heca inak máš pravdu - v prípadoch vysokej obezity je aj podľa môjho názoru indikovaná liposukcia, inak počet tých tukových buniek s "hladnými" vakuolami ktoré len čakajú aby sa znovu nadžgali nezmenšíš. Aleee inak zisťujem že na pupek celkom zaberá kombinácia boreliózy a motýľov v bruchu

no a čo sa týka elasťáky vs voľné - ak sa maká, akože fakt že maká, neviem si iné ako elasťáky predstaviť - nezavadzia to, menší odpor pri pohybe, parádne to odvádza pot, rýchlo schne, o nič sa nezachytíte (túto výhodu poznám aj z lezeckého "podania"), keď si sadnete, ťažšie pod to vlezú
kliešte (see above - už sa s tou chorobou plácam 2 mesiace a dnes mi
naozaj nebolo na výjazde dobre) a kopa ďalších výhod... a koniec koncov, na žiletke sa nosili obtiahnuté dresy a gate desiatky rokov dozadu takže pri prestupe som prestúpil aj s dresom (ďalšia výhoda: nevletí vám pod
dres osa alebo iná pichľavina); samotné vložky majú svoju presne definovanú funkciu a napospol sú dnes antibakteriálne, optimalizované na kvalitný odvod potu a ide už len o to ako si sadnú s vašou prdelou a
sedlom (ako tu už bolo povedané, koniec koncov aj vo voľných gatiach je vpínacia elastická vložka)... mám samozrejme aj voľné nohavice, ale ich využitie je pomerne obmedzené (sú odolnejšie pri pádoch, aj to podľa okolností pádu, maybe si trochu lepšie rozumejú s chráničmi)
no a tie antihomosexuálne výprdy mám komentovať? pokojne

takže kto používa názvoslovie 4. cenovej obsahujúce bohemizmy ako buzna a odvodeniny, označuje sám seba ako k...t a kultúrny suterén (EDIT: ešte som zabudol na primitíva najhrubšieho zrna)... zajtra obhajuje Bc. môj prvý diplomant, zhodou okolností je inak orientovaný, ale hoci o ňom spravidla ani neviem, porobí všetko nie že ako má, ale ešte lepšie, je na dnešnú dobu neuveriteľne samostatný a vie si nájsť na rôzne úlohy správnych ľudí na spoluprácu... a rozhodne nehrozí, že by som sa mu nemohol otočiť chrbtom alebo predkloniť
tým som povedal všetko a samozrejme že s kultúrnym suterénom nediskutujem
mimochodom, úplne bežne behám v elasťákoch aj po meste, nemám s tým žiadny problém
a som striktný heterosexuál