Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ahojte bikeri z Liptova. Chcel by som Vás poprosiť nemohol by mi niekto z Vás na PM poslať nejaký podrobný opis trasy v Kvačianskej doline? Chystám sa na dovolenku na Liptov tak by som si chcel túto dolinu prejsť. Díky za každú radu
Zobraziť komentár 09.06.2011 - 19:27:28
00
ahojte Liptovčania/Liptáci! /neviem, čo je správnejšie/
chcem vás poprosiť - po Liptove som ešte nejazdil - poraďte mi pár pekných, kratších /t.j. do 40-50km/ trás v okolí Východnej, na štýl XC/AM - predsalen ma to viac ťahá do terénu ako na asfalt. Mám možnosť pár dní v lete pobudnúť vo Východnej, ak by som sa rozhodol, chcel by som dovolenkové dni stráviť aktívne - ako sa patrí ;)
vďaka
Zobraziť komentár 20.06.2011 - 05:32:33
00
Hladám nejakých partákov na cestu v okolí Liptovského Mikuláša ...Niesom rýchly ale zase ani nie pomalý tak medzi...Mám 17 tak ak by sa niekto nasiel kto rád bicykluje maru,+ dalsie trate tak od 40-100km napíšte správu ak tak sa dohodneme :-))
Zobraziť komentár 12.08.2011 - 10:44:53
00
2zachary : tak vo Vychodnej hovoris , no neviem teda, pochodil som volaco ale furt je to o tom ci natrafis na nejakeho huja a ten sa bude robit panom atd atd ale urcite sa tam da vyblaznit lec ziadnu neasfaltovu trat v okoli nepoznam treba ist a objavovat :D

2smajdalf : to jak myslis na asfalt, ze mas cestaka ci ako ? ja jazdievam teraz vlastne iba cestu a obcas mi treba aj regeneracny trening, tak napis PM urcite sa dohodneme .....
Zobraziť komentár 12.08.2011 - 22:00:42
00
Minuly tyzden v stredu :sun: :sun: :sun: som si dal takuto chutovku:
DK - RK - Liptovske Revuce - Rybovske sedlo - Krizna - Ostredok - Ploska - Smrekovica - Siprun - RK.
Asi najkrajsia trat aku som kedy na biku absolvoval, no urcite jedna z najtazsich. :P :P :P

Prílohy:

V Juznom Rakytovskom sedle.JPG
V Juznom Rakytovskom sedle.JPG 337.31 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Cierny kamen z Ploskej.JPG
Cierny kamen z Ploskej.JPG 390.13 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Na Ploskej 2.JPG
Na Ploskej 2.JPG 270.75 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Na Ploskej 1.JPG
Na Ploskej 1.JPG 312.79 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Ploska zo Sucheho vrchu.jpg
Ploska zo Sucheho vrchu.jpg 372.29 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Na Ostredku - 1592 m.n.m.JPG
Na Ostredku - 1592 m.n.m.JPG 232.08 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Hlavny hreben z Kriznej.JPG
Hlavny hreben z Kriznej.JPG 305.4 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Cesta hrdinov SNP.JPG
Cesta hrdinov SNP.JPG 368.45 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Krizna.jpg
Krizna.jpg 389.3 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Pod Kriznou.JPG
Pod Kriznou.JPG 253.69 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 29.08.2011 - 10:40:58
00
...a zaver. ;)

Prílohy:

Pod Siprunom.JPG
Pod Siprunom.JPG 422.47 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Smrekovica - Janosikova kolkaren.JPG
Smrekovica - Janosikova kolkaren.JPG 325.68 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 29.08.2011 - 10:47:51
00
Merane useky:
Krizna - Ostredok 12 min
Ostredok - Ploska 47 min
Juzne - Severne Rakytovske sedlo 20 min
;)
Zobraziť komentár 29.08.2011 - 11:02:11
00
pekne to valis , sak dojdi do LM (bobrovca) na sprint do vrchu 1.9 bude sranda
Zobraziť komentár 29.08.2011 - 21:00:22
00
Kvoli povinnostiam sa asi nedostavim, ale Smrekovicu si samozrejme ujst nenecham. :P :P
Zobraziť komentár 30.08.2011 - 15:55:23
00
Vsetky fotky z podarenej akcie su na https://picasaweb.google.com/duracer/VelkaFatra2011 ;)
Zobraziť komentár 30.08.2011 - 17:08:06
00
caute all, ja vyrazam na Liptov prave teraz. chcel by som cca 3dni dat nejake pekne MTB vyjazdy. Moc to tam nepoznam. Urcite chcem zajtra rano vyficat Ziarsku dolinu az na chatu a po chodniku naspaet a potom este Kvaciansku hore dolu - to nikdy nevynecham. Rad by som presiel aj Smrekovicu alebo ine chutovky ktore ste tu nahodili na forum. Vecer budem maturovat nad exportom trasy do mojho garmina 705, dufam ze to zmaknem, zatial som to este neriesil (navigaciu cez G705). Dajte pls tipa na pekny trailik v style AMEN. Nieco ako zjazd zo Ziarskej apod. Za tipy budem vdacny. vyjazd od vrchu v Bobrovci som absolvoval tusim v 2007, super skusenost, ani vtedy ani teraz na to kondicku nemam a radsej by som siel nejaky single track alebo trailik niekde v Jasnej alebo v okoli mikulasa ak date nejaky tip. Beriem aj bratranca 17r ak by sa nebodaj niekto chcel pridat a prejst s nami nejake pekne traily budem velmi vdacny.
Zobraziť komentár 31.08.2011 - 12:52:55
00
podarilo sa mi stiahnut tu Smrekovicu, dufam ze nas to nezabije. Podla Garmin 705 navigacie som este na biku nesiel, pouzivam ho hlavne ako GPS log a bikecomputer. Tak uvidime. Dajte pripadne nejaky podobny tip na trail. Aj Orava moze byt. Sme tak medzi Hornou ORavou a Liptovom umiestneni. dik
Zobraziť komentár 31.08.2011 - 22:18:26
00
V ramci Smrekovice odporucam absolvovat aj niekolkominutovu zachadzku na Skalnu Alpu (1463mnm). Ide tam pekny hladky chodnik s miernym stupanim a kedze sa jedna o viacmenej lucnaty kopec je odtial pekny vyhlad na vsetky strany. ;)

A ak vam bude malo, cestou spat sa zastavte v Partizanskej Lupci (Medzi RK a LM). Nad nou je lucnaty kopec Predna Magura (1170 mnm). Ide tam zlta turisticka znacka, no v pohode sa to da vyslapat aj na biku. Trochu strmsi zaciatok sa da obist zvaznicou zacianjucou v Lupcianskej doline na urovni cca 2,5 KM od PL. Z vrcholu vidno takmer cely Liptov. 8)

Prílohy:

Komentár súboru: Tesne pod Skalnou Alpou, vzadu Smrekovica.
DSCF1394.JPG
DSCF1394.JPG 133.74 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Komentár súboru: Na Prednej Magure
31965379.jpg
31965379.jpg 482.26 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 31.08.2011 - 23:46:17
00
Dik za tip. Smrekovicu ideme zajtra. Dufam ze pocko bude take dobre ako bolo dnes. Auto sme nechali v LM a sli sme na Ziarsku chatu. Na biku som tam este nebol a prekvapilo ma ako rychlo sa to da vybehnut z posledneho parkoviska az na chatu. Dole som siel starou cestou - chodnikom, bolo to dost technicke, clovek si moc neuzil vozenie. Bratranec po prvych cca 300m povedal ze chce ist dole radsej po asfaltke tak som ho nechal (ma moj stary hardtail a je mu trochu velky). Potom zo Ziarskej doliny cervenou do JAloveckej. Stihli sme este chalanov co boli na casovke na Chatu pod Cervencom. Dnes im pocasie vyslo. Celkovo nejakych 44km pohodovejsieho bikovania padlo dnes.
Zobraziť komentár 01.09.2011 - 17:09:55
00
Zdravim, hladam niekoho kto by cez vikend vybehol niekde pojazdit podelit sa o nove trasy atd... jazdim na mtb biku ziadne pretrhanie ako normalny hobak taky enduro styl aj cestu aj teren. Uz ma to omrzieva stale vyrazat niekde sam kedze v mojom okoli sa takych ludi moc nenajde ktory by niekde s chutou virazili pojazdit a stala sa mi tento rok jedna neprijemnost stretol som sa s medvedom takze ked som sam niekde v hore chyta ma fobia. Ak sa niekto najde budem velmi rad kedze aspon v dvojici sa slape lepsie. :)
Byvam pri Liptovskom Mikulasi
Mam 19 rokov
bike predtym corratec hard bow, teraz wheeler pro10
Zobraziť komentár 05.09.2011 - 11:20:33
00
keyboard_arrow_up