Zdravim všetkých BIKEROV z okolia Vysokých Tatier. Tu možete zanechať príspevky o Vašich cyklistických zážitkách v týchto najkrajších veľhorách strednej Európy.
Ano bol som v sobotu na sliezskom. Lyziari to vyjazdia tak sa da v pohode. A ziadna masovka, teraz su Tatry pomerne prazdne, niekedy mi to uz aj vadi dlho trva kym sa to po snezeni upravi na bajk
;-] Diky presne toto som potreboval vedieť.
Síce tam hore píšem že som Sliezky už bol a hľadám prípadnú inu lahsiu inspiraciu ale fakt dik, som si to znovu po sebe prečítal a naozaj som napísal to čo som mal na myslí, stačí si to prečítať s porozumením ...
Caute...chystam sa cez velkonocne sviatky zobrat bajk so sebou na dovolenku do Tatier a vyslapat si Popradske, Hrebienok a Sliezsky...neviete mi povedat ci to tam je teraz zjazdne v pohode? Budem vdacny...diky.
zjazdne je vsetko, na hrebienok tecie trosku voda po ceste, Sliezky je hore sneh a popradske taky mix. Hrebienku by som sa cez den vyhol, treba ist rano, kym tam nebude procesia. Ak mas blatniky zober si
Potreboval by som drobné info. Chcel by som ísť na bajku z Oravíc do Zakopaného (PL). Neviete, či sa dá ísť aj cez náučný chodník A. Kocyana ? Viď. obrázok.
Je to okrajom národného parku. A aj pár prejazdov podľa strava.com tam bolo. No nerád by som si komplikoval dovolenku nejakými hádkami so strážou parku.
Tam by som si zo strážcov NP naozaj ťažkú hlavu nerobil, je to také jedno veľké škaredé rúbanisko, po hranici veselo jazdia štvorkolkári, je to rozbité od traktorov...
Nedávno som to po rokoch zase išiel, trošku som si poblúdil, myslel som, ze to tam ešte poznám https://strava.app.link/riWD5sZWErb
lukas6s8p moc dik. Aj parádna trase "220531 kolo Tatroch z LM" ☺.
Práve okruh okolo Tatier mám v pláne. Ale chcem to aj s prenocovaním niekde v Zakopanom, prípadne v Nowom Targu (že by som si odbehol aj na jazero Czorsztynskie).
tiez sme tam pred mesiacom pobludili, popri plote, skor ako strazcu sme cakali medveda aj cez potok sme prenasali, su tam 3 fotky na konci https://www.strava.com/activities/7330539743
Práveže nemám, sám som zvedavý. Keď som pred 10 rokmi ešte chodil peši, tak ma nenapadlo hodnotiť chodníky z pohľadu bikera. A ešte mám kopa restov aj v NT, tak ZT som ani nezačal riešiť. Asi bude najlepšie si to znova obehať peši.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no veď tam nist nepoznám, na Sliezkom som uz bol tak viem že sa dá ... ale nie je to práve to čo hľadám ...
Síce tam hore píšem že som Sliezky už bol a hľadám prípadnú inu lahsiu inspiraciu ale fakt dik, som si to znovu po sebe prečítal a naozaj som napísal to čo som mal na myslí, stačí si to prečítať s porozumením ...
Je to okrajom národného parku. A aj pár prejazdov podľa strava.com tam bolo. No nerád by som si komplikoval dovolenku nejakými hádkami so strážou parku.
Nedávno som to po rokoch zase išiel, trošku som si poblúdil, myslel som, ze to tam ešte poznám
Práve okruh okolo Tatier mám v pláne. Ale chcem to aj s prenocovaním niekde v Zakopanom, prípadne v Nowom Targu (že by som si odbehol aj na jazero Czorsztynskie).
https://www.strava.com/activities/7330539743
alebo tu par obrazkov
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down