Ja elestaky nenosim a nebudem, premna je to absolutne negustiozne, ked vidim srackov na
bicykloch v tomto. Zeny, tie by mohli nosit elastaky vzdy ; ) V elastakoch by som si pripadal asi ako buzna. Ale je to indivindi...
Neviem no:) Ja ked vidim ako ti sraci nosia v predu banany s marhulami obtianute, tak sa mi dviha zaludok:) Nemozem si pomoct, evokuje to vomne buznakov:) Ale, ako sa vravi, proti gustu ziaden disputat:))
ale no taak..raztos nenapísal nič zlé a nikomu nič osobné.
napísal len:
V elastakoch by som si pripadal asi ako buzna. Ale je to indivindi...
a:
Nemozem si pomoct, evokuje to vomne buznakov:) Ale, ako sa vravi, proti gustu ziaden disputat:))
niektorí ste si to hneď zosobnili ale on napísal len svoj názor a ako to cíti.nikomu nenapísal že je buzna.nebuďte hneď takí citliví na všetko čo si prečítate.on len vyjadril svoj názor a nikoho neurážal.fakt tu (edit: tu na tomto fóre) mnohým chýba tolerancia..dodal tam smajlov tak ste mu radšej mali tiež humorne odpísať že voľné gate na bikerovi vyzerajú ako pyžamové bermudy ale prečo je hneď 'keket' tak tomu nerozumiem
osobne nosím elastické gate a takmer priliehavý
dres (dres trochu vidno na mojom avatare) ale keď sa pozriem na iných nevyzerá to zle ani vo voľnejších gatiach.práve naopak niektoré sú veľmi pekné aj keď ja si také neoblečiem.nech si každý nosí čo chce čo sa mu páči a hlavne v čom sa cíti dobre.netreba hneď niekoho lynčovať za názor alebo pár trošku rýpavých poznámok písaných s úsmevom
www.fun-online.sk