Keď dám uložiť prejdenu trasu v aplikacii Avonox tak sa zobrazí aj v Strave. Hrudný pás garmin sa nedal spárovať , ale pulz z Fenix 6x nahráva. Kamera DJI Action 5 sa dá ovládať pravým ovládačom.
No je to hlupost samozrejme. S DJI motorom poberes KOMy, to je jasne.
Ale vsak su tam uz zamotani aj chalani na EUC jednokolkach.
Mali by tam byt rozdielne kategorie na klasicky pedelec, DJI kategoria a este "vlastne elektricke vytvory". )
Inak je tam, ze emtb a eride ale neviem, ci to nedava do jednej tabulky.
Včerajšia jazda. Avinox zaznamenal priemernú 29,7 km/h, po odovzdaní do Strava to bolo 26,3.
No to uz su dost ficaky priemerka 29kmh. Ale zase nejaka hlupost v tej starve ze priemerny vykon 150W
Chod vyskusat Kralovu holu, co to tam da. Mam M560, to by mal byt presne rovnaky vykon.
Inak viem zohnat ten Amflow z Ciny. Ale do Amflowu by som nesiel. Este si treba pockat na zopar novych ramov.
Skutočná priemerná kadencie je nižšia, lebo započítava do priemeru aj nulovú kadenciu pri jazde z kopca. V budúcej aktualizácií by to malo byť opravené.
V aplikácii Avinox zobrazuje zvlášť výkon cyklistu, výkon motora, a výkon spolu. Či je to presne, neviem.
No to je nejak starsne malo 108W motora (aj ked priemer) na taku priemernu rychlost. Ked idem na priemerku 20kmh (po lese), tak motor mi dava priemer aj cez 500W. Pri priemerke 32km/h dobrych 1000W.
Nora z Prievidze poznas? Ten tam ma tiez M560, mozete porovnat, ako to ide vedla seba. Mali by to byt vykonnostne presne rovnake motory. Vyhoda M560, ze sa neprehrieva a neznizuje vykon.
Ale som stale prekvapeny, ako sa im podarilo natlacit tolko vykonu do tak lahkeho motora. A teraz este aj s tym plnym vykonom aj na turbe. Co teraz ten boost gombicek? Stratil funkciu?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prečo myslíš?
Ale vsak su tam uz zamotani aj chalani na EUC jednokolkach.
Mali by tam byt rozdielne kategorie na klasicky pedelec, DJI kategoria a este "vlastne elektricke vytvory".
Inak je tam, ze emtb a eride ale neviem, ci to nedava do jednej tabulky.
No to uz su dost ficaky priemerka 29kmh.
Chod vyskusat Kralovu holu, co to tam da. Mam M560, to by mal byt presne rovnaky vykon.
Inak viem zohnat ten Amflow z Ciny. Ale do Amflowu by som nesiel. Este si treba pockat na zopar novych ramov.
To uz tak davno neni, hned ta oznacia a zmazu.
No to je nejak starsne malo 108W motora (aj ked priemer) na taku priemernu rychlost. Ked idem na priemerku 20kmh (po lese), tak motor mi dava priemer aj cez 500W. Pri priemerke 32km/h dobrych 1000W.
Nora z Prievidze poznas? Ten tam ma tiez M560, mozete porovnat, ako to ide vedla seba. Mali by to byt vykonnostne presne rovnake motory. Vyhoda M560, ze sa neprehrieva a neznizuje vykon.
Ale som stale prekvapeny, ako sa im podarilo natlacit tolko vykonu do tak lahkeho motora. A teraz este aj s tym plnym vykonom aj na turbe. Co teraz ten boost gombicek? Stratil funkciu?