Lokalizácia
Formulár sa odosiela
tadeas : Ze si keket ti pisat nebudem, z tvojej reakcie by to malo byt jasne:) Nerozumiem, ako mozes urazit bezprostredne cloveka za nazor:) Co sa tyka obtiahnutych veci, hoc je to neviem ake super a ozaj prakticke, tak mne sa to nepaci a je mi to ako som pisal, nechutne.

Hazarad: Neviem, asi si necital dobre :) Nepisal som, ze mam taky nazor, pisal som, ze mi to pride negustiozne a zdeloval som pocit. Nazor na to pradlo nemam, nakolko ho nenosim. A samozrejme, ked sme seriozne pritom, tak urcite kazdy nech nosi to naco ma chut. Napisal som to ako provokaciu takze nic v zlom :) Zmyslanie je ok, ak raz budem mat vacsi dovod ho nosit ako to, ze mi to pride divne, tak budem. Co pochybujem:)
Zobraziť komentár 13.06.2009 - 10:39:21
00
V podstate si napísal, že tí čo nosia elasťáky ti prídu ako buzny. Tak sa nečuduj, že na to dostaneš tvrdšiu reakciu...
Zobraziť komentár 13.06.2009 - 11:22:14
00
raztos: ale prosím ťa.... keket nie je nadávka :wink: ...si pestuj medzi vajcami aj hríby, tvoja vec...

Ja len že homosexsuála si asi v živote nevidel ....
Zobraziť komentár 13.06.2009 - 11:44:00
00
No tie hriby a kadejaky bordel si tam pestuju skor ti elastaci. Vo volnych trenkach resp. kratasoch je to urcite pohodlnejsie, viac vetrane a menej sa ti potia gule. Ale ked mas gule az moc volne tak hrozi riziko prisadnutia vajec :P :idea: Viem o com hovorim :cry:
Zobraziť komentár 13.06.2009 - 13:02:06
00
...keď myslíš....
Zobraziť komentár 13.06.2009 - 13:04:41
00
Nestacim sa divit. Pokracovat budeme debatou o ucesoch? Striham sa na kratko. Nosim elastaky (len na bike). Co sa tyka referencii k sexualnej orientacii skusim zohnat zopar adries ale zoznam zverejnim pre istotu vybieleny. Teraz je to aj tak v mode. :P
Zobraziť komentár 13.06.2009 - 13:31:24
00
No tie hriby a kadejaky bordel si tam pestuju skor ti elastaci. Vo volnych trenkach resp. kratasoch je to urcite pohodlnejsie, viac vetrane a menej sa ti potia gule. Ale ked mas gule az moc volne tak hrozi riziko prisadnutia vajec :P :idea: Viem o com hovorim :cry:

No ale pokiaľ viem, tak pod voľné kraťasy sa dávajú trenky s cyklovložkou, čiže v podstate to máš to isté ako pri obtiahnutých (a gule sa ti potia tiež), len navonok to inak vypadá. Neviem si predstaviť ísť len vo voľných kraťasoch bez vložky - po 5 kilometroch by mi odpadla riť :)
A vozím aj voľné aj obtiahnuté a nezaznamenal som nejaké huby a podobné záležitosti.....
Zobraziť komentár 13.06.2009 - 14:10:38
00
[quote=""]No tie hriby a kadejaky bordel si tam pestuju skor ti elastaci. Vo volnych trenkach resp. kratasoch je to urcite pohodlnejsie, viac vetrane a menej sa ti potia gule. Ale ked mas gule az moc volne tak hrozi riziko prisadnutia vajec :P :idea: Viem o com hovorim :cry:[/quot[list=] [/list] :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: No ja si myslim keby ste si panove v gatiach vyslaply kazdy kopec v sedle tak aj vy by ste mali pekne spotene gulky ! :mrgreen: Dole kopcom sa dobre vetraju ze ? :mrgreen: :mrgreen:
Zobraziť komentár 13.06.2009 - 14:15:24
00
Co sa tyka obtiahnutych veci, hoc je to neviem ake super a ozaj prakticke, tak mne sa to nepaci a je mi to ako som pisal, nechutne.

ked na to nemas postavu tak je to nechutne :D
Zobraziť komentár 13.06.2009 - 15:46:10
00
Netusil som, ze to niekto chce ochutnavat. :shock:
Zobraziť komentár 13.06.2009 - 16:03:36
00
je nejaky rozdiel vo volnom a elastakovom tricku(drese)?
Zobraziť komentár 13.06.2009 - 20:51:44
00
Je. Vo velkosti :) .
Ale vazne. Ak ma dres plnit napr. funkciu odvodu vlhkosti musi byt na tele a nie povievat 10 cm od neho.
Zobraziť komentár 13.06.2009 - 21:13:50
00
ked na to nemas postavu tak je to nechutne :D

Vieš čo je pre mňa nechutné?!?Ak stretneš starého pupkatého fotra natlačeného vo svetlofialovom,či ružovom drese.Samozrejme na bajku za pár tisíc € ... pričom kvôli brušisku musí pri pedálovaní rozťahovať nohy jak stará ***** :wink:
Zobraziť komentár 13.06.2009 - 21:44:15
00
taku otazocku mam co nosite pod tie volnejsie dresy aby to malo aj nejaku tu funkcnost...respektive kolko vrstiev a ake druhy nosite?
Zobraziť komentár 13.06.2009 - 21:56:59
00
Vieš čo je pre mňa nechutné?!?Ak stretneš starého pupkatého fotra natlačeného vo svetlofialovom,či ružovom drese.Samozrejme na bajku za pár tisíc € ... pričom kvôli brušisku musí pri pedálovaní rozťahovať nohy jak stará ***** :wink:

je to fakt strasne... a najhorsie, je, ked ho stretnes rano, ako na teba pozera zo zrkadla v kupelke...
Zobraziť komentár 13.06.2009 - 22:20:25
00
keyboard_arrow_up