Nazdar borci,
rád by som sa pozrel na hrebeň NT, viem o pololegalite tejto akcie ale túžba prejsť si to je silnejšia ako morálne zábrany Rád by som išiel zo Šumiaca na Kráľovku a odtiaľ až na Donovaly. Veľmi by som uvítal postrehy ako to vyzerá s prejazdnosťou jednotlivých úsekov (hlavne Ramža - Čertovica a Štefánička - Ďumbier), či existujú nejaké obchádzky po zvážniciach alebo treba niesť. Kľudne aj PM. Ďakujem.
lukas6s8p ano myslim presne toto iste vravim ze som to bol behat na jar podmienky sa po zime kus zmenili a cez kosodrevinu prejdes iba ked mas 50cm rajdy inac nemas sancu bez oskretych ruk v traverze kus stromy a potom ten mociar v lese tesne pred Smrecinami...
tak, našiel som kdesik aktuálne video, od jari sa to nejako rozšírilo (za tým, čo točil, išiel ďalší v krátkom rukáve a nesťažoval sa), iba na traverze v strede rúbaniska je cca 100m pohodlnejšie potlačiť, že ostatné všetko zjazdné..
ten hreben ponad cestou na Donovaly som uz davnejsie pozeral, si len potvrdil ze nema to zmysel. Cez to Bohunovo par fotiek na freemap vyzeral xelkom lakavo ale asi je to moc hore dole?
Bohúňovo bolo najviac zapadané z celej trasy, keby bolo čisté, tak je to veľmi fajn jazdenie. Počítam ale, že to nikdy nikto nevyčistí, skôr to už asi bude len horšie, lebo sucháre pribúdajú.
Hrebeň Brankova je húpačka, ale zjazdy takmer bez problémov.
Každopádne v NT sa nájdu aj atraktívnejšie trasy.
však trasa bola okrem kúska tlačenia od útulne na hrebeň a z Magurky z konca zvážnice pod Latiborskú komplet zjazdná...len tempo sme mali celkom ostré o to dlhšie sme mohli byť na pive
do Magurky všetko ok, augustový report od Lukáša bol 10 suchárov, čo sa dá prekročiť (ale toľko ich asi ani nebolo, max. 5-6)...Edo asi 2 odpílil a jeden odpratal, takže je to ešte lepšie
a v čom by mi pomohol vlak, keby som kdesi dole do dediny došiel o min. hodinu neskôr ako sme prišli teraz do Predajnej k autu? takto sme boli spočko doma o 7 vysmiati...však sa neblíži koniec sveta
vo stvrtok budem asi jeden den v NT a budem mat volno na bike tak som si naplanoval nieco taketo, na horak lebo na KH vraj cestakom nie dobry napad
nejake tipy navrhy opravy, nikdy som tam nejazdil tak neviem kde sa co moze a nie, predsalen je to NP tusim takze tam asi nemozem kade sa mi zachce
ako je to tam s medvedikmi
pripadne aj takto ale neviem ci si pomozem, chcel som menej asfaltu ale tak vsetkyc offi cyklortrasy tam vedu po ceste tusim https://sk.mapy.cz/s/bunutulelu
Isli sme to priamo z Chopku pred niekolkymi rokmi a za mna raz stacilo, Prasiva a Tanecnica to bolo z toho asi najhorsie. Pozeram ze si nesiel zelenu v demenovskej popri ceste.
Ale paci sa mi z fotiek ten chodnik na hreben, smerom dolu to musi byt pekny zjazdik
Ahojte, budem v pondelok cely den v Partizanskej Lupci a rozmyslam ze si zoberiem bike a nieco pojazdim. Chcel by som ist z P. Lupce na Magurku po asfalte a rozmyslam ze by som zbehol potom niekde do lesa. Netusim ale ci je to vobec mozne a ake tam budu podmienky. V pondelok ma byt pekne a teplo, tak je skoda to nevyuzit.
bude tam nejaká vrstva snehu a počítam že aj bežkárska stopa. na niektorých miestach v doline sa ťaží, tak môže byť niečo aj prejazdené.
pred týždňom bolo málo na lyže a veľa na bike, niečo sa potopilo, v týždni aj pripadlo https://www.zonerama.com/6s8p/Photo/5994915/217670200
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak, našiel som kdesik aktuálne video, od jari sa to nejako rozšírilo
zjazd do 4:44, potom traverz Úplazu
Hrebeň Brankova je húpačka, ale zjazdy takmer bez problémov.
Každopádne v NT sa nájdu aj atraktívnejšie trasy.
aj Prasiva sa dala zist
z Hiadeľského by sme sa potom museli trepať dlhšie po ceste a to už by sa mi fakt nechcelo...aj tak som mal doma 3 hodiny sklz
z Hiadeľského by sme sa potom museli trepať dlhšie po ceste a to už by sa mi fakt nechcelo...aj tak som mal doma 3 hodiny sklz
ved chodia vlaky kazdu hod nie?
do Magurky všetko ok, augustový report od Lukáša bol 10 suchárov, čo sa dá prekročiť (ale toľko ich asi ani nebolo, max. 5-6)...Edo asi 2 odpílil a jeden odpratal, takže je to ešte lepšie
a v čom by mi pomohol vlak, keby som kdesi dole do dediny došiel o min. hodinu neskôr ako sme prišli teraz do Predajnej k autu? takto sme boli spočko doma o 7 vysmiati...však sa neblíži koniec sveta
vo stvrtok budem asi jeden den v NT a budem mat volno na bike tak som si naplanoval nieco taketo, na horak lebo na KH vraj cestakom nie dobry napad
nejake tipy navrhy opravy, nikdy som tam nejazdil tak neviem kde sa co moze a nie, predsalen je to NP tusim takze tam asi nemozem kade sa mi zachce
ako je to tam s medvedikmi
https://sk.mapy.cz/s/dunoracuju
pripadne aj takto ale neviem ci si pomozem, chcel som menej asfaltu ale tak vsetkyc offi cyklortrasy tam vedu po ceste tusim
https://sk.mapy.cz/s/bunutulelu
dik
wiedrzensky
Ale paci sa mi z fotiek ten chodnik na hreben, smerom dolu to musi byt pekny zjazdik
Skus aj Lukova - Tri Vody - Vrbicke Pleso.
Co myslite, bude vyznaceny usek zjazdny?
Dakujem
pred týždňom bolo málo na lyže a veľa na bike, niečo sa potopilo, v týždni aj pripadlo https://www.zonerama.com/6s8p/Photo/5994915/217670200