne?
28.11.2024 - 15:25:56
00
arrow_leftMirecGHOST napísal:

Ďakujem za link, ale tam nie je odpoved na moju otázku. Tieto všeobecné info poznám.
28.11.2024 - 15:36:04
01
Zdravicko. Chcem sa opytat na vase rady, skusenosti a napady ohladom prepravy e-bajku na nosici.

Kupil som Thule Epos a aj ked moj bajk nepresahuje povoleny vahovy limit, mam miernu obavu z toho, ci nechavat bateriu dnu pocas jazdy. Problem je ale v tom, ze ked ju vyberiem, zostane mi v rame len diera a samozrejme nekryty konektor. Tak rozmyslam, ci kupit neoprenyvy potah na baterku (tie, co sa doporucuju na zimu), alebo vytlacit nieco, alebo...

Riesili ste niekto takyto problem?
01.02.2025 - 17:21:44
00
keyboard_arrow_up