Lokalizácia
Formulár sa odosiela
no myslim ze svidovske je uz pod snehom :-) ale ako zabava by snad bola len treba skratit trasu max na 3 hod , aby mi rit neodmrzla :-)
Zobraziť komentár 12.11.2009 - 19:08:44
00
ospravedlnujem sa, ale zmena planu, ostava sa v PP a ide sa na vyjazd tu, takze niekedy nabuduce...
Zobraziť komentár 12.11.2009 - 19:21:46
00
skoda :emo:
Zobraziť komentár 12.11.2009 - 19:25:51
00
Nechysta sa niekto tuto sobotu na nejaku trasu na Liptove?
Co tak LM, Zavazna Poruba, prejst do Lipt. Janska dolina a potom cez Svidovske sedlo do Maluzinej a spat do Lipt Hradku a Lipt Mikulasa, popripade nieco ine? Neviem sice ako to bude vyzerat po tychto dazdoch, ale na vikend to vyzera celkom slubne a bikovat sa bude dat?
Nejake ine tipy?

No, ak máš chuť povoziť sa po snehu, nieje problem, teda skorej sa budeš brodiť snehom hore na Svidovskom, a ak by sa náhodou oteplilo, zjazd zo Svidovského do Malužinej je tak akurát na zápal pľúc pri tejto teplote..., alebo si potom vezmeš na zjazd nové náhradné oblečenie, lebo inak Ťa ľutujem, po tejto kose, ak teda niesi ľadový medveď :rofl: ,v tomto období sa snažím u nás jazdiť rovnejšie trasy, pokiaľ je počasie prijateľné :)
Zobraziť komentár 12.11.2009 - 19:30:57
00
LM a okolie - sialeny ja napad mam :

Co tak postavit stvorclene druzstvo a absolvovat prvu slovensku bike 24hodinovku ?

Termín akcie: 10.-11.7.2010
Miesto konania: Turie /okres Žilina/
Trať: Dĺžka 10 km
Prevýšenie: cca 250 metrov

viac na http://cyklopozitiv.sk/hours.php?section=h_propozicie a maratony-xc/cyklopozitivnych-24-hodin-mtb-2010-t21713.html

Nakupime lacne svetla z dealextreme, zozenieme odvoz, stany, gril, nalozime masa, piva a dobru naladu. Predpokladane umiestnenie niekde v tretej stvrtine, minimalne 400km na cele druzstvo ... ak by bol zaujem nebranim sa ani taktizovaniu a utokom na lepsie pozicie.

mozeme postavit i jednu dvojicu ci trojicu, viac stvoric ... zalezi od zaujmu, zabava je zarucena ... jedina zloba moze nastat len nepriaznou pocasia ci vzniku inej zivelej pohromy (poziar, potopa, zemetrasenie, unosy momozemstanmi ...)

KTO BY SA PRIDAL ?
Zobraziť komentár 18.11.2009 - 15:07:07
00
hmm 100 km na 10 km okruh / osoba , a nezatoci sa z toho hlava ?
by ma este zaujimal profil at vidim kde se pojede z kopce :tmi:
Zobraziť komentár 18.11.2009 - 15:49:02
00
Nuz neviem preco by sa ti mala zakrutit hlava, ved jazdia sa xc okruhy, jazdia sa formule a jazdi sa i taky oval
takze desat kol za 24 hodin nie je problem. Budes mat prestavky, k tomu sa vystrieda den, noc a opat den (teda ak sa startuje o 12:00) - v noci je to o uplne inom ako cez den, kludne mozes pol dna spat, mozes skusat prekonavat rekord trate ... takze tych 100km minimalne da kazdy v pohode. Ani toho ze by sa to nestihalo by som sa nebal to by za tych 24 hodin musela klesnut priemerka hlboko pod 20km/h, nech sa pojde bez strat, kazdy rovnaky diel, tak na jedneho prislucha 6 hodin co je sice na 100 km pohodou na hrane, lenze si treba uvedomit ze nepojdes v kuse ale v prestavkach ako nam to bude vyhovovat. Napr ak je kolo na 30min, budeme sa striedat po dvoch kolach tak to mas 20km a pauza 30*2*3 = 3hod (cisto priklad 30 je asi malo a casy sa budu natahovat, mozme striedat kazde kolo, kazdych 5 kol, kludne moze jeden clovek celu noc zatiahnut ... proste parada). Samozrejme si kazdy moze dat tie 3 kola a dalej moze vyspavat, grilovat alebo ja neviem co. Absolutne to nie je problem. Ked to zvladnu baby jednotlivkyne tak to styria zvladnut musime.

ale zase pravda ze tych 10 kol som strelil len tak od brucha bez uvazenia podla mojej kondicky, je v podstate jedno kto kolko prejde, na bednu nejdeme - ideme si zajazdit ... idem to este pozriet kolko sa tak jazdieva

no a tam vo vlakne je i odkaz na nejake fotky z trate, takze si to mozes pozriet tam ... urcite tam niekto i profil bude mat.
Zobraziť komentár 18.11.2009 - 16:33:50
00
no dobre ... tak tych 100 km uberam :) cize 300 dat musime

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/20947129644-cyklistika/?streamtype=WM2
Zobraziť komentár 18.11.2009 - 17:00:02
00
noo kukaj sak ty ja palo a pista a sme styria :-) uz id eiba o to ako by sa jazdilo ci nejako po dvoch hodinach ci ako ? pretoze radsej odkrutit 6 hodin alebo 2x3 hodin ako kuskovat pocas celych 24 hodin to by som asi nevydrzal a zaspal na biku :P :$

ale tie masaze by som bral kua .... :emo:
Zobraziť komentár 18.11.2009 - 21:00:35
00
Zatial sa staci ozvat kto by siel a nerozmyslat nad taktikou, na to je casu dost. Len zistujem ci a aky je zaujem. Jemne som zacal i kamarata lamat a celkom ho to zaujalo, uz i spolocne nocne vyjazdy sa planuju. Trosku sa ohanal ze tym bude brzdit, ale o to tu predsa nejde. Takze chcem len vediet kolki by na to chceli ist nech vieme na com sme, ci sa da spravit jedna stvorka alebo ci treba hladat ludi i do druhej.

Takze piste kto by siel. S tym ze sa vyjadris ty, pista a palo samozrejme pocitam. Mozu sa ale objavit i dalsi zaujemcovia. Casu samozrejme este dost, takze len tak predbezne nech vieme kolko nas je.

Ja by som urcite preferoval stvoricu, ale rovnako by som odjazdil i dvojicu, ... dokonca ak bude zazemie v podobe druheho tymu na trati tak si trufam i solo (tam by som uz ale asi prisiel o to grilovanie a popijanie pivka, miesto toho by som chrapal ... takze az taka zabava by to nebola)
Zobraziť komentár 18.11.2009 - 22:21:53
00
haha potom ti este treba nejaku riadnu celu helmu ked ta drbne od unavy do potoka :-) :P
Zobraziť komentár 19.11.2009 - 10:29:31
00
neviem ci sa vobec oplati na taku kofotinu reagovat ... vsak ked budem unaveny pojdem spat rovnako v stvorici, v dvojici ako i v solo jazde. Jedine pravidlo ktore nas moze zaujimat je tam mat aspon 3kola na osobu za sebou. S lubovolnymi rozostupmi medzi jednotlivymi kolami. Pri skupine plati, ze na trati moze byt v danom okamihu bud to len jeden zo skupiny alebo nikto zo skupiny.
Na CT4 sice vraveli o chlapovi ktory zaspal hned ako zisiel z biku, lenze rovnako tam vraveli ze pretek je taky ako si ho clovek urobi, niekto ide na pohodu a niekto na umiestnenie. Mne ide na pohodu, ale nevylucujem ani v ramci zabavy natahovanie sa o umiestnenie medzi dalsimi pohodarmi z fora. (ale samozrejme ked sa najdu ludia v tyme ktory tam chcu ist na umiestnenie, tak ani u mna nie je problem pridat paru).

CHCEL SOM LEN VEDIET KTO BY TAK CHCEL IST NA TENTO ZAUJIMAVY PRETEK, nevedel som kde to dat, tak som to dal sem, nemal som v umysle to zaplnat OT.
Zobraziť komentár 19.11.2009 - 11:52:51
00
Hlásim sa :D Celkom ma zaujal ten pretek, ale tak plánovať to 8 mesiacov dopredu no... :) Ak budem doma tak by som to skúsil. A v noci som ešte nebikoval :$ tak na jar musíme najskôr vymyslieť dáky nočný trip nech zistím vo co go :wasntme: Ale tak predbežne počítaj so mnou.
Zobraziť komentár 19.11.2009 - 12:40:21
00
az sa bojim aby mal kto krutit cez den :P , andrejko hlavu hore, sranda je dobra vec, netreba sa hned urazat ....
Zobraziť komentár 19.11.2009 - 15:48:22
00
serus, tak ja sa určite hlásim, to by bola fajn akcia :D kľudne by som to vzal aj trošku závodne, proste keď už sa nebudeme cítit, dokončíme to pokľudným tempom :)
Zobraziť komentár 19.11.2009 - 20:57:19
00
keyboard_arrow_up