Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ja elestaky nenosim a nebudem, premna je to absolutne negustiozne, ked vidim srackov na bicykloch v tomto. Zeny, tie by mohli nosit elastaky vzdy ; ) V elastakoch by som si pripadal asi ako buzna. Ale je to indivindi...

Neviem no:) Ja ked vidim ako ti sraci nosia v predu banany s marhulami obtianute, tak sa mi dviha zaludok:) Nemozem si pomoct, evokuje to vomne buznakov:) Ale, ako sa vravi, proti gustu ziaden disputat:))

ale no taak..raztos nenapísal nič zlé a nikomu nič osobné.
napísal len:
V elastakoch by som si pripadal asi ako buzna. Ale je to indivindi...
a:
Nemozem si pomoct, evokuje to vomne buznakov:) Ale, ako sa vravi, proti gustu ziaden disputat:))

niektorí ste si to hneď zosobnili ale on napísal len svoj názor a ako to cíti.nikomu nenapísal že je buzna.nebuďte hneď takí citliví na všetko čo si prečítate.on len vyjadril svoj názor a nikoho neurážal.fakt tu (edit: tu na tomto fóre) mnohým chýba tolerancia..dodal tam smajlov tak ste mu radšej mali tiež humorne odpísať že voľné gate na bikerovi vyzerajú ako pyžamové bermudy ale prečo je hneď 'keket' tak tomu nerozumiem :shock:

osobne nosím elastické gate a takmer priliehavý dres (dres trochu vidno na mojom avatare) ale keď sa pozriem na iných nevyzerá to zle ani vo voľnejších gatiach.práve naopak niektoré sú veľmi pekné aj keď ja si také neoblečiem.nech si každý nosí čo chce čo sa mu páči a hlavne v čom sa cíti dobre.netreba hneď niekoho lynčovať za názor alebo pár trošku rýpavých poznámok písaných s úsmevom www.fun-online.sk
Zobraziť komentár 13.06.2009 - 22:25:00
00
je to fakt strasne... a najhorsie, je, ked ho stretnes rano, ako na teba pozera zo zrkadla v kupelke...

:lol: :lol: :lol:
To bolo dobré :wink: ... ničmenej roky rešpektujem,ale vypasená,neforemná figúra u chlapa je jeho vizitka.
Zobraziť komentár 13.06.2009 - 23:01:55
00
coco : som rad, ze to par ludi pochopilo, ako to bolo napisane : )

heca : Neviem, ci mas pravdu, ale nejde o to, to spochybnit. Len mozno niektori maju zial predispozicie take, ze mozu sportovat naozaj vela a efekt nulovy. Takze skor treba respektovat tych v elastakoch, aj vo volnych, aj v ruzovych, ci orazovych a kadejakych. Pisal som, co to vomne evokuje.
Na druhej strane, funkcnost takeho pradla asi nieco ma do seba. Z pocutia sa mam info, ze je to velmi rychlo suche a odvadza to vlhkost, cize to je urcite paradna vec.
Zobraziť komentár 13.06.2009 - 23:46:00
00
Wladix : Nechcem sa sporit, pretoze toto ozaj nie je tema ani vec, ktora by si ziadala taku snahu a energiu. Ale co som v "podstate" napisal, je napisane v mojom prispevku. Netreba to prekrucat. Pisal som o tom, co to vomne vyvolava. Takze preto mi ta reakcia prisla divna.
Zobraziť komentár 13.06.2009 - 23:48:39
00
:lol: :lol: :lol:
To bolo dobré :wink: ... ničmenej roky rešpektujem,ale vypasená,neforemná figúra u chlapa je jeho vizitka.

ale zeny su obete modneho priemyslu, ci ako... podla mna nech si kazdy oblecie to, v com sa dobre citi.... ako to vyzera a co si myslia ostatni, mi moze byt jedno.
Zobraziť komentár 14.06.2009 - 00:54:38
00
Vieš čo je pre mňa nechutné?!?Ak stretneš starého pupkatého fotra natlačeného vo svetlofialovom,či ružovom drese.Samozrejme na bajku za pár tisíc € ... pričom kvôli brušisku musí pri pedálovaní rozťahovať nohy jak stará ***** :wink:

My sme sa stretli? (Ale ruzovy ani svetlofialovy dres nemam.) :mrgreen:

PS Dovolte starym pupkatym fotrom si este uzit. Pliiiiiiiiz! 8)
Zobraziť komentár 14.06.2009 - 07:58:37
00
Len mozno niektori maju zial predispozicie take, ze mozu sportovat naozaj vela a efekt nulovy.

Tejto predispozícii sa hovorí nenažranosť... :D
Zobraziť komentár 14.06.2009 - 09:35:18
00
neviem o tom že keď má niekto problém napríklad so štítnou žľazou musí byť zároveň aj nenažratý.to len tu asi chodí veľa modelov.adonis práve skončil svoju kariéru.konkurencia z www.mtbiker ho položila do smútku tak sa na to vysral a odišiel holý bosý domov
Zobraziť komentár 14.06.2009 - 10:48:33
00
Ja nosím len elasťáky už od mojich starých dobrých žiletkových čias a na XC mi to už divné nepripadalo. :idea: V pohode - žiadne zaparenie , tlačenie rite a iných vecí. :wink:
Zobraziť komentár 14.06.2009 - 11:21:24
00
to coco... :wink:
..dodal tam smajlov tak ste mu radšej mali tiež humorne odpísať

raz tak, raz tak, že? :wink:
Zobraziť komentár 14.06.2009 - 11:57:49
00
Wladix vôbec nie raz tak a raz tak len som tam nepridal smajla lebo občas píšem cez telefón a cez minioperu sa mi nechce stále kresliť smajlov.písal som to so smiechom a nie preto aby som zarýpal.teraz keď má niekto brucho čo má robiť?liposukcia aby mohol aj na bike a nesmiali sa mu?je kopec ľudí čo za to nemôžu a ver tomu že by oveľa radšej boli zdraví.no a k tým čo im chutí papať veď ich nechaj žiť.predstav si seba o 20 rokov ;)
Zobraziť komentár 14.06.2009 - 12:53:50
00
Jasné. Každý je strojcom svojho štastia, alebo ako si kto zaradi, tak má... i keď to bohužial nie vždy platí...
Zobraziť komentár 14.06.2009 - 13:50:03
00
Ja nosím len elasťáky už od mojich starých dobrých žiletkových čias a na XC mi to už divné nepripadalo. :idea: V pohode - žiadne zaparenie , tlačenie rite a iných vecí. :wink:

ja ked prejdem vela km tak sa mi zodere koza v zadku :( ale to bude asi zlym sedlom(KBIX driveline)
a oblecenie je kellys racepro btw. lubik ho ma tusim oblecene na avatare :)
Zobraziť komentár 14.06.2009 - 17:33:15
00
Len mozno niektori maju zial predispozicie take, ze mozu sportovat naozaj vela a efekt nulovy.

Vrátim sa k tej nadváhe a k štítnej žľaze,ktorú niekto spomenul.
Obéznych spoluobčanov,ktorý majú nadváhu z titulu akejkoľvek nemoci som samozrejme nemyslel.Nie som chrapúň.
Vychádzam z toho,že nakoľko hodne pracujem manuálne,tak vidím,že všetci v robote máme váhu v poriadku.Okrem majstra ... ten nepreloží za celý deň slamku cez slamku a má asi 130 kg.Ale možno má psychické problémy,alebo problém s vyššieuvedenou žľazou :wink:
Zobraziť komentár 14.06.2009 - 18:13:07
00
alebo problem s nenazranostou :D
Zobraziť komentár 14.06.2009 - 18:26:05
00
keyboard_arrow_up