Nuž ja som bol liezť na Dreveníku, foto pridám.... Ale natrafil si na poriadnu skupinu Predbežne prechod cez Čergovský hrebeň na 6.10 alebo 13.10 z Kyjova na Čergovskú chatu a potom na Majdan tam grilovačka na Majdanke. Ešte upresním...
nuž bajk už pomaly odkladam a chystam lezecky a skialpy. ale 6.10 alebo 13 10. este chystam prechod z Kyjova na Cergov a potom asi na Majdan, take uzavretie sezony... kto by siel?
Misia splnená, zo začiatku pršalo, na sedle Minčola lialo, potom prestalo. Teploty od 4 do 7 stc, šlo sa na moje prekvapenie dobre. Výhľady žiadne od 950 m vyššie boli mraky ale bolo to kúzelné. Za Čergovskou chatou utrhnutý zadný prevodník u Ciga tak sa šlo dole na Majdan. Už ani nebolo dosť moralu na Lysu a tak dole.. ale aj tak, pekná rozlúčka so sezónou, idem sa pripravovať na skialp....
Laci cau.nakoniec som nesiel,nejak nevydalo,na skialpovu sezonu sa tesim,dufam ze nieco spolu vyslapneme tak jak minulu sezonu.my teraz v piatok ideme na nocnu jazdu v spisskej co si siel s nami pred 2 rokmi.ked mas chut tak prid.cau
Dnes ŠM SB Drienica Lysá a späť. Keď mi šmyklo koleso hore kopcom ,tak OK. Ale keď smerom k Oltáru, tak som Čergovskú chatu vypustil. Už nie som adrenalínovy jazdec, ako ten, čo ma šmykol pri HS http://boriske.rajce.net/Lysa_17.11.2012
Vyznacil som ti to takto:
1. Zlty usek sme sli nedavno, je to OK aj ked teraz bude blato.
2. Ruzovy usek by mal byt OK, nesiel som ho ale tej ceste verim.
3. Biely usek - tam vedie lesna cesta, niekedy davno som isiel az dole stale po Zelenej znacke (nemam GPS zaznam takze neviem, ci to ide po tej ceste). V dolnej casti do bolo dost zle, zarastene, vymyte ale potom to turisti upravili a bolo to zjazdne. Nebol som tam 3 roky.
4. Cierny usek - nie je tam ziadna cesta ani polovnicky chodnik a je to dost strme. Pochybujem, ze zjazdne.
Takze odporucanie: chod po Zelenej a ta by mala pretinat tu cestu. Tam sa rozhodnes, ci pojdes dalej po zelenej alebo po ceste na sever.
Alebo chod do sedla Trepes a odtial po zltej (to si uz asi isiel) alebo po tej druhej ceste zo sedla na severovychod. A tam sa pozri, ako zospodu vyzera ten usek vyzznaceny ciernou.
A hlavne daj vediet, ako to dopadlo... aby sme to neobjavovali aj my ale isli na istotu po tvojom prieskume.
Kamosi sa tam motali posledny vikend, ale neviem presne ako isli. Ja som si to zatial len cez google maps prezeral. Nieco tam mam pojazdene ale niektore prepojenia musim este poskusat. Dam vediet... Dik.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
btw. konecne natiahli novy asfalt do PNV
Asi nebude pre korčuliarov... dávajú tam zámkovú dlažbu
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=105389
O tej dlazbe som nevedel. Minule som to videl na zivo a dost nestastne riesenie ta dlazba. Co uz...
Zmena, to nebola dlazba ale iba obrubnik asi... bude tam asfalt, je to aj na Sabinovskej oficialnej stranke... tak budeme mat na co kukat asapon hehe
http://boriske.rajce.net/Lysa_17.11.2012
1. Zlty usek sme sli nedavno, je to OK aj ked teraz bude blato.
2. Ruzovy usek by mal byt OK, nesiel som ho ale tej ceste verim.
3. Biely usek - tam vedie lesna cesta, niekedy davno som isiel az dole stale po Zelenej znacke (nemam GPS zaznam takze neviem, ci to ide po tej ceste). V dolnej casti do bolo dost zle, zarastene, vymyte ale potom to turisti upravili a bolo to zjazdne. Nebol som tam 3 roky.
4. Cierny usek - nie je tam ziadna cesta ani polovnicky chodnik a je to dost strme. Pochybujem, ze zjazdne.
Takze odporucanie: chod po Zelenej a ta by mala pretinat tu cestu. Tam sa rozhodnes, ci pojdes dalej po zelenej alebo po ceste na sever.
Alebo chod do sedla Trepes a odtial po zltej (to si uz asi isiel) alebo po tej druhej ceste zo sedla na severovychod. A tam sa pozri, ako zospodu vyzera ten usek vyzznaceny ciernou.
A hlavne daj vediet, ako to dopadlo... aby sme to neobjavovali aj my ale isli na istotu po tvojom prieskume.