Neviem presne koľko bola výška riadidiel od zeme, ale zdá sa mi, že 1100mm /nezapísal som si to/. Dĺžka "trubky", do ktorej sa vkladá predná vidlica je 180mm + ešte 3 dištančné podložky pod predstavcom.
Uvažujem nad Radon Render L a chatgpt mi prepočítal, že výška riadidiel od zeme je iba 980mm. Zdá sa mi to málo, teda posed budem mať dosť "natiahnutý" dopredu. Manželka má Scott Contesa /biobajk/27,5 kolesá a riadidlá má asi 100cm a ak ho postavím oproti môjmu obrovi, tak vypadá dosť malý.
Najde sa tu niekto z KE/ KE-okolie kto ma Radon Render XL a dovolil mi si vyskusat len sadnut a vyskusat posed?
Mam 189cm a teda tabulkovo sedim do XLka. Teraz mam Canyon Neuron L (tabulkovo by som tiez ale spadal do XL), len mi viac vyhovoval vzpriamenejsi posed a tak som siel do Lka.
Ked ale teraz vozim aj dceru na sedacke predomnou, tak je to uz trosku stiesnene na Lku.
Ako si sa nakoniec rozhodol ? ja mam 189 cm a rozkrok 88 cm a neviem abstolutne
Nemam Radon, myslim, ze mne to hlasit nebude. Ale kazdopadne chcem ist na garancku (aj ked ju moj vyrobca priamo nevyzaduje) a aj pravidelne do servisu aspon pocas zarucnej doby. Tiez si chcem prehliadky nechat zapisat do elektronickej servisnej knizky vo Flow.
Nechcem dat vyrobcovi pri potencialnej zarucnej oprave pricinu na jej zamietnutie z dovodu, ze sa nestaram o bicykel. Uz som o takych pripadoch pocul.
ProGuard Rear Cable Tie Standard Mudguard - vrelo doporucujem, perfektne sedi a je aj dost decentny, sedlo som kupil BIKEYOKE SAGMA, nakolko som jazdil sq lab a hladal som nieco s podobnou technologiou, takisto odporucam, chyba popisovana aj vo videu na YT pri bosch motoroch sa dostavila cca po 200km (uvolnila sa matica kluky a aj po naslednom dotiahnuti sa povolovala) oprava spocivala v demontovani skrutiek, naslednom vycisteni zavitu skrutky aj vnutorneho zavitu kluky liehom, naneseni modreho lepidla na zavity a naslednom dotiahnuti na "fest" (ziadny momentovy kluc...) odvtedy drzi.
otazku mam ohladne vypisovania hlasky navstivte servis po prejdenych par 100km, je to dane softverom a da sa to nejako vymazat alebo az v servise mi to vedia vymazat?
Ten pin tam mas dotiahnuty napevno a kryt len nasu as/vysuvas.. alebo pin vyberas, nasunies kryt a nasledne vlozis pin cez kryt do dierky pri baterke a dotiahnes ho aby drzal..?
Az na dva mensie problemy (kryt baterky bol trochu ohnuty - vraj mi poslu novy a na zadnom kotuci chybal Bosch magnet - kupil som tu v obchode, namontoval, Bike discount mi posle peniaze) bolo vsetko ok, bike bez skrabancov z prepravy, vsetko funguje, nic nevrzga, takze celkovo spokojnost.
Jedina vec ktora mi vadi, je spominany kryt baterky a konkrene ten pin/stupel ktory drzi baterku v hornej casti (dole je gumicka) .. ked zalozim najprv kryt baterky a potom chcem vsunut pin (aby drzal kryt), tak ho neviem trafit do dierky .. ked dam najprv pin a tak sa snazim nasunut kryt baterky, tak to ide dost tazko (ale to moze byt aj tym spominanym zakrivenim krytu, mozno po vymene to pojde lahsie).
Zaujimalo by ma teda, ti ktori mate render, ako to riesite.. ja som si po prvej jazde (ked som si po 5 km vsimol ze pin je vysunuty a kryt drzi len na spodnej gumicke, povedal, ze tam dam asi suchy zips ktory obtocim okolo celej trubky aby drzal kryt v horenj casti..
Na starsom ebiku som mal wide a na render bol uzky.
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 20:51
posledný komentár: 28. 7. 2025 o 9:20