Pri turbe môžeš nastaviť max. 1000 W a 105Nm.Pri booste 1000 W a 120 Nm. Väčšinou mi stačí eco a auto, minimálne trail, ten mám na 750W.
Ono to je take divne tu trochu. Ten vykon ide ruka s rukou s krutakom. Na dosiahnutie vyssieho krutaku (vyssi prud do motora) v rovnakych otackach mas automaticky vyssi aj vykon. Neni to celkom ako mapy na spalovaku, kde sa to da ladit, kde mas peak krutaku a vykonu. Ale obmedzenie na tych 105Nm v nizsich otackach, to dava zmysel.
Pocut si mohol, dokonca ho moze aj predat.
Ale dotycnemu zrejme nebude stacit ziadny dnesny e-bike.
Kazdy clovek vie, ze ked bude jazdit stale na Turbo tak dojazd nebude PR - kovych 150 km ale skor 40km
Treba si uvedomit, ze ked Ti motor bude davat stale 850 W a mas 800Wh baterku tak ju teoreticky vybuchas 800 Wh / 850W = 0,94 h = > 56,5 min (teoreticky)
V realite este menej.
Takze pri rychlosti 25 kmh prejdes nanajvys 25 km do kopca.
A to neratam s vahou bikera, jeho batohom atd, teda s celkovou vahou.
Podobne to je aj s vyskovymi metrami.
Samozrejme zavisi aj aku krivku ma motor a pri akom vykone jazdca uz dava max vykon motora.
Ked budes davat 80 W a on Ti tam hned supne 850W tak si veru dlho nepojazdis.
Takze treba jazdit s rozumom, vediet co chces na danom vyjazde pojazdit a podla toho volit rezimy dopomoci.
Potom aj DJI s pojazdis +/- rovnako ako s inymi motormi.
ja som počul, že Fico už v roku 2014 nebude v politike, vlastne celý národ to počul
tak vidim ze to myslis ironicky ale nemam to ako rumor inak by som to nepisal podavam tak ako bolo povedane. ze ide kapacita baterky dole vyrazne rychlejsie ako cakas.
hej ved to je ako so vsetkym. jazdis full gas, minas palivo. co bol ale sumar feedbacku ale bolo prekvapenie/rozcarovanie nad tym ze to zerie tak rychlo az to mu to pride velmi limitujuce
tak logicky, vyšší výkon, vyšší krútiaci moment si pýta viac energie, naviac ako píše Red, nevieme ako na tom ten človek jazdí. môže si nastaviť Nm na 85 ako má napr. Bosch, Shimano, znížiť ***** výkon na 600W a potom sa dá porovnávať. ony tie motory žerú +/- rovnako, žiadny vyslovene nevyskakuje z radu
Má nepatrne vyššiu spotrebu ako bežné motory, ale za 15 min. nabíjania doplním 100 Wh. Mám 85 kg + výbava Check out my activity on Strava: https://strava.app.link/H3ZFOxTBVTb
Dneska som pocul o clovekovi co kupil amflow a zvazuje ze ho preda lebo ze to strasne zerie baterku
Nad tymto sa ja stale pozastavujem, ked vsetci len ten dojazd nahanaju (a potom chodia na ECO, pripadne borci co este vypinaju motor). Ano, fyzika nepusti, ked pojdete na priemerny elektricky vykon 1kW, tak vam to scucne 900Wh baterku pod jednu hodinu. To je uplna normalka.
To je podobne, ako tie dristy o EVckach, ze to starsne zere baterku, ked sa na tom chodi rychlo.
Jednoducha vec, obmedz si vykon na 700W max v appke.
Inak daj mi kontakt na toho cloveka, ak mas. Odkupim to.
Má nepatrne vyššiu spotrebu ako bežné motory, ale za 15 min. nabíjania doplním 100 Wh. Mám 85 kg + výbava Check out my activity on Strava: https://strava.app.link/H3ZFOxTBVTb
Rychle nabijanie je pecka. Na celodenne vylety.
Inak sa mi zda, ze Brose dalo 12A rychlonabijku! Co je nabijaci vykon cez 500W!
Brose nabíjačka má až 700w lebo má vyšie napätie pri 12 A, ale váži 2,7 kg oproti 1,1 kg DJI.
Potvrdzujem, je to tak. Mal som ju už doma, ale vrátil som ju. 2,7 kg predsa nebudem nosiť vo vaku. To som si radšej za nekresťanské peniaze kúpil 280 Wh battery extender do košíla na fľašku. Ten váži len 1,6 kg.
nevyzerá to zle, na tom hliníkovom 11.11 800Wh vymeniť vidlu, tlmič, kolesá, brzdy, prehadzovačku upgradnúť na elektrickú a fajný bajk, nerátam detaily ako sedlo, gripy a pod.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ono to je take divne tu trochu. Ten vykon ide ruka s rukou s krutakom. Na dosiahnutie vyssieho krutaku (vyssi prud do motora) v rovnakych otackach mas automaticky vyssi aj vykon. Neni to celkom ako mapy na spalovaku, kde sa to da ladit, kde mas peak krutaku a vykonu. Ale obmedzenie na tych 105Nm v nizsich otackach, to dava zmysel.
Ale dotycnemu zrejme nebude stacit ziadny dnesny e-bike.
Kazdy clovek vie, ze ked bude jazdit stale na Turbo tak dojazd nebude PR - kovych 150 km ale skor 40km
Treba si uvedomit, ze ked Ti motor bude davat stale 850 W a mas 800Wh baterku tak ju teoreticky vybuchas 800 Wh / 850W = 0,94 h = > 56,5 min (teoreticky)
V realite este menej.
Takze pri rychlosti 25 kmh prejdes nanajvys 25 km do kopca.
A to neratam s vahou bikera, jeho batohom atd, teda s celkovou vahou.
Podobne to je aj s vyskovymi metrami.
Samozrejme zavisi aj aku krivku ma motor a pri akom vykone jazdca uz dava max vykon motora.
Ked budes davat 80 W a on Ti tam hned supne 850W tak si veru dlho nepojazdis.
Takze treba jazdit s rozumom, vediet co chces na danom vyjazde pojazdit a podla toho volit rezimy dopomoci.
Potom aj DJI s pojazdis +/- rovnako ako s inymi motormi.
tak vidim ze to myslis ironicky ale nemam to ako rumor inak by som to nepisal
hej ved to je ako so vsetkym. jazdis full gas, minas palivo. co bol ale sumar feedbacku ale bolo prekvapenie/rozcarovanie nad tym ze to zerie tak rychlo az to mu to pride velmi limitujuce
Nad tymto sa ja stale pozastavujem, ked vsetci len ten dojazd nahanaju (a potom chodia na ECO, pripadne borci co este vypinaju motor). Ano, fyzika nepusti, ked pojdete na priemerny elektricky vykon 1kW, tak vam to scucne 900Wh baterku pod jednu hodinu. To je uplna normalka.
To je podobne, ako tie dristy o EVckach, ze to starsne zere baterku, ked sa na tom chodi rychlo.
Jednoducha vec, obmedz si vykon na 700W max v appke.
Inak daj mi kontakt na toho cloveka, ak mas. Odkupim to.
Rychle nabijanie je pecka. Na celodenne vylety.
Inak sa mi zda, ze Brose dalo 12A rychlonabijku! Co je nabijaci vykon cez 500W!
Potvrdzujem, je to tak. Mal som ju už doma, ale vrátil som ju. 2,7 kg predsa nebudem nosiť vo vaku. To som si radšej za nekresťanské peniaze kúpil 280 Wh battery extender do košíla na fľašku. Ten váži len 1,6 kg.