Lokalizácia
Formulár sa odosiela
A ďalšia vec,ktorú som usledoval je,že poznám spústu ľudí,čo žerú jak kyselina a nepriberú....ale ani jedného,čo fakt maká a má furt nadváhu.
Možno rozoberám veci,ktorým nerozumiem,nakoľko s nadváhou nemám problém,ale zapájam sedliacky rozum.
Jedným z mnoha problémov obéznych je,že ich ešte ako deti vo vývoji ich rodičia (a hlavne babky) vykŕmovali do - tučna.Tým sa vytvoria tukové bunky,ktoré už nezmiznú.Pri schudnutí sa vyprázdnia,ale stále čakajú na svoju príležitosť ... a tá poväčšinou príde.Je to tiež určitý druh choroby a je to o to smutnejšie,že túto dispozíciu vypestovali u nešťastníkov jeho najbližší.Neide o genetiku.
Ničmenej som sa o silnejších spoluobčanoch v predchádzajúcich príspevkoch možno vyjadril nepatrične a je dobré že robia niečo pre seba (aj v ružových dresoch :wink: ).Sorry.
Zobraziť komentár 14.06.2009 - 19:30:24
00
heca inak máš pravdu - v prípadoch vysokej obezity je aj podľa môjho názoru indikovaná liposukcia, inak počet tých tukových buniek s "hladnými" vakuolami ktoré len čakajú aby sa znovu nadžgali nezmenšíš. Aleee inak zisťujem že na pupek celkom zaberá kombinácia boreliózy a motýľov v bruchu :)
no a čo sa týka elasťáky vs voľné - ak sa maká, akože fakt že maká, neviem si iné ako elasťáky predstaviť - nezavadzia to, menší odpor pri pohybe, parádne to odvádza pot, rýchlo schne, o nič sa nezachytíte (túto výhodu poznám aj z lezeckého "podania"), keď si sadnete, ťažšie pod to vlezú kliešte (see above - už sa s tou chorobou plácam 2 mesiace a dnes mi naozaj nebolo na výjazde dobre) a kopa ďalších výhod... a koniec koncov, na žiletke sa nosili obtiahnuté dresy a gate desiatky rokov dozadu takže pri prestupe som prestúpil aj s dresom (ďalšia výhoda: nevletí vám pod dres osa alebo iná pichľavina); samotné vložky majú svoju presne definovanú funkciu a napospol sú dnes antibakteriálne, optimalizované na kvalitný odvod potu a ide už len o to ako si sadnú s vašou prdelou a sedlom (ako tu už bolo povedané, koniec koncov aj vo voľných gatiach je vpínacia elastická vložka)... mám samozrejme aj voľné nohavice, ale ich využitie je pomerne obmedzené (sú odolnejšie pri pádoch, aj to podľa okolností pádu, maybe si trochu lepšie rozumejú s chráničmi)
no a tie antihomosexuálne výprdy mám komentovať? pokojne :D takže kto používa názvoslovie 4. cenovej obsahujúce bohemizmy ako buzna a odvodeniny, označuje sám seba ako k...t a kultúrny suterén (EDIT: ešte som zabudol na primitíva najhrubšieho zrna)... zajtra obhajuje Bc. môj prvý diplomant, zhodou okolností je inak orientovaný, ale hoci o ňom spravidla ani neviem, porobí všetko nie že ako má, ale ešte lepšie, je na dnešnú dobu neuveriteľne samostatný a vie si nájsť na rôzne úlohy správnych ľudí na spoluprácu... a rozhodne nehrozí, že by som sa mu nemohol otočiť chrbtom alebo predkloniť
tým som povedal všetko a samozrejme že s kultúrnym suterénom nediskutujem
mimochodom, úplne bežne behám v elasťákoch aj po meste, nemám s tým žiadny problém
a som striktný heterosexuál :D

Naposledy upravil tulenik dňa 14.06.2009 - 20:08:53, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 14.06.2009 - 19:44:46
00
. Aleee inak zisťujem že na pupek celkom zaberá kombinácia boreliózy a motýľov v bruchu :)

Ja si priamo do brucha ordinujem botulín-toxin (botox) v podobe domácej kobásky :lol:
Zobraziť komentár 14.06.2009 - 20:02:15
00
tulenik Nechcel som na toto velmi reagovat, ale velmi ma mrzi, ze som pohorsil tvoju moralku a donalost, nakolko co som si cital fora a tvoje prispevky, tak su vecne, ale chyba im stava. Ja som to myslel ako podpich, ty si ma tu zaradil kamsi, co sa moze tvojej vyhranenej konzervativnej osobnosti zdat ako kulturny suteren, nuz pokojne sa mozes mylit:) Snad len takyto komentar. Proti nikomu nic nemam, som liberalny clovek a navyse mi ani nevadia suchi naskrobenci, ktori dokonalo pisu, vyjadruju sa, jedia, pracuju a vobec ziju ;) Takze v pohodke. Na bike si nevezmem obtiahnute elastaky, lebo mi to je nadalej negustiozne:)
Zobraziť komentár 15.06.2009 - 10:50:28
00
no heca .. tak prepac ale kvoli tomu aby som zhodil brusko nedam vypoved a nepojdem vykladat vagony ci makat na stavbu ... a myslim si ze nabajkujem toho dost ... a nejako sa to na mojej postave neukazuje a ver tomu ze za to moze aj genetika ... resp kazdy jeden clovek metabolizuje inak ... (samozrejme keby som nezral coko vo velkom tak mozno za rok za dva schudnem ... ale za mesiac urcite nie - odskusane)
Zobraziť komentár 15.06.2009 - 11:16:19
00
lapaloma Alebo ti postaci nejaky dobry stres:) Ako nejaka dobra operacia a tak podobne. Tam sa chudne naozaj velmi rychlo, niekedy aj za par dni. Zial.
Zobraziť komentár 15.06.2009 - 11:21:00
00
My sme sa stretli? (Ale ruzovy ani svetlofialovy dres nemam.) :mrgreen:

PS Dovolte starym pupkatym fotrom si este uzit. Pliiiiiiiiz! 8)
Pista stary si asi len vekom :wink: ale aktivitu a vitalitu, ti mozu niektorí vekovo mladsi len a len zavidiet. Mas skusenosti na rozdavanie, ale to asi niektorí jedinci, kedze su tu dva dni aj s cestou este nepochopili.
Takze k teme : Roztos mas to cele pomylene s koksom. Citaj citaj a potom nieco zmysluplne vypoť. Ver tomu ze teplakom a vietnamskym trickam z blsaku uz davno odzvonilo. Moje pozadie je sucast mojho tela a preto ho mam v ucte :lol: a doprajem mu taky komfort ako je sucho a vsetky vymozenosti elastakov. Citim sa v tom pohodlne a rozhodne niesom opacne orientovany :lol:
Zobraziť komentár 15.06.2009 - 12:02:04
00
no heca .. tak prepac ale kvoli tomu aby som zhodil brusko nedam vypoved a nepojdem vykladat vagony ci makat na stavbu ... a ver tomu ze za to moze aj genetika ...

Neber presne všetko doslova .......ale keď si už poukázal na rozdielnu fyzickú aktivitu v práci,tak potom by sa hádam patrilo pripomenuť aj rozdielne množstvo prijatých kalórií v strave a nápojoch.
A tá genetika - určite áno,ale ja som ju vylúčil pri veľkovýkrme detí,pričom má tiež svoj podiel.
... a ešte k tej genetike.Môj tatko mal 120-130 kg a mamka tiež nebola žiadne páperko.Aké jednoduché by bolo pri nadváhe vyhovoriť sa na genetiku.
Zobraziť komentár 15.06.2009 - 15:58:05
00
Medzi tymi, ktori neskusili ozajstne cyklogate vladne zda sa omyl, ze tie elastaky vsade omynaju, pretoze su tesne na tele. Avsak dobre gate su z materialov, ktore su sice na tele, ale ani neviete, ze ich na sebe mate. Som stale v suchu, nezapoteny, zadok drzi pekne pokope - sedlo mu tak nevadi a nic sa nikde nepari. A ak sa niekto boji, ze bude vyzerat, ako ste tu napisali "buzna", tak problem bude v jeho hlave a nie v jeho obleceni. Nemam problem po bikovacke pobehovat po Tescu a urobit si nakup, medzi "normalne" oblecenymi ludmi. Kazdy sudny clovek predsa vidi, ze som obleceny sportovo a nie ako clen patriaci do 4 % mensiny. A kto nie, jeho nazor mam v oblastiach, ktore mi chrani antibakti vlozka.
Zobraziť komentár 15.06.2009 - 16:33:29
00
Jo jo a k oblečku ešte to sexi klopkanie tretier o dlažbu :D
Zobraziť komentár 15.06.2009 - 16:41:36
00
Vrátim sa k tej nadváhe a k štítnej žľaze,ktorú niekto spomenul.
Obéznych spoluobčanov,ktorý majú nadváhu z titulu akejkoľvek nemoci som samozrejme nemyslel.Nie som chrapúň.
Vychádzam z toho,že nakoľko hodne pracujem manuálne,tak vidím,že všetci v robote máme váhu v poriadku.Okrem majstra ... ten nepreloží za celý deň slamku cez slamku a má asi 130 kg.Ale možno má psychické problémy,alebo problém s vyššieuvedenou žľazou :wink:

ad. stitna zlaza...poznam dvoch obeznych ludi ktori maju problemi so stitnou zlazou...ani jeden nie je tucny len pre to, ze je chory. mozno choroba pomaha, ale v tomto pripade je velka cast uspechu v mnozstve prijatej energie a vydanej.

a k teme... nosim aj elastaky a aj volne (hoc volne len velmi sporadicky) a v mojom pripade vyhravaju na plnej ciare elastaky...podla mna maju volne asi len dve vyhody oproti elastakom a to vzhlad a mechanicku odolnost pri pade

Kazdy sudny clovek predsa vidi, ze som obleceny sportovo a nie ako clen patriaci do 4 % mensiny. A kto nie, jeho nazor mam v oblastiach, ktore mi chrani antibakti vlozka.

velmi pekne napisane a 100% sa stotoznujem :)
Zobraziť komentár 15.06.2009 - 16:45:48
00
No dobre,ale čo potom štvorpercentní ? :wink:
Ak sa natiahnú do elasťákov a vyskočia na bajk,tak sú vlastne v utajení :mrgreen:
Zobraziť komentár 15.06.2009 - 17:40:06
00
ad. stitna zlaza...poznam dvoch obeznych ludi ktori maju problemi so stitnou zlazou...ani jeden nie je tucny len pre to, ze je chory. mozno choroba pomaha, ale v tomto pripade je velka cast uspechu v mnozstve prijatej energie a vydanej...

obezitu fakt nie je dobré skrývať za chorobu....pravda je však taká, že sa priberá skôr od liekov,ktoré musí chorý človek pravidelne užívať. Ale ak má chorý chuť a vôľu proti nadváhe bojovať, tak kľudne aj v ružových alebo fialových elasťákoch....hlavne,že to nevzdáva....
...ja osobne preferujem elasťáky.... :wink:
Zobraziť komentár 15.06.2009 - 18:02:22
00
ja ked prejdem vela km tak sa mi zodere koza v zadku :( ale to bude asi zlym sedlom(KBIX driveline)
a oblecenie je kellys racepro btw. lubik ho ma tusim oblecene na avatare :)
Mám ten dres od KELLYSu a som s ním spokojný ale môj druhý dres to Ti je fakt hnus asi preto , že mám naň dobré spomienky , tak som ho ešte nevyhodil "čistá umelina" :oops:

Prílohy:

Fuj.jpg
Fuj.jpg 156.35 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 15.06.2009 - 19:21:28
00
tento kellys race pro je moj prvy dres aj gate a tiez som spokojny ale dere sa mi zadok ale na vine bude asi sedlo
Zobraziť komentár 16.06.2009 - 06:22:40
00
keyboard_arrow_up