Lokalizácia
Formulár sa odosiela
palo : jediny plan ktory zatial mam je ten, ze viem ze to chcem absolvovat ... preto predbezne zistujem zaujem. Planovat a zhanat material sa bude az na jar. Jedine ak by som na zimu objednaval svetlo z dealextreme tak sa vam mozem ozvat ci nechcete, ked viem ze nejaky zaujem by tam bol. A noci sa samozrejme bat netreba, skusenosti vravia ze v noci sa jazdia hlavne rozbitejsie pasaze rychlejsie. Myslim ze aj tam vraveli ze sa v noci jazdia rychlejsie casy.

janosik : samozrejme viem ze vazne si to mysliet nemohol, ale teda isty naznak toho ze od unavy clovek umre tam bol, ... tak som sa ti to snazil vysvetlit, ... ziadne urazanie sa bohuzial nekonalo.
Zobraziť komentár 20.11.2009 - 08:48:51
00
no super, tak snad vyda na jedno stvorclenne alebo dva dvojclenne timy, dupacov dame do jednej skupiny a kto sa prida ku mne, hmm ? :P
Zobraziť komentár 20.11.2009 - 14:03:05
00
žiadne také, ideme všetci dupať 8) zatiaľ to vyzerá fajne, akurát na 4členný tím :)
Zobraziť komentár 20.11.2009 - 21:09:43
00
trénujete ?
Zobraziť komentár 17.03.2010 - 15:07:32
00
bike rozobratý do šróbky, chvíľu potrvá kým to LEGO poskladám :sun: ak vôbec :P
a inak som ani prstom nepohol :D akurát posilka a chystám sa začať behávať...už asi mesiac :D
ale vraj pišta maká do tuha, a janošík asi taky tak :)
Zobraziť komentár 17.03.2010 - 15:39:26
00
Nuž, takto,... maturujem zrovna, tak týždeň +/- som nerobil nič, len som bol raz plávať a raz na Štrbskom na bežkách, aj to tam tak sypalo, že som odbehol sotva jeden okruh, lebo sa moc na čerstvom snehu nedalo ísť skating heh, ale inak , po matúre sa snáď vrátim do normálu, ale snažil som sa 3x trenažér,1plaváreň a 1-2x týždenne 15-20km na bežkách skatingom, a samozrejme, ale teraz sa mi proste nechce, tak len spím a žeriem, ako celý december kedy som prestal jazdiť a polku januára som tiež robil nič... ale ajtak sa moc necítim, táto sezóna bude pre mňa asi strašne slabá, zas nebudem stíhať :D
Zobraziť komentár 17.03.2010 - 16:51:07
00
Tak dnes som po dlhšom čase prišiel domov i s bikom a hneď na začiatok prekvapenie ... zelený scalpel v LM. Kto to bol, priznajte sa.

Inak je to tu úplne iné ako v blave, zastavil som večer na lúke na Háji a lietali po mne len muchy, žiadne komáre ... normálne to bol i nezvyk. Slniečko fajné, výhľady fajné ... parádička. Na druhú stranu som sa tu akosi odnaučil jazdiť, kým som hore zjazdovkou vyšlapal tak som aspoň osem krát zosadol čo je turbo rozdiel keďže som to dakedy i na raz dával a najlepšie že dolu hájom xc trasou s klopenkami smerom na podbreziny som sa stihol i luxusne vytrieskať vďaka vysokej tráve ktorá v zjazde zakrývala hlbokú kolaj pár centimetrov paralelne od kolesa. Kotúlal som sa síce vo vysokej tráve ale dopadol som práve na to rameno s ktorým som to naposledy na...trieskal do stromu takže ma to dosť bolí a zajtrajší oravský vyzerá na lážo plážo tempo.
Zobraziť komentár 02.07.2010 - 22:52:08
00
Nedame sa dokopy na vyjazd na chatu Cervenec a potom na Babky? Chcel by som ist niekedy buduci tyzden, uplne pohodovym tempom, nikde sa nehnat... Ak by mal niekto zaujem, piste tu, dohodneme nejak...
Pripadne ak uz niekto hore bol, ako dole z Babiek? ten chodnik co ide na Razcestie pod Babkami asi nema cenu schadzat, nebol som tam uz velmi davno, ale su to asi same schody... ???
Zobraziť komentár 24.07.2010 - 23:53:48
00
na cervenec v pohode ale dalej ti ist neoporucam iba ak mas vela peniazov , bobrovcania su znamy svojim chranenim majetku a to ze ta tam nacapaju strazcovia je viac menej iste , na bajku cez babky isto nie .....
Zobraziť komentár 25.07.2010 - 07:21:33
00
myslis, ze az tak? ja to skusim :), ale ako z Babiek dole, tak ako som vysiel od chaty alebo sa da aj priamo zist po tom chodniku alebo to nema cenu?
Pozeral som este vcera vecer mapu, ako je to so Stanisovskym sedlom? Mala by tam podla mapy viest zvaznica a potom da sa zist po cervenej bud do Porubky alebo na zaciatok Janskej? Chcem take nieco, ze hore po zvaznici alebo lepsim chodnikom a dole nieco technickejsie... Tu na Liptove to vyzera, ze su tie hory nejak velmo strme a vyslapy su dost o dusu :)
Zobraziť komentár 25.07.2010 - 12:16:23
00
no dalej som nikdy nebol tak ti nepoviem ale vrabco by mohol poradit ....

inak v nizkych si mozes das pisovu trasu je celkom cool a mas tam aj technicke zjazdy resp kopec palic na zemi , sutrov a mozes zjazdovat :lol:
inak tento tyzden vyzera byt velmo uprsany tak neviem neviem posledny pekny den sme boli z latankom kuknut cez michalovo ci ako sa to tam vola a ovady stipali desnym tempom som myslel ze to otocim .... :whew:
Zobraziť komentár 25.07.2010 - 12:59:51
00
Dostal som za ulohu navrhnut predlzeny vikend niekedy koncom oktobra pre partiu bikerov z Madarska niekde na strednom Slovensku. Idealne by bolo jedno ubytovanie a 2-3 pekne tury v okoli pre narocnejsich bikerov. Pokial mozno na legalnych trasach. Nemate niekto dobry napad?
Zobraziť komentár 25.07.2010 - 16:23:08
00
Chalani, ak chcete silou mocou vyrážať z LM a chcete trasy pre náročnejších bikerov a pritom chcete i čo to z liptova vidieť tak možnosti sú nasledovné :

* Žiarska chata = nahor asfaltkou na čas, nadol turistickým chodníkom (moja oblúbená krátka trasa, možno pridám i foto z víkendu), hore je samozrejme povolený doping. Dole v doline sa môžete rozhodnúť či pôjdete na Západ alebo na Východ. Na Východ je Račková dolina, Pribilina, Podbanské ... Na Západ je Jalovecká dolina (Chata pod Náružím alebo tiež Červenec, nadol turistickým), Kvačianska dolina s Mlynmi.

* Stanišovské sedlo a ďalej = Nízke tatry, tam je možností veľa.

* Jasná = vyšlapať po kolobežkovej trase až hore na štart bikeparku a tou trasou najviac vpravo nadol

* Vlkolínec cez dediny a polia, celkom nuda ale zase Vlkolínec

* Prípadne skočiť na vlak a smer brnčalka (Chata pri Zelenom plese)

Čo by som šiel ja :
jeden deň ísť Žiarska dolina => Jalovecká dolina => domáce pivo v Kvačanoch => Kvačianskou dolinou na Mlyny-Oblazy => Veľké Borové => Zuberec => Bývalá Ťatliakova chata (Hrebeň Západných tatier z oravskej strany), naspäť podľa ľubovôle, z Malého Borového idú napr cyklotrasy smerom na Dolný Kubín, prípadne sa zastaviť v aquaparku.

druhý deň Žiarska chata z ktorej vlastne uvidíte ten istý hrebeň Západných tatier z liptovskej strany.
Zobraziť komentár 25.07.2010 - 17:46:42
00
Dakujem. Nepoznam tie konciny len letmo, takze sa "opriem" o tvoje navrhy. Za zakladnu som chcel navrhnut Zavaznu Porubu, takze to do toho zapada. idem si pozriet mapy. :bow:
Zobraziť komentár 25.07.2010 - 18:18:18
00
skus kuknut pisosipovu trasu zacina v plostine a ide aj cez zavaznu porubu dalej na jan a kruti sa na borovu sihot je celkom vyzivna :-)
Zobraziť komentár 25.07.2010 - 18:29:36
00
keyboard_arrow_up