Lokalizácia
Formulár sa odosiela
nie, to bolo na tvoj príspevok a zároveň na ďaľší, že nie sú percentá na stupniciach "Nie som si isty, ci ten 17.16 update nezjednodusil celkovy vykon na %, aby to bolo viac user friendly"
Zobraziť komentár 24.11.2025 - 19:19:28
00
arrow_leftsonick napísal:
V appke taka moznost existuje

Áno. Takto si to prídas ale musíš mať Flow v hodinkách. Počas jazdy budeš mať na displeji hodiniek len tep. Aplikáciu som asi spúšťal pred jazdou, nepamätám si, pár rokov už mám Garmin a je to lepšie podľa mňa.

Čo som predtým písal je to, že síce mas spojené hodinky s Flow aplikáciou, ale v štatistikách následne vo Flow apke sa tep neukáže. Takže za mňa, zbytočná vec.
Zobraziť komentár 25.11.2025 - 21:31:12
01
- app Flow instalovana v hodinkach, povelene vsetky moznosti prenosu dat
- app Flow povolene citanie zaznamov z app Srdcova frekvencia
- connected app vo Flow - Apple Watch s povolenim Heart rate data
- pocas vyjazdu spustena app Srdcova frekvencia, pre istotu aj povolene osviezovanie app na pozadi

aj tak nefunguje, netusim co este povolit
Zobraziť komentár 26.11.2025 - 10:02:20
00
Nejde to. Vzdal som to a hrudny pas parujem s Garminom a po skonceni aktivity potom spajam zaznam z Flow a z Garminu (aby som mal vsetky udaje: trasa, kadencia, vykon a tep). Non smart gen4 (kiox) toto dokaze, fakt nechapem kde spravili chybu, ze novsi system takuto zakladnu vec nedokaze. Smart system snad rok alebo dva nevedel zobrazit tep vobec, az potom pridali podporu citania tepu z Apple watch - ale len zobrazenie.
Zobraziť komentár 26.11.2025 - 10:29:13
00
mne neide ani len to zobrazenie. to ze to nebude sucastou statistik som sa uz nejako zmieril
Zobraziť komentár 26.11.2025 - 11:06:14
00
Najlepsie je, ze system dokaze zaznamenat udaje z powermetra, ale nedokaze zaznamenat udaje srdcoveho tepu, ani pri sparovani Flow s mobilom. Kebyze chcem mat oboje na Strave, tak musim skombinovat gpx z Flow a z Garminu. A v Garmine zase nemam udaje z bicykla (powermetra), lebo ten tieto udaje do Garminu neposiela a ani nikdy nebude, lebo by potom nebolo treba Bosch displeje.

Nechapem, ze takato vec tam nie je. Ved tieto bicykle uz zdaleka nemaju len dochodci na motanie po hradzi. Co viem, tak vysielanie do Garminu ma len TQ, Shimano a Specialized.
Zobraziť komentár 26.11.2025 - 11:26:36
00
Vysielanie udajov do Garminu/Wahoo/... je zatial pre Bosch sci-fi. Najhorsie na tom celom je to, ze gen4 non smart tepy dokaze zobrazit a aj exportovat (do vlastnej apky a odtial aj na Stravu), ale gen4+5 smart nie. Tento "stary" eBike Connect ma este jednu vyhodu. Ma aj web kde sa daju pozerat jazdy a vsetky detaily, toto pri Flow vynechali.
Zobraziť komentár 26.11.2025 - 11:40:08
00
Ano otec to ma s Nyon displejom, v ktorom ma aj mapu s navigaciou - akurat tiez sa zaznam neda spustit rucne, ale len automaticky. Niekedy mu zvlastne rozdeli trasy :tmi:
Zobraziť komentár 26.11.2025 - 11:45:36
00
keyboard_arrow_up