Kristina už máš nahodené 2,25" Thunder Burty snake skin ? Ak hej, mohla by si porovnať s race kingom, ronom, alebo niečím obdobným ?
Zrovna včera som nahadzovala. Všetko prebehlo hladko v domácich podmienkach. Ráf Duke LuckyJack carbon, mlieko notubes, páska WTB, ventil Duke Alu. Plášť išiel na ráfik celkom natesno a tak som neváhala a po nahodení jednej patky som naliala do plášťa mlieko. Nahodila aj druhú patku a ešte raz som patky prebehla spongiou s hustým jarovým roztokom. Na prvé fúknutie
pumpou Topeak Blow Joe sa
plášť chytil a začal naskakovať na patky. Vďaka navlhčeným patkám ráfku a plášťa už pri tlaku necelých 2,5bar patky po celom obvode za hlasného puknutia zaskočili. Rýchle zatočenie kolesom a kontrola ukázala, že plášť je nasadený rovno. Steny Burta SS neprepustili ani kvapku mileka. Nikde ani stopa. Ešte som ponatriasala
koleso z každej strany kúsok po kúsku po celom obvode, aby sa mlieko dostalo na patky a steny plášťa. Všetko bez problémov a koleso drží vysoký tlak až do dnešného rána.
Večer po práci ho chcem ísť trochu prebehnúť a zajtra jazdiť na Šele. Vpredu zostane osvedčený Racing Ralph, ktorý mi zatiaľ vyhovuje ako vodiaci plášť.
Súčasný Rocket Ron nejazdím. Skúšala som ho kedysi na Sparkovi v rozmere 27,5" a vôbec mi nesadol. Pre mňa zbytočne vysoký dezén mi pripadal, že odskakuje v zákrutách. Chvíľu som laborovala s tlakom, ale potom som to vzdala. Vzadu v blate by som ho uživila, ale na to koľko blatových pretekov jazdím mi stačí aj Racing Ralph alebo Maxxis Ikon.Oproti starému viac otvorenému dezénu Rocket Rona, ktorý som kedysi jazdila na 26" je tento nový pre mňa sklamanie.